Google Earth a început ÎNDEPĂRTAREA CRUCILOR de pe turle

Distribuie!by loading... Agitația e mare. Mai întâi Lidl a îndepărtat de pe ambalajele produselor crucile de pe bisericile.insulei grecești Santorini și a atras nepăceri din partea consumatorilor. Acum și gigantul Internetului Google cu serviciul său Google Earth a îndepărtat cruci de pe turle. Cel puțin așa susțin câteva articole de pe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Agitația e mare. Mai întâi Lidl a îndepărtat de pe ambalajele produselor crucile de pe bisericile.insulei grecești Santorini și a atras nepăceri din partea consumatorilor. Acum și gigantul Internetului Google cu serviciul său Google Earth a îndepărtat cruci de pe turle. Cel puțin așa susțin câteva articole de pe bloguri și numeroase postări de pe Twitter și Facebook.

“Chiar și crucile de pe Biserica Sfântul Petru din Viena și Piața Sfântul Petru din Roma/Vatican au fost înlăturate de pe Google Earth!”, scrie un utilizator indignat. Altul: “Sunt și semilunile de pe moschei cenzurate?”


Crucile lipsesc – dar și sculpturile și semilunile

De fapt oricine explorează lumea cu Google Earth, un glob virtual, nu poate vedea crucile de pe biserici precum Biserica Sfâtul Martin din Landshut – cu cea mai întaltă turlă din lume. Nu sunt cruci nici pe Catedrala din Speyer cu turle duble.


Dacă te orientezi spre sculpturile arhitecturale, copaci, semiluni pe moschei și alte obiecte de dimensiuni mai reduse, este observabil că nu sunt reprezentate delor sau simplificate. Un purtător de cuvânt pentru Google a declarat pentru Junge Freiheit: Este o eroare de procesare a imaginii. Lucrăm în momentul de față pentru a rezolva problema.”

Tehnic nu este atât de îndepărtat

Mai exact are de-a face cu felul în care Google Earth este conceput. Globul nu este fotografiat din toate perspectivele, ci numai de sus. Pentru ca harta să nu apară în două dimensiuni ci în 3D, un software crează modele tridimensionale din fotografiile făcute de deasupra.

Utilizând “vederea de mașină” a camerelor de înălțimi diferite, o hartă de adâncime este creată, iar apoi un model 3D. “Se aseamănă cu tăierea hârtiei. Poți să extragi marginile unui obiect și să le lipești. Apoi devine clar ce formă ar putea fi”, explică un programator Google. Potrivit lui, o imagine de pe Google Earth consistă în zeci de milioane de fotografii.

Lidl a anunțat acum că va schimba ambalajele cu crucile lipsă “cât de curând posibil”. În cazul Google Earth ar mai putea dura o vreme. Căci nu întotdeauna se află intenții umane în spatele gesturilor aparent corecte politic. Uneori tehnica nu a ajuns îndeajuns de departe.

Explicatia Google e cam trasa de par luand in considerare imaginea de la inceput. Gasim alte cateva exemple cu aceasta cautare: https://www.google.ro/search?client=firefox-b&dcr=0&biw=1696&bih=877&tbm=isch&sa=1&q=google+earth+Kircht%C3%BCrmen+zeigt:

Foto: http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/kirche.jpg

Foto: https://www.journalistenwatch.com/wp-content/uploads/2017/09/googleview2-696×458.jpg

Foto: https://www.infranken.de/storage/image/9/5/5/6/2716559_cms2image-frame-2048x2048_1pKFKx_NuaeYj.jpg

Foto: https://pbs.twimg.com/media/DJhKuvFX0AIWHoz.jpg

 

 

Sursa: ortodoxinfo.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Binomul se regrupează şi bagă cărbuni la greu
Decizie cutremurătoare în justiţia din Finlanda! Închisoare pentru doctorița din Piatra-Neamț Camelia Smicala !! Drama doctoriței Camelia Smicală. Româncă amenințată cu închisoarea în Finlanda, după ce copiii i-au fost luați și aruncați în orfelinate !!
Se găsește în librării - Carte pentru copii (7-12 ani): „Homosexualii formează o familie. Copiii lor au doi tătici și două mămici”
Madonna: „Sunt furioasă. M-am gândit să arunc în aer Casa Albă”
OMUL CHEIE DIN USR, fanul lui Putin și Gaddafi și susținător al căsătoriilor homo
Ce vrea Prinţul Charles de la România ? Una este percepția, alta – realitatea. Alteţa Sa Regală nu promovează România, ci Transilvania
Cine este fermierul francez care a făcut 4 milioane de euro pe an din cultivarea pământului în Bărăgan
Nu a fost o Revoluție, ci o lovitură de stat, și știu asta pentru că, la sfârșitul verii '88, Silviu Brucan a locuit în apartamentul meu de la New York.
Tudose: Am transmis ca dacă steagul secuiesc va flutura pe instituțiile de acolo, toți vor flutura lângă steag
Unul dintre cei mai mari avocați spune că îndobitocirea românilor „A început cu sloganul ăla tâmpit de la PRO TV: Te uiți și câștigi! Stratul gros al populației îl reprezintă masa amorfă și inertă a obidiților, adică Las Fierbinți”
"Manevra lui Dragnea" aruncă în aer moneda EURO. Leul, la pământ
PLANUL DE DESTRAMARE A ROMANIEI – Putem pierde Moldova si Ardealul pana in 2018 daca liderii politici continua sa asmuta romanii impotriva romanilor. Razboiul dintre Presedintie, Guvern si Parlament ne face victime sigure pentru Rusia si Ungaria. Europarlamentarul Ioan Mircea Pascu avertizeaza: „2018 nu trebuie sa ne prinda cu Ardealul in Romania”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro