“Groparul sistemul sanitar din România” Eugen Nicolăescu, SALARIU de NABAB la BNR: 33.535 lei și alte indemnizații

Distribuie!by Viceguvernatorul BNR, liberalul Eugen Nicolăescu, va coordona Direcția de Servicii Informatice, Achiziții, Direcția Tehnică și Mentenanță și Direcția Statistică. loading... Într-un comunicat al Băncii Centrale pentru Hotnews este precizat și venitul pe care îl va obține fostul ministru al Sănătății. Astfel, potrivit documentului, salariul lui Nicolăescu a fost fixat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Viceguvernatorul BNR, liberalul Eugen Nicolăescu, va coordona Direcția de Servicii Informatice, Achiziții, Direcția Tehnică și Mentenanță și Direcția Statistică.

loading...

Într-un comunicat al Băncii Centrale pentru Hotnews este precizat și venitul pe care îl va obține fostul ministru al Sănătății. Astfel, potrivit documentului, salariul lui Nicolăescu a fost fixat la 33.535 lei, pe lângă acești bani el urmând să primească alți 16.254 lei ca indemnizație de membru al Consiliului de administrație.

Nicolăescu a fost numit prin Hotărârea nr. 42 din 24 mai 2017 a Parlamentului României, după demisia lui Bogdan Olteanu din 17 octombrie 2016.

Eugen Nicolăescu a ocupat în două rânduri funcția de ministru al Sănătății, între 2007 și 2008 în guvernul Tăriceanu și între 2012 și 2014 în timpul premierului Victor Ponta, fiind considerat unul din cei mai slabi miniștri ai Sănății din istoria România, fiind numit în presă chiar “groparul sistemului sanitar din România”.

 


Sursa: b1.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DENUNŢ PUBLIC FACUT DE UN OFIŢER DE CONTRAINFORMAŢII ECONOMICE! JAFUL OMV PETROM IN ROMANIA!
Biografia necenzurată a Monicăi Macovei |Fata lu’ tata de la Mineriadă
"Iohannis, un gunoi uman care foloseste mortii dintr-o tragedie pentru propria campanie"
O ADUNATURA DE TORTIONARI – Abuz revoltator comis de parchetul lui Kovesi. 27 de oameni au fost hartuiti ani de zile de DNA si tarati prin sali de judecata, pentru ca in final sa fie achitati. Unul dintre inculpati a ramas paralizat dupa ce a facut atac cerebral. Alti trei inculpati nu au mai apucat ziua in care sa fie declarati nevinovati, murind in timpul procesului. Achitarile incasate de DNA in primele sase luni ale anului au ajuns la 235 (Minuta)
Alexandru Vakulovski // România – vaca de muls
De ce il decoreaza pe Iohannis in SUA o organizatie pro-homosexuali, pro-refugiati, pro-razboi ???
Alimentul dat la câini şi pisici în alte ţări, dar pe care românii îl mănâncă bucuroşi
Lucrarea...povestea apariției din Neant a dacicului Soroș - pardon Cioloș... - despre cei care au pus la cale Colectiv - "history come-back",
Încă un act de trădare națională. România renunţă la producţia unei resurse strategice. Singura mină de uraniu se închide şi devenim dependenţi de canadieni. Anterior producția de apă grea fusese băgată în faliment.
Controversă: Dacian Cioloș dă securitatea României pe mâna unor corupți din Germania
Cum își bate joc o multinațională de români.
Cine sunt dezinformatorii PRESSONE, al cui este site-ul si de ce slugile acestuia se sperie de COCOON?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro