Ghiță îl ‘TOARNĂ’ pe Cristian Tudor Popescu: ‘Lucrează pentru servicii străine, lua bani negri’

Distribuie!by Sebastian Ghiță face dezvăluiri incendiare despre jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Deputatul PRU, membru în comisia de control a SRI din Parlament, spune că CTP ar fi turnător pentru servicii din străinătate. Iar seria acuzațiilor nu se oprește aici. Conform lui Ghiță, CTP lua bani de la Sorin Ovidiu Vântu, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
CTP
Sebastian Ghiță face dezvăluiri incendiare despre jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Deputatul PRU, membru în comisia de control a SRI din Parlament, spune că CTP ar fi turnător pentru servicii din străinătate. Iar seria acuzațiilor nu se oprește aici. Conform lui Ghiță, CTP lua bani de la Sorin Ovidiu Vântu, într-o carte, bani negri, pe când fostul afacerist era în pușcărie.Ghiță consideră că Popescu e ”Scaraoțchi” al presei românești și că o ajută pe Laura Codruța Kovesi, șefa DNA în a ”șterpeli puterea”.”Cristian Tudor Popescu e un Scaraoţchi al presei româneşti. Nu îl cred. Otrăveşte minţile românilor cu elucubraţii. Se preface că e îngrijorat. Se preface că e marele deontolog al presei româneşti. Există un jurnalist de la Realitatea, care acum e la RTV, care lună de lună îi dădea un omagiu lui CTP. Era o carte şi în ea avea 5000 de euro. Lua bani de la Vântu, din puşcărie, în fiecare lună. România e malformată de ăsta. E turnător la Servicii Străine. Lua la negru, lună de lună, 5000 de euro bani de la Vântu. O să îi fac public numele.
loading...

Doamna Kovesi şterpeleşte puterea ajutată de acest Scaraoţchi al presei. E un simbol de neatins care se dă albă ca Zăpada. Să explice CTP cum lua bani de la Vântu.”, a spus Sebastian Ghiță la România TV.


Sursa

“scapa cine poate” lansat pe “doi si un sfert” septembrie .. pentru cine intelege mesajele :


poster-oficial_caini

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

PLANUL DE DESTRAMARE A ROMANIEI – Putem pierde Moldova si Ardealul pana in 2018 daca liderii politici continua sa asmuta romanii impotriva romanilor. Razboiul dintre Presedintie, Guvern si Parlament ne face victime sigure pentru Rusia si Ungaria. Europarlamentarul Ioan Mircea Pascu avertizeaza: „2018 nu trebuie sa ne prinda cu Ardealul in Romania”
Judecătoarea Mădălina Afrăsinie, mesaj dur pentru Iohannis: Aveți dreptate când spuneți că românii cinstiți își doresc autostrăzi, spitale, educație. Ne spuneți dacă ați plătit impozite pentru meditațiile pe care dv ați declarat că le-ați dat?
„Se vrea război total”. Atacul din Siria, operaţiune de tip „steag fals”
Clauzele abuzive din împrumutul luat de România în 2009 de la FMI și Banca Mondială
Comitetul Românilor din SUA cere României RETRAGEREA din pactul pe migrație- Diaspora se opune!
Filmul integral al încătuşării lui Ilie Năstase, în care se aude dialogul purtat anterior cu poliţiştii, DIFUZAT de un post de televiziune
SURPRIZĂ: Cine este Mădălin Hodor cel care a aruncat știrea falsă că Lazăr era alt Lazăr? Membru GDS (Soros) iată lista oficială a membrilor!
YouTube reduce la tăcere o adolescentă de 14 ani cu peste 1 milion de urmăritori pentru criticile aduse paradelor LGBT
Peste 3.000 de oameni au ieșit în stradă la Iași pentru a susține familia naturală și căsătoria firească. IMAGINI
SURPRIZĂ: Rezultatele analizei asupra filmării de la Cheia Gită / Coldea, arată că filmarea n-a avut loc când crede toată presa că a avut loc in februarie
Miliardarii care își injectează sânge de adolescenți pentru a deveni „nemuritori”. Detalii incredibile:
Gheorghe Piperea: ”Guvernul tehno-creat preferă ca medicii, profesorii și asistentele să plece în continuare în strainatate, unde biro-creații de la Bruxelles se pot trata și întreține corporal!”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro