Google vă înregistrează pe ascuns prin microfon. Iată cum puteţi găsi aceste înregistrări!

Distribuie!by Fără să-i înştiinţeze în mod clar pe utilizatori, google ascultă şi înregistrează pe serverele sale toate discuţiile din faţa laptopului sau telefonului. loading... Şi nu e vorba doar de discuţiile pe care le purtaţi la telefon: înregistrarea merge chiar şi atunci când smartphone’ul dvs. stă pe birou sau în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fără să-i înştiinţeze în mod clar pe utilizatori, google ascultă şi înregistrează pe serverele sale toate discuţiile din faţa laptopului sau telefonului.

loading...

Şi nu e vorba doar de discuţiile pe care le purtaţi la telefon: înregistrarea merge chiar şi atunci când smartphone’ul dvs. stă pe birou sau în buzunar.


Prin urmare dacă vă folosiţi de mulţi ani de smartphone, puteţi asculta toate înregistrările pe care le-a colectat Google în acest timp.

Compania de fapt nici nu ascunde acest fapt. Numai că pentru a afla despre acest model de spionaj trebuie să citiţi câteva zeci de pagini de “Termeni şi condiţii“. Bineînţeles nimeni nu face asta.


De ce Google face aşa ceva?

Compania transmite toată informaţia colectată despre dvs. către motorul de inteligenţă artificială. Teoretic acesta vă studiază şi se adaptează astfel încât să vă prezinte produsele Google într-un mod cât mai confortabil pentru dvs.

Pare să sune bine, dar există nişte paranteze:

  1. Toate aceste informaţii pot ajunge în mâinile oamenilor rău-intenţionaţi, dacă aceştia vă vor sparge contul Google.
  2. Aceste informaţii pot fi utilizate împotriva dvs. într-un eventual litigiu cu statul sau cu Google.
  3. Aceste informaţii sunt utilizate pentru a vă arăta cea mai “potrivită” publicitate.

Din fericire există o metodă de a face ordine şi de a şterge toate aceste informaţii. Asta se face printr-un serviciu special, despre care cunosc foarte puţini. Trebuie doar să vă logaţi şi să curăţaţi totul.

Iată adresele de care aveţi nevoie

  • Aici se păstrează toate datele înregistrate de microfonul dvs. Dacă aici deocamdată nu este nimic, înseamnă că probabil nu aţi utilizat până acum asistentul Google, adică n-aţi rostit niciodată “Ok Google”.
  • Iar aici e dosarul complet pe care l-a colectat Google în baza activităţii dvs. pe internet.

Printre altele aici sunt informaţii despre locurile în care aţi fost (cel puţin în care a fost telefonul dvs.), despre căutările dvs. pe internet, despre paginile pe care le-aţi deschis etc.

Dar cea mai importantă funcţie accesibilă a acestui serviciu este că puteţi şterge repede totul din arhivă, lucru pe care vă recomandăm să îl faceţi! Îndemnaţi-i şi pe prietenii dvs. să distrugă aceste informaţii ce pot fi periculoase!

Şi în timpul oricărei activităţi pe internet reţineţi: Google vă urmăreşte.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Viorica Dancila, noul prim-ministru este pe felie cu austriecii care ne iau resursele | de aceea a acceptat-o Iohannis imediat
Doina Pană, motivul pentru care a fost otrăvită: Măsura luată în Codul Silvic a costat Schweighofer 150 de milioane de euro pe an.
20 de țări din UE printre care şi România semnează azi la Bruxelles înființarea Armatei Federalistei UE Tăcere totală a autorităților din România pe acest subiect. Românii nu trebuie să ştie.
RETEAUA SAMSARILOR IMOBILIARI DIN SIBIU, CONTROLATA DE IOHANNIS. CUM S-AU INTOCMIT ACTELE DE RETROCEDARE A UNUI IMOBIL INTR-O SINGURA ZI
Asasinarea preşedintelui S.U.A., John F. Kennedy & Afacerea Bell Helicopters Textron & SPIONAJ – ACTIUNILE MOSSAD IN ROMANIA.
Activistul #rezist Cristian Mihai Dide, de profesie „protestatar”, încasează lunar 10.000 de euro de la fraieri
Copilul din Argeş bătut cu pietre de elevi, în curtea şcolii, după ce venise la sora lui să ia cornul şi laptele, a murit. Marian a stat două luni şi jumătate în comă
ROMANIA CEA MAI CREDINCIOASA TARA DIN EUROPA. DAR spre deosebire de marea majoritate a populatiei, Ziarele de Mare Tiraj din Romania duc o propaganda ATEISTA, anti-biserica si anti-religioasa. PE CINE SERVESC ELE?
EVZ: Orfelinatele din România, terenul de vânătoare al pedofililor de pretutindeni
Prim procuror brașovean, despre pedofili și agresorii sexuali de copii: ”Am sesizat recent ministrului Justiției că avem un singur Parchet în România specializat în infracțiunile contra minorilor și n-am primit nici un răspuns”!
Şeful SRI Hellvig, fost şef al Fundației SOROS filiala Cluj, a ținut un discurs Agresiv pro-Soroşist la Timişoara. Ode închinate ideologului progresist neomarxist Karl Popper mentorul lui George Soros şi al progresismului globalist
Dezastrele in Romania se datoreaza experimentelor cu arme Geofizice 5G & "Full Spectrum Dominance" si energiilor joase ale populatiei- dupa 25 de milioane de avorturi in ultimii 28 de ani si multe alte pacate uriase..
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro