“Grindeanu o să se prăbușească odată cu România”

Distribuie!by loading... “Știți cum arată un decret de revocare? Începe cu o expunere de motive: având în vedere încălcarea gravă a separației puterilor în stat, decretez: se revocă din funcție…” BUCUREȘTI, 16 mart — Sputnik. “Dacă nu se trezește, dacă face numai cheltuieli nu și investiții, Grindeanu va duce la prăbușirea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

“Știți cum arată un decret de revocare? Începe cu o expunere de motive: având în vedere încălcarea gravă a separației puterilor în stat, decretez: se revocă din funcție…”


BUCUREȘTI, 16 mart — Sputnik. “Dacă nu se trezește, dacă face numai cheltuieli nu și investiții, Grindeanu va duce la prăbușirea României”, a comentat într-o intervenție la un post de televiziune Traian Băsescu. Întrebat de moderatoare cum apreciază posibilitatea unor alegeri anticipate, așa cum speră tabăra liberală, Băsescu a luat în derâdere această idee — “asta se poate doar dacă vrea majoritate parlamentară, ceea ce e greu de crezut, eu am încercat când avea 60% cu Alianța DA” și nu am reușit, liberalii s-au întors împotriva mea.

Pe de altă parte, fostul președinte consideră că Sorin Grindeanu face un joc inteligent în partid, lăsându-i pe Dragnea și pe Ponta să se certe. Din această cauză, Băsescu crede că Grindeanu nu are șanse să cadă decât odată cu căderea economică a României.


Cristina Șincai i-a atras atenția lui Traian Băsescu asupra criticilor FMI despre cadrul fiscal actual — fostul președinte consideră că FMI are dreptate, creșterea cheltuielilor, comparativ cu investițiilor în crearea de locuri de muncă va duce fără îndoială la un eșec.

Ultima problemă abordată în intervenția lui Traian Băsescu la RTV a fost în legătură cu situația procurorului general al României și a procurorului șef al DNA — și decizia pe care trebuie să o ia președintele Iohannis și ministrul Justiției, Tudorel Toader.


Băsescu este ferm — Lazăr și Kovesi trebuie să plece pentru că au încălcat grav Constituția, au încălcat grav separația puterilor în stat — deci “nici președintele, nici ministrul, nu mai au ce discuta”.

“Știți cum arată un decret de revocare?”, a întrebat Băsescu. “Începe cu o expunere de motive: având în vedere încălcarea gravă a separației puterilor în stat, decretez: se revocă din funcție Laura Codruța Kovesi”.

În privința scăderii șanselor lui Iohannis la un al doilea mandat dacă o va demite pe Laura Kovesi, replica lui Băsescu a fost că “discutăm de o problemă de importanță națională, care nu se poate măsura în voturi — se crează un precedent, poate mâine va face premierul o încălcare gravă a Constituției”. “Când se tolerează o încălcare gravă a Constituției, statul este terminat”, a concluzionat Traian Băsescu.

Read more: ro.sputnik.md

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

USR-ismul brasovean ia amploare: Două femei, care au o relație de 2 ani, își doresc ca Statul Român să le recunoască parteneriatul civil
O româncă din Germania rupe tăcerea. Ce mărturiseşte despre refugiaţii cu care lucrează vă taie respiraţia:
SCANDALOS: Gazul din Marea Neagră va fi dus la export în Austria/ Piața internă inexistentă în planuri: Industria chimică pusă pe butuci, două treimi din locuințe se încălzesc cu lemne sau butelii
Postările celor 3 de la USR, Bulai, Caramitru, Axinte, nu sunt accidentale. Ele fac parte dintr-o strategie mai amplă. Neomarxistii urăsc creștinismul
Intre cei mai ticalosi tradatori si vinzatori de tara este Mugur Isarescu
Bârlădeanu: Ceaușescu s-a opus colectivizarii pe care o dorea Dej, de asta si-a atras antipatia acestuia
Nicolae Ceauşescu: Vrem să ne aşezăm în fruntea ţărilor care luptă pentru o lume mai dreaptă şi mai bună. H. Kissinger: Ne includeţi şi pe noi? Nicolae Ceauşescu: Mergem împreună.
PSD a intrat într-un cerc vicios   Amănuntele care îngroapă guvernarea PSD-ALDE. SRS: Abandon mascat!
KREMLINUL NU SE JOACĂ | Putin a infiltrat efective militare secrete în ţări vest-europene
MAREA TRĂDARE de la 23 august 1944. Molotov către Pătrăşcanu: „Antonescu reprezenta România. Voi nu reprezentaţi pe nimeni!”
Patriarhul Daniel a fost impus in Romania de catre Masonerie, pentru a putea fi implementat Ecumenismul.
Marșul disperării! Aloo! Televiziunile? Vă ocupați cu toți „mucoșii” din campania electorală, dar pe ei nu-i vedeți. Unde sunteți?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro