Gheorghe Dincă ar fi decapitat-o pe Alexandra și i-ar fi ars capul

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete dispărute din Caracal, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, iar aseară moartea tinerei de 15 ani a fost confirmată de unchiul acesteia. Probele de la IML arată că ADN-ul din oasele găsite în butoiul cu cenușă din casa psihopatului îi aparține Alexandrei.

loading...

Gheorghe Dincă ar fi decapitat-o pe Alexandra și i-ar fi ars capul

Dincă le-a spus anchetatorilor că a ars-o pe Alexandra în ulei, însă acest lucru nu este credibil pentru specialiști. Mulți criminaliști si chimiști susțin că nu este posibilă combustia unui cadavru uman decât la o temperatură de peste 1.000 de grade Celsius, însă nu se știe dacă Dincă a mai folosit și alte materiale inflamabile. Se crede că pe lângă ulei, a mai folosit și combustibil pentru mașini pentru a fi sigur că va arde tot corpul.


O teorie demnă de filmele horror a fost lansată aseară de jurnalistul Luis Lazarus la România TV. Acesta a declarat că este foarte probabil ca Gheorghe Dincă să o fi decapitat pe Alexandra și să îi fi ars doar capul în butoiul pe care îl avea în casă, având în vedere că majoritatea oaselor găsite sunt oase ale feței și bucăți din craniu. Anchetatorii au găsit doar oase de mici dimensiuni și resturi de dinți, semn că asasinul i-a ars capul.

Criminalul a folosit 3 kilograme de vaselină pentru a arde trupul adolescentei din Dobrosloveni

Dincă le-a spus anchetatorilor că ar fi tranșat-o pe fată și a băgat-o în butoi, pe care l-a acoperit ulterior. Focul a fost făcut cu lemne, conform declarațiilor dezaxatului. Conform informațiilor obținute de Antena 3, Gheorghe Dincă a folosit 3 kilograme de vaselină și un rulou de carton asfaltat. Toate aceste materiale le-ar fi pus peste cadavrul adolescentei de 15 ani.


 

Gheorghe Dincă a recunoscut tot! Cum a ucis-o pe Alexandra Măceșanu

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

NATURĂ MOARTĂ CU… MOSCHEE
Gica Hagi pleaca din tara: 'Voi sta şi mă voi uita la voi, să vedem unde duceţi România'
Pericolul LGBT: Cuplu de lesbiene și-au ucis fiul de nouă ani prin mutilare, încercând să-l facă transgender
Unul dintre videourile taberei pro-Brexit care face furori pe internet. Videoul arată tot ceea ce se ține ascuns. Motivele reale pentru care Marea Britanie ar trebui să părăsească UE-ul
Elveţia: Au votat împotriva vălului islamic
Apocalipsa după Schweighofer
SE PREGATESTE CELULA PENTRU BINOM – Premierul Viorica Dancila solicita desecretizarea protocoalelor dintre SRI si marile parchete, pe baza carora a functionat o Justitie oculta si abuziva. Sunt informatii ca protocoalele contin prevederi in afara legii, care au incalcat grav dreptul la un proces echitabil. Cititi comunicatul Guvernului care da fiori “Binomului”
PRAPADUL INTERCEPTARILOR – Ascultarea celor 6 milioane de romani in perioada 2004-2016 ne-a costat 141 miliarde euro. Lumea Justitiei prezinta in premiera documentul din care rezulta costul exact al minutului de interceptare telefonica: 2,57 lei. Adica 780 euro pe zi. O zi de filaj costa 7.536 lei. Parchetele si SRI au tocat pe interceptari mai mult decat pretinsele prejudicii din dosare (Documente)
”Noii coloniști au cale liberă să vină…” – semnal din 2017
Acordul cu FMI e în aer! Negociatorii sunt nervoși pe Ponta
De dragul Uniunii Europene ne vindem țara și pe noi
”Vă veți omorî între voi!” - Planul pentru România, din gura unui lider de la Bruxelles!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro