Ghiţă s-a lăsat prins în Serbia condusă de prietenul său Vucic pentru a nu fi extrădat în România

Distribuie!by Sebastian Ghita a fost capturat. In Serbia. Eu cred ca a dorit sa fie capturat. Si nu oriunde, ci taman in Serbia. Altfel nu pot sa cred ca un tip inteligent si versat in ale filajului ca Ghita ar fi acceptat ca fratele sau sa-l viziteze in barlog, stiind […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Sebastian Ghita a fost capturat. In Serbia. Eu cred ca a dorit sa fie capturat. Si nu oriunde, ci taman in Serbia. Altfel nu pot sa cred ca un tip inteligent si versat in ale filajului ca Ghita ar fi acceptat ca fratele sau sa-l viziteze in barlog, stiind ca o asemenea gafa va fi imediat taxata de anchetatorii romani pusi pe urmele sale de Kovesi si Coldea. Si inca ceva ce vine in sustinerea acestei ipoteze: in martie, presa apropiata DNA, publica informatia ca Ghita e in Serbia. Oare stiind ca stirea era deja publica, de ce ar mai fi stat fugarul Ghita in Serbia si nu ar fi disparut in neant ?
Dar sa revenim…. Ghita a fost capturat. In Serbia. Senzational! Asa spun multi. Numai ca senzationalul vine din cu totul alte directii. Pe care unii nu le cunosc. Iar cei care le cunosc nu le spun …
Serbia. Adica taman in tara unde Ghita are un bun prieten. Pe Aleksandar Vucic, tocmai ales presedinte. Dar acesta nu e singurul motiv pentru care Ghita a ales Serbia. Serbia are o buna relatie cu Rusia si nu iubeste NATO si UE. Asa ca Ghita isi poate negocia viitorul cu … rusii. Caci el este depozitarul unor chei de importanta strategica. Practic, pe langa informatiile vizand apartenenta unor politicienii si a unor stapani ai sistemului de intelligence la diverse servicii straine, Ghita detine „nuclearele” sistemului informatic al tarii. Doar firmele sale au lucrat la securizarea frontierelor, la maparea resurselor strategice romanesti, la sistemul de software pentru cardurile de sănătate, la Revisal, la programe oferite unor institutii sensibile din sistemul de securitate nationala etc…
Deci Ghita se poate vinde extrem de bine rusilor. Intr-o clipa!
Si daca rusii nu sunt interesati de ce stie Ghita (ceea ce nu cred), atunci Vucic ar putea face ca extradarea lui Ghita din Serbia sa fie intarziata, daca nu chiar esuata.
Asta pentru ca, cel mai probabil, Serbia condusa de Vucic nu va accepta extradarea lui Ghita in baza Conventiei europene incheiata la Paris in 1957 – asa cum vrea Tudorel Toader (ministrul justitiei), ci va recunoaste doar tratatul incheiat in 1961 intre Republica Populara Romana si Republica Populara Federativa Iugoslavia.
De ce?
Pentru ca in baza acestui ultim tratat Ghita ar fi scapat de acuzatiile aduse in Romania de DNA-ul lui Kovesi. Conform art. 69 din acel tratat extradarea nu are loc in cazul in care „persoana (…) a savarsit o infractiune de natură politica, o infractiune pur militara (consta exclusiv in incalcarea obligatiilor militare) sau o infractiune de presa”, ori „persoana a carei extradare se cere, la data primirii cererii de extradare, este cetatean sarb”.
Iar lui Ghita ii vin ca o manusa cele doua articole din tratat. Caci nimeni nu se indoieste ca Ghita nu a fost ofiter acoperit al serviciilor de informatii romane si la un moment dat a „defectat”, divulgand vulnerabilitatile sistemului. Si chiar daca sistemul nu ar recunoaste ca Ghita a fost ofiter acoperit al serviciilor de informatii autohtone, el ar putea invoca scandalul politic pe care l-a declansat, pozand astfel in victima.
Asa ca in nici unul dintre aceste doua cazuri nu va fi expulzat de sarbi.
Si daca aceste doua portite legale nu vor functiona, lui Ghita i-ar mai ramane totusi inca o … portita din tratat: cetatenia sarba. Care ii poate fi oferita facil de bunul sau prieten Vucic, taman acum ales presedintele Serbiei.
Si daca nu-i da cetatenie Vucic lui Ghita, nici atunci acesta din urma nu va putea fi extradat… Dar despre asta, alta data. Asa ca, tineti aproape!
P.S. –
Mare ciudatenie cu poza „oficiala” prezentata de autoritati ca fiind „de la momentul capturarii lui Ghita”. S-a spus ca Ghita a fost capurat noaptea, pe strada, asa-i?. Dar poza e dintr-un bar. Iar afara nu e chiar noapte… Dar despre asta, alta data!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Tupeu maxim : Deputata PNL Adriana Săftoiu vrea pedepse cu închisoarea de la 3 la 10 ani pentru cei care nu-și vaccinează copiii și pun „în primejdie gravă dezvoltarea lor intelectuală sau morală” ori răspândesc boli infecto-contagioase
Lichidarea lui Vasile Milea
Traian Băsescu, avertizare privind începerea unui război: Prea multe coincidenţe la frontierele noastre
Misterul unei crime al cărei autor este căutat de aproape 20 de ani. Cum a fost ucisă o femeie din Alba Iulia
Ce industrie a avut Brăila şi cum s-a ales praful de tot pentru că aveau potential de a deveni multinaționale românești, de aceea s-au distrus acesti giganți economici!
'Mister' elucidat: De ce întrebarea de la referendum nu conţine nicio referire la familie | nu ai voie prin lege sa vii cu alta intrebare!
DONALD TRUMP la ONU: „Într-un singur glas, Statele Unite ale Americii cheamă națiunile lumii să pună capăt persecuției religioase"
EXCLUSIV/ AFACEREA EXXONMOBILE-MAREA NEAGRĂ: Iohannis, trafic de influență la Departamentul de Stat
Verișorul regelui Mihai, Mugur Isărescu, chinuie poporul prin creșterea EURO!
Avertismentul fostului deputat Ninel Peia: „Planul de ocupare a României e în faza finală, e vremea să LUPTĂM pentru viețile noastre. Soros aduce un milion de refugiați musulmani în locul a patru milioane de români plecați la muncă în Occident”
Liiceanu față în față cu neamul său
SUMMIT UE. IOHANNIS A MINTIT ȘI A ASCUNS CE S-A HOTĂRÂT. Imigranții vor fi aduși cu avionul din Grecia direct în România și în alte tari din Balcani. Câți vin la noi d-le Iohannis?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro