GIURGIU: Fetiță de 11 ani, violată de un englez care apoi s-a spânzurat. Mama micuței este plecată la muncă în Anglia

Distribuie!by Un britanic în vârstă de 53 de ani, acuzat de lipsire de libertate şi de viol asupra unei minore de 11 ani, a fost găsit spânzurat în urmă cu trei zile în locuința sa din comuna Băneasa, județul Giurgiu. loading... Conform primarului din Băneasa, britanicul se mutase de aproximativ […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un britanic în vârstă de 53 de ani, acuzat de lipsire de libertate şi de viol asupra unei minore de 11 ani, a fost găsit spânzurat în urmă cu trei zile în locuința sa din comuna Băneasa, județul Giurgiu.

loading...

Conform primarului din Băneasa, britanicul se mutase de aproximativ un an de zile în comună cu concubina lui din judeţul Giurgiu şi fetiţa minoră a acesteia.


În momentul producerii violului locuiau în casă doar el şi minora, mama acesteia fiind plecată la muncă în străinătate.

“Cetăţeanul găsit spânzurat în urmă cu două zile era englez, cumpărase o casă în urmă cu aproximativ un an de zile în comună, iar acum locuia acolo doar el şi minora în vârstă de 11 ani de zile, fata concubinei, pentru că mama acesteia era plecată la muncă în Anglia. Fetiţa era un copil normal, mergea la şcoală la noi în sat, acum au venit cei de la Protecţia Copilului să o ia, am înţeles că va face şi consiliere psihologică până vine mama ei de la muncă din străinătate. Englezul nu cred că avea vreo ocupaţie pentru că îl vedea lumea din sat cum se plimba cu o maşină mai mereu”, a relatat viceprimarul Virgil Marian.


Oamenii din sat spun că britanicul avusese o casă la Vărăşti împreună cu concubina şi de aproximativ un an de zile se mutaseră la Băneasa, iar bărbatul era o fire închisă care nu prea discuta cu vecinii.

În urmă cu trei zile poliţiştii Secţiei Rurale numărul 7 Băneasa au fost sesizaţi de către un bărbat din comună cu privire la faptul că vecinul lui s-a spânzurat.

A fost constituită o echipă operativă complexă, condusă de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a constatat că se confirmă cele sesizate.

De asemenea, în timpul cercetărilor, la faţa locului s-a prezentat o minoră de 11 ani care a declarat faptul că este fata concubinei persoanei decedate şi că, în noaptea de 13 spre 14 august 2019, a fost victima infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol, comise de bărbatul decedat.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale minorei.

Cu ocazia examinării medico-legale a minorei, medicii legişti au stabilit ca aceasta prezintă leziuni specifice infracţiunii de viol şi a fost preluată la un centru al DGASPC Giurgiu.

Medicii legişti au efectuat autopsia cadavrului şi au concluzionat că moartea a fost violentă, datorându-se insuficienţei cardio-respiratorii acute determinate de o asfixie mecanică produsă prin spânzurare.

Cercetările au fost preluate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

“Conform procedurilor, decesul făptuitorului împiedică continuarea acţiunii penale, în cazul acesta, pentru infracţiunea de viol, dar acum sunt efectuate cercetări pentru infracţiunea de omor pentru a fi stabilite toate datele şi împrejurările în care a survenit decesul”, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, Alexe Ioan Adrian, informează Agerpres.

GIURGIU: Fetiță de 11 ani, violată de un englez care apoi s-a spânzurat. Mama micuței este plecată la muncă în Anglia

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ghiţă cere azil politic în Turcia
Guvernele post 1989 au fost mereu conduse de prim-miniştri masoni !
Procurorul care a întârziat intervenția în cazul de la Caracal este activist #rezist, premiat de Koveși, participant la protestele neautorizate ale procurorilor de pe treptele Curții de Apel București
GUVERNUL NEGRU – Lovitura napraznica pentru democratia din Romania. Printr-o ordonanta ilegala, SRI a primit calitatea de organ de cercetare penala. Guvernul Ciolos a reinviat Directia VI-a Cercetari Penale a Securitatii. Interceptarea si supravegherea se vor face in continuare cu infrastructura SRI, prin intermediul unui Centru-fantoma infiintat prin Hotarare CSAT secreta. “Partenera DNA” Livia Stanciu va verifica mandatele. Parlamentul si Avocatul Poporului au obligatia sa anuleze Ordonanta
Capitalism: Un român din Italia a murit, după ce şi-a scos singur doi dinţi pentru că nu avea bani să meargă la dentist
Ați mințit! Pompierii știau de clubul Colectiv cu cinci săptămîni înainte de incendiu! Pus în fața unui fax al Gazetei, Arafat a ordonat azi noapte o anchetă la ISU
Marea Defrișare - cifre și atât
De ce il decoreaza pe Iohannis in SUA o organizatie pro-homosexuali, pro-refugiati, pro-razboi ???
UNUL DIN LIDERII RASIȘTILOR DIN SUA A APĂRUT, LA TRIBUNAL CU UN TRICOU CU ZELEA CODREANU
TOP cu cele mai cunoscute ŞTIRI FALSE din 2018 - pe locurile de TOP e CNN
Președintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constituțională proiectul PSD care elimină 102 de taxe nefiscale, Guvernul anunțând anterior că eliminarea acestora va avea un impact bugetar de circa 1,6 miliarde lei, respectiv 0,2% din PIB.
E GROASĂ, în Germania! Mii de nemți anunță formarea unei MILIȚII CIVILE la Düsseldorf! Începe? Planul pentru instaurarea anticristiului in desăfșurare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro