Google vă înregistrează pe ascuns prin microfon. Iată cum puteţi găsi aceste înregistrări!

Distribuie!by Fără să-i înştiinţeze în mod clar pe utilizatori, google ascultă şi înregistrează pe serverele sale toate discuţiile din faţa laptopului sau telefonului. loading... Şi nu e vorba doar de discuţiile pe care le purtaţi la telefon: înregistrarea merge chiar şi atunci când smartphone’ul dvs. stă pe birou sau în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fără să-i înştiinţeze în mod clar pe utilizatori, google ascultă şi înregistrează pe serverele sale toate discuţiile din faţa laptopului sau telefonului.
loading...

Şi nu e vorba doar de discuţiile pe care le purtaţi la telefon: înregistrarea merge chiar şi atunci când smartphone’ul dvs. stă pe birou sau în buzunar.

Prin urmare dacă vă folosiţi de mulţi ani de smartphone, puteţi asculta toate înregistrările pe care le-a colectat Google în acest timp.


Compania de fapt nici nu ascunde acest fapt. Numai că pentru a afla despre acest model de spionaj trebuie să citiţi câteva zeci de pagini de “Termeni şi condiţii“. Bineînţeles nimeni nu face asta.

De ce Google face aşa ceva?

Compania transmite toată informaţia colectată despre dvs. către motorul de inteligenţă artificială. Teoretic acesta vă studiază şi se adaptează astfel încât să vă prezinte produsele Google într-un mod cât mai confortabil pentru dvs.


Pare să sune bine, dar există nişte paranteze:

  1. Toate aceste informaţii pot ajunge în mâinile oamenilor rău-intenţionaţi, dacă aceştia vă vor sparge contul Google.
  2. Aceste informaţii pot fi utilizate împotriva dvs. într-un eventual litigiu cu statul sau cu Google.
  3. Aceste informaţii sunt utilizate pentru a vă arăta cea mai “potrivită” publicitate.

Din fericire există o metodă de a face ordine şi de a şterge toate aceste informaţii. Asta se face printr-un serviciu special, despre care cunosc foarte puţini. Trebuie doar să vă logaţi şi să curăţaţi totul.

Iată adresele de care aveţi nevoie

  • Aici se păstrează toate datele înregistrate de microfonul dvs. Dacă aici deocamdată nu este nimic, înseamnă că probabil nu aţi utilizat până acum asistentul Google, adică n-aţi rostit niciodată “Ok Google”.
  • Iar aici e dosarul complet pe care l-a colectat Google în baza activităţii dvs. pe internet.

Printre altele aici sunt informaţii despre locurile în care aţi fost (cel puţin în care a fost telefonul dvs.), despre căutările dvs. pe internet, despre paginile pe care le-aţi deschis etc.

Dar cea mai importantă funcţie accesibilă a acestui serviciu este că puteţi şterge repede totul din arhivă, lucru pe care vă recomandăm să îl faceţi! Îndemnaţi-i şi pe prietenii dvs. să distrugă aceste informaţii ce pot fi periculoase!

Şi în timpul oricărei activităţi pe internet reţineţi: Google vă urmăreşte.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Lovitura de 4 miliarde de dolari data de Mark Zuckerberg cu Facebook la bursa
De ce nu am ieșit în stradă deși sunt extrem de dezamăgit de ceea ce se întâmplă în țara mea
Jerusalem Post: "Cum poate fi prieten al Israelului, președintele României, Klaus Werner Iohannis, care 23 de ani a fost președintele Forumului Democrat al Germanilor, organizație care pretinde că este succesoarea legală a unei foste organizații naziste?"
Tot ei au noroc: Casa Regala austriaca a incasat 3,2 milioane de euro anul trecut din Castelul Bran
Despre secretele mega-corporațiilor Bayer și Monsanto- Cioloș a băgat Monsanto în România
Daily Mail: Noua rachetă hipersonică a Rusiei ajunge la Londra în 13 minute
SRS, ipoteză explozivă: Germania, în spatele Klausmaidanului de la București
Judecătoarea Mădălina Afrăsinie, mesaj dur pentru Iohannis: Aveți dreptate când spuneți că românii cinstiți își doresc autostrăzi, spitale, educație. Ne spuneți dacă ați plătit impozite pentru meditațiile pe care dv ați declarat că le-ați dat?
MASACRU LA ISTANBUL. ZECI DE PERSOANE AU FOST UCISE într-un club de noapte la PETRECEREA DE REVELION de un bărbat ÎMBRĂCAT ÎN MOȘ CRĂCIUN | EVZ
Pericolul LGBT: Cuplu de lesbiene și-au ucis fiul de nouă ani prin mutilare, încercând să-l facă transgender
Laura Kovesi a iesit pentru prima data intr-o conferinta ca sefa DNA trantind o miciuna de s-au spart geamurile: “Nu am iesit sa-i raspund inculpatului, ci sa va spun ca nu falsificam probe... Nu se falsifica probe in DNA”. Iata hotararea definitiva a ICCJ data de fostul ei consilier Horia Valentin Selaru ca procurorii de la DNA Brasov au comis falsuri: “Mijlocul de proba, respectiv procesul verbal de transcriere este falsificat” (Documente)
Medic către pacient: Vinde-ți casa și vino cu banii, altfel nu te operez!…
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro