Ghiţă s-a lăsat prins în Serbia condusă de prietenul său Vucic pentru a nu fi extrădat în România

Distribuie!by Sebastian Ghita a fost capturat. In Serbia. Eu cred ca a dorit sa fie capturat. Si nu oriunde, ci taman in Serbia. Altfel nu pot sa cred ca un tip inteligent si versat in ale filajului ca Ghita ar fi acceptat ca fratele sau sa-l viziteze in barlog, stiind […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Sebastian Ghita a fost capturat. In Serbia. Eu cred ca a dorit sa fie capturat. Si nu oriunde, ci taman in Serbia. Altfel nu pot sa cred ca un tip inteligent si versat in ale filajului ca Ghita ar fi acceptat ca fratele sau sa-l viziteze in barlog, stiind ca o asemenea gafa va fi imediat taxata de anchetatorii romani pusi pe urmele sale de Kovesi si Coldea. Si inca ceva ce vine in sustinerea acestei ipoteze: in martie, presa apropiata DNA, publica informatia ca Ghita e in Serbia. Oare stiind ca stirea era deja publica, de ce ar mai fi stat fugarul Ghita in Serbia si nu ar fi disparut in neant ?
Dar sa revenim…. Ghita a fost capturat. In Serbia. Senzational! Asa spun multi. Numai ca senzationalul vine din cu totul alte directii. Pe care unii nu le cunosc. Iar cei care le cunosc nu le spun …
Serbia. Adica taman in tara unde Ghita are un bun prieten. Pe Aleksandar Vucic, tocmai ales presedinte. Dar acesta nu e singurul motiv pentru care Ghita a ales Serbia. Serbia are o buna relatie cu Rusia si nu iubeste NATO si UE. Asa ca Ghita isi poate negocia viitorul cu … rusii. Caci el este depozitarul unor chei de importanta strategica. Practic, pe langa informatiile vizand apartenenta unor politicienii si a unor stapani ai sistemului de intelligence la diverse servicii straine, Ghita detine „nuclearele” sistemului informatic al tarii. Doar firmele sale au lucrat la securizarea frontierelor, la maparea resurselor strategice romanesti, la sistemul de software pentru cardurile de sănătate, la Revisal, la programe oferite unor institutii sensibile din sistemul de securitate nationala etc…
Deci Ghita se poate vinde extrem de bine rusilor. Intr-o clipa!
Si daca rusii nu sunt interesati de ce stie Ghita (ceea ce nu cred), atunci Vucic ar putea face ca extradarea lui Ghita din Serbia sa fie intarziata, daca nu chiar esuata.
Asta pentru ca, cel mai probabil, Serbia condusa de Vucic nu va accepta extradarea lui Ghita in baza Conventiei europene incheiata la Paris in 1957 – asa cum vrea Tudorel Toader (ministrul justitiei), ci va recunoaste doar tratatul incheiat in 1961 intre Republica Populara Romana si Republica Populara Federativa Iugoslavia.
De ce?
Pentru ca in baza acestui ultim tratat Ghita ar fi scapat de acuzatiile aduse in Romania de DNA-ul lui Kovesi. Conform art. 69 din acel tratat extradarea nu are loc in cazul in care „persoana (…) a savarsit o infractiune de natură politica, o infractiune pur militara (consta exclusiv in incalcarea obligatiilor militare) sau o infractiune de presa”, ori „persoana a carei extradare se cere, la data primirii cererii de extradare, este cetatean sarb”.
Iar lui Ghita ii vin ca o manusa cele doua articole din tratat. Caci nimeni nu se indoieste ca Ghita nu a fost ofiter acoperit al serviciilor de informatii romane si la un moment dat a „defectat”, divulgand vulnerabilitatile sistemului. Si chiar daca sistemul nu ar recunoaste ca Ghita a fost ofiter acoperit al serviciilor de informatii autohtone, el ar putea invoca scandalul politic pe care l-a declansat, pozand astfel in victima.
Asa ca in nici unul dintre aceste doua cazuri nu va fi expulzat de sarbi.
Si daca aceste doua portite legale nu vor functiona, lui Ghita i-ar mai ramane totusi inca o … portita din tratat: cetatenia sarba. Care ii poate fi oferita facil de bunul sau prieten Vucic, taman acum ales presedintele Serbiei.
Si daca nu-i da cetatenie Vucic lui Ghita, nici atunci acesta din urma nu va putea fi extradat… Dar despre asta, alta data. Asa ca, tineti aproape!
P.S. –
Mare ciudatenie cu poza „oficiala” prezentata de autoritati ca fiind „de la momentul capturarii lui Ghita”. S-a spus ca Ghita a fost capurat noaptea, pe strada, asa-i?. Dar poza e dintr-un bar. Iar afara nu e chiar noapte… Dar despre asta, alta data!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

RUȘINE DRAGNEA. RUȘINE PSD. Liviu Dragnea a declarat că PARTENERIATUL CIVIL pentru persoanele de același sex TREBUIE LEGALIZAT. fără a spune NIMIC despre Dreptul INALIENABIL al copiilor de avea o MAMĂ și un TATĂ.
Scutul american din Hawaii a EȘUAT. Racheta atacatoare a trecut ca prin brânză. Ce ne facem cu scutul de la Deveselu? Dar cu Rachetele americane pe care am dat MILIARDE? N-ar fi trebuit să facem şi noi un test înainte să dăm banii?
Șefa diplomației austriece: România trebuie să alimenteze cu gaze Europa (pe nimic- cum face si cu lemnul)
Soros îl acuză pe Viktor Orban că a transformat Ungaria în stat mafiot. Budapesta îi răspunde: Este o declarație de război. ONG-urile finanțate de Soros se comportă în stil mafiot
Tensiuni alarmante! SUA a trimis nave de război în Peninsula Coreeană
Coldea, șantaj în numele SUA?dezvaluiri ale lui Sebastian Ghita:
Petiție pentru interzicerea vânătorii de trofee
ALERTĂ! | Pierde România şi ultima resursă strategică a ţării? Controlul apei controlul populaţiei !
SOROȘIȘTII S-AU ACTIVAT DIN NOU. SOROS-ACTIVE WATCH dă "premiile" "Hate Awards": PMB și Violeta Alexandru, eroi de bine; Olivia Steer și Coaliția pentru Familie și implicit celor 3 milioane de români, premii "negative"
Ce este Ateismul Militant şi Cine sunt exponenții lui în România
ATENȚIE LA REȚEAUA NEOBOLȘEVICĂ A LUI SOROȘ. În manualele de "Educație Civică" de clasa VII-a, Teoria Bolșevică a lui Marx despre STATUL BOLȘEVIC este PREZENTATĂ NECRITIC, ca și cum ar fi "o altă variantă validă de stat"
Ultimele tunuri data de guvernul Ciolos !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro