Google Earth a început ÎNDEPĂRTAREA CRUCILOR de pe turle

Distribuie!by loading... Agitația e mare. Mai întâi Lidl a îndepărtat de pe ambalajele produselor crucile de pe bisericile.insulei grecești Santorini și a atras nepăceri din partea consumatorilor. Acum și gigantul Internetului Google cu serviciul său Google Earth a îndepărtat cruci de pe turle. Cel puțin așa susțin câteva articole de pe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Agitația e mare. Mai întâi Lidl a îndepărtat de pe ambalajele produselor crucile de pe bisericile.insulei grecești Santorini și a atras nepăceri din partea consumatorilor. Acum și gigantul Internetului Google cu serviciul său Google Earth a îndepărtat cruci de pe turle. Cel puțin așa susțin câteva articole de pe bloguri și numeroase postări de pe Twitter și Facebook.

“Chiar și crucile de pe Biserica Sfântul Petru din Viena și Piața Sfântul Petru din Roma/Vatican au fost înlăturate de pe Google Earth!”, scrie un utilizator indignat. Altul: “Sunt și semilunile de pe moschei cenzurate?”


Crucile lipsesc – dar și sculpturile și semilunile

De fapt oricine explorează lumea cu Google Earth, un glob virtual, nu poate vedea crucile de pe biserici precum Biserica Sfâtul Martin din Landshut – cu cea mai întaltă turlă din lume. Nu sunt cruci nici pe Catedrala din Speyer cu turle duble.


Dacă te orientezi spre sculpturile arhitecturale, copaci, semiluni pe moschei și alte obiecte de dimensiuni mai reduse, este observabil că nu sunt reprezentate delor sau simplificate. Un purtător de cuvânt pentru Google a declarat pentru Junge Freiheit: Este o eroare de procesare a imaginii. Lucrăm în momentul de față pentru a rezolva problema.”

Tehnic nu este atât de îndepărtat

Mai exact are de-a face cu felul în care Google Earth este conceput. Globul nu este fotografiat din toate perspectivele, ci numai de sus. Pentru ca harta să nu apară în două dimensiuni ci în 3D, un software crează modele tridimensionale din fotografiile făcute de deasupra.

Utilizând “vederea de mașină” a camerelor de înălțimi diferite, o hartă de adâncime este creată, iar apoi un model 3D. “Se aseamănă cu tăierea hârtiei. Poți să extragi marginile unui obiect și să le lipești. Apoi devine clar ce formă ar putea fi”, explică un programator Google. Potrivit lui, o imagine de pe Google Earth consistă în zeci de milioane de fotografii.

Lidl a anunțat acum că va schimba ambalajele cu crucile lipsă “cât de curând posibil”. În cazul Google Earth ar mai putea dura o vreme. Căci nu întotdeauna se află intenții umane în spatele gesturilor aparent corecte politic. Uneori tehnica nu a ajuns îndeajuns de departe.

Explicatia Google e cam trasa de par luand in considerare imaginea de la inceput. Gasim alte cateva exemple cu aceasta cautare: https://www.google.ro/search?client=firefox-b&dcr=0&biw=1696&bih=877&tbm=isch&sa=1&q=google+earth+Kircht%C3%BCrmen+zeigt:

Foto: http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/kirche.jpg

Foto: https://www.journalistenwatch.com/wp-content/uploads/2017/09/googleview2-696×458.jpg

Foto: https://www.infranken.de/storage/image/9/5/5/6/2716559_cms2image-frame-2048x2048_1pKFKx_NuaeYj.jpg

Foto: https://pbs.twimg.com/media/DJhKuvFX0AIWHoz.jpg

 

 

Sursa: ortodoxinfo.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

CE FACE SOȚIA LUI DACIAN CIOLOȘ ÎN TIMPUL PROTESTELOR VIOLENTE DIN ROMÂNIA
Alexandru Cumpănașu - MARELE PLAN:Transilvania, independentă! Restul, România Federală
Ziar din Italia: Ceaușescu, unul dintre cei mai importanți și mai originali politicieni ai secolului trecut
INCREDIBIL! Premierul Bulgariei i-a zis lui Macron să lase tonul mai jos
Coaliția pentru Familie denunță „caracterul organizat al implementării în România a unui program de promovare a homosexualității pentru minori în școli” și acuză instaurarea unei dictaturi împotriva a milioane de români care apără valorile fundamentale
Abia in 1965, in vremea lui Ceausescu, Romania i-a recunoscut meritele lui Cuza, infaptuitorul UNIRII, care fusese exilat de catre Monarhie
Dan Chitic, REVOLTAT: Nu se fac numărători paralele în diaspora! Credeți că zboară avioanele din Jakarta cu voturile la BEC?
DNA INTRA FARA MANDAT IN VIATA PRIVATA A CETATENILOR – Protocoalele prin care DNA acceseaza direct bazele de date ale institutiilor publice contravin art. 139 Cod procedura penala care prevede ca accesul la un sistem informatic “se dispune de judecatorul de drepturi si libertati”. Iata protocolul dintre DNA si Agentia Nationala de Cadastru prin care DNA a primit acces la toate actele de proprietate ale romanilor (Protocolul)
EXCLUSIV: Microbuzul de campanie al lui Klaus Iohannis ridicat de Poliție la Roma. Era folosit de Rareș Bogdan
Directorul Schweighofer vrea să ne vindem mai ieftin pădurile altfel va scoate Romania din afacerile internationale de cherestea| cei mai îngrijorati sunt Iohannis si USR susținătorii defrișărilor în România
AU SINUCIS-O ȘI PE CLAIRE SÉVERAC, autoarea best-seller-urilor „Conspirația mondială împotriva sănătății” și „Războiul secret împotriva popoarelor”
Remus Cernea se RETRAGE: 'Drumul meu în politica din România se oprește'
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro