Gheorghe Funar: ”Iohannis nu are niciun obiectiv, decât să dispară PSD-ul, adică milioane de români”

Distribuie!by Fostul primar clujean Gheorghe Funar a precizat că nu va vota un candidat care nu are niciun obiectiv, care s-a remarcat în acești cinci ani cât a fost președintele României doar prin faptul că a avut cea mai scurtă săptămână de lucru. loading... ”Nu votez cu un candidat antiromân, anti-creștin, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul primar clujean Gheorghe Funar a precizat că nu va vota un candidat care nu are niciun obiectiv, care s-a remarcat în acești cinci ani cât a fost președintele României doar prin faptul că a avut cea mai scurtă săptămână de lucru.

loading...

”Nu votez cu un candidat antiromân, anti-creștin, cu un candidat care nu e în stare să îndeplinească oferta electorală, cu un candidat care este campion mondial la cea mai scurtă săptămână de lucru între președinții de state de pe glob. Nu votez cu un candidat care susținut de UDMR, care a pus la cale dezmembrarea României prin alipirea Ardealului la Ungaria”, potrivit lui Gheorghe Funar.

De asemenea, Funar a mențioant faptul că nu poate să voteze un candidat care își dorește dispariția unui partid care reprezintă milioane de români.


”Cu siguranță nu votez nu o să-l votez pe Iohannis, nu mi-a dat niciun argument să îl votez. Nu a putut să spună ce a făcut în aceștia cinci ani de președenție a României. Am înțeles din sloganul lui electoral de acuma, că vrea o Românie normală în care să lichideze un partid politic într-o țară democratică, înseamnă că România în timpul mandatului său a devenit anormală și acum devine normală. Nu are niciun program, niciun obiectiv, nimic, decât să dispară PSD-ul, adică câteva milioane de români, membri și simpatizanți ai PSD”, a menționat Funar.

https://www.ziardecluj.ro/gheorghe-funar-iohannis-nu-are-niciun-obiectiv-decat-sa-dispara-psd-ul-adica-milioane-de-romani?fbclid=IwAR1MrNWoJY7KVjsStWE01fNYtmbdKDTfJE290OuMKkRe_Vg3xrhimCAYEKA

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Fost ofițer SRI, reclamat la Parchet pentru o carte în care neagă Holocaustul....
Toleranță în schimbul tiraniei ”Facem concesii noii Poliții a Gândirii, de parcă am fi supușii unui dement stat stalinist obsedat de sex, care ne obligă să fluturăm micile noastre steaguri curcubeu, în timp ce parada gay mărșăluiește prin fața noastră.”
Domnule fost Basescu, nu acesti ziaristi au adus Romania in asemenea hal! Ci voi toti, cei enumerati mai sus: politrucii, securistii, parchetarii si birocratii!
Îmi pare rău pentru Europa” | Mesajul numărului doi de la Kremlin despre scutul anti-rachetă de la Deveselu
Ilie Șerbănescu: „Bucureştiul va pierde Ardealul … îl va pierde în linişte, pe Facebook!”
Peter Pilz, politician austriac : Voi aveti padure ieftina si guvern la fel de ieftin
Librăria „Mihai Eminescu” a retras de la vânzare cartea „Holocaustul – gogorița diabolică” a lui Vasile Zarnescu, colonel SRI (r)
E oficial: Trump a tăiat fondurile pentru avorturi. Lady Gaga, Madona, Miley Cyrus și alte fete „intelectuale” din SUA sunt oripilate
Iohannis are de returnat statului 100.000 de dolari si 480.000 de Euro pentru casa pe care a pierdut-o in instanta, nici de cotributiile CAS nu se stie daca le-a platit, ce sa mai zicem de impozit!
Ne otrăvesc pe toate căile: Poluare cu amoniu pe râul Argeș, ascunsă de Administrația Națională Apele Române
EXCLUSIV/ AFACEREA EXXONMOBILE-MAREA NEAGRĂ: Iohannis, trafic de influență la Departamentul de Stat
Establishment-ul american în război deschis cu Trump. Păpușarii nu vor ceda. Mai rămâne să îl împuște, așa cum au făcut cu Kennedy…
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro