Google Earth a început ÎNDEPĂRTAREA CRUCILOR de pe turle

Distribuie!by loading... Agitația e mare. Mai întâi Lidl a îndepărtat de pe ambalajele produselor crucile de pe bisericile.insulei grecești Santorini și a atras nepăceri din partea consumatorilor. Acum și gigantul Internetului Google cu serviciul său Google Earth a îndepărtat cruci de pe turle. Cel puțin așa susțin câteva articole de pe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Agitația e mare. Mai întâi Lidl a îndepărtat de pe ambalajele produselor crucile de pe bisericile.insulei grecești Santorini și a atras nepăceri din partea consumatorilor. Acum și gigantul Internetului Google cu serviciul său Google Earth a îndepărtat cruci de pe turle. Cel puțin așa susțin câteva articole de pe bloguri și numeroase postări de pe Twitter și Facebook.

“Chiar și crucile de pe Biserica Sfântul Petru din Viena și Piața Sfântul Petru din Roma/Vatican au fost înlăturate de pe Google Earth!”, scrie un utilizator indignat. Altul: “Sunt și semilunile de pe moschei cenzurate?”


Crucile lipsesc – dar și sculpturile și semilunile

De fapt oricine explorează lumea cu Google Earth, un glob virtual, nu poate vedea crucile de pe biserici precum Biserica Sfâtul Martin din Landshut – cu cea mai întaltă turlă din lume. Nu sunt cruci nici pe Catedrala din Speyer cu turle duble.


Dacă te orientezi spre sculpturile arhitecturale, copaci, semiluni pe moschei și alte obiecte de dimensiuni mai reduse, este observabil că nu sunt reprezentate delor sau simplificate. Un purtător de cuvânt pentru Google a declarat pentru Junge Freiheit: Este o eroare de procesare a imaginii. Lucrăm în momentul de față pentru a rezolva problema.”

Tehnic nu este atât de îndepărtat

Mai exact are de-a face cu felul în care Google Earth este conceput. Globul nu este fotografiat din toate perspectivele, ci numai de sus. Pentru ca harta să nu apară în două dimensiuni ci în 3D, un software crează modele tridimensionale din fotografiile făcute de deasupra.

Utilizând “vederea de mașină” a camerelor de înălțimi diferite, o hartă de adâncime este creată, iar apoi un model 3D. “Se aseamănă cu tăierea hârtiei. Poți să extragi marginile unui obiect și să le lipești. Apoi devine clar ce formă ar putea fi”, explică un programator Google. Potrivit lui, o imagine de pe Google Earth consistă în zeci de milioane de fotografii.

Lidl a anunțat acum că va schimba ambalajele cu crucile lipsă “cât de curând posibil”. În cazul Google Earth ar mai putea dura o vreme. Căci nu întotdeauna se află intenții umane în spatele gesturilor aparent corecte politic. Uneori tehnica nu a ajuns îndeajuns de departe.

Explicatia Google e cam trasa de par luand in considerare imaginea de la inceput. Gasim alte cateva exemple cu aceasta cautare: https://www.google.ro/search?client=firefox-b&dcr=0&biw=1696&bih=877&tbm=isch&sa=1&q=google+earth+Kircht%C3%BCrmen+zeigt:

Foto: http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/kirche.jpg

Foto: https://www.journalistenwatch.com/wp-content/uploads/2017/09/googleview2-696×458.jpg

Foto: https://www.infranken.de/storage/image/9/5/5/6/2716559_cms2image-frame-2048x2048_1pKFKx_NuaeYj.jpg

Foto: https://pbs.twimg.com/media/DJhKuvFX0AIWHoz.jpg

 

 

Sursa: ortodoxinfo.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Încep problemele penale pentru Barna: Anti-frauda s-a sesizat în urma anchetei Rise Project
Alte cazuri de fete dispărute în care Poliția n-a acționat: «Mi-a spus să stau liniștit că fata e în călduri»
VIDEO: VAPOR ȘI BĂRCI CU MIGRANȚI AU INVADAT ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ PLAJA LA 2 MAI, REFUZÂND SĂ SE OPREASCĂ LA SOMAȚIILE POLIȚIEI
Cine sunt judecătoarele care l-au trimis pe liderul PSD la închisoare
SCANDAL uriaș în Anglia, după ce o revistă a scris că prințul George a devenit un „GAY ICON” din cauza unei fotografii. Politician: să iei imaginea unui băiețel și să susții așa ceva este îngrozitor și bolnăvicios!
Ungaria și Polonia vor intra în SUA fară Viză. Romania mulțumește pentru șapcă. Iohannis a uitat să pună "problema pe masă"!
Liberalul ORBAN, jocuri murdare de sorginte MAFIOTĂ cu pedigree MASONIC
Afirmație CUMPLITĂ a unui analist român: 1 decembrie 2018 nu ne prinde cu țara chiar întreagă. Este ceva cumplit. România nu a fost niciodată mai expusă
EXCLUSIV. Ministerul Educației din Franța contrazice datele lui Klaus Iohannis, folosite pentru nedeschiderea școlilor: „Nu sunt cazuri de infectări în școli”
Căpșunari în propria țară! Problemă de siguranță națională în CSAT: Peste 40% din pământul agricol al României a ajuns pe mâinile străinilor
Bunicul uneia dintre adolescentele omorâte: fetele au fost ucise pentru TRAFIC DE ORGANE. Ăsta a fost doar un cărăuş plătit, nu este el în stare să secţioneze un om.
Vuvuzelele Sistemului Progresist, a DNA-ului şi a Serviciilor de Informații, Dan Tapalagă şi Cristian Pantazi dați afară de la HotNews
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro