GERMANIA respinge până la 75.000 de cereri de azil din sud-estul Europei, dar acceptă 800.000 de refugiați și imigranți

Distribuie!by Germania ar urma să respingă până la 75.000 de cereri de azil în acest an, în principal din partea imigranților din sud-estul Europei, în contextul în care va grăbi procedurile de evaluare a solicitărilor și de extrădare a persoanelor provenite din țări considerate sigure pentru a se concentra asupra […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Germania ar urma să respingă până la 75.000 de cereri de azil în acest an, în principal din partea imigranților din sud-estul Europei, în contextul în care va grăbi procedurile de evaluare a solicitărilor și de extrădare a persoanelor provenite din țări considerate sigure pentru a se concentra asupra refugiaților din Siria și Irak, relatează Reuters.

loading...

Publicația Der Spiegel, citată de agerpres.ro, a scris sâmbătă că Germania a deportat peste 10.000 de străini în acest an, mulți dintre ei din țări balcanice precum Serbia și Macedonia, aproape același număr ca în întreg anul 2014.

Germania așteaptă un aflux record de până la 800.000 de refugiați și imigranți în acest an, de patru ori mai mult decât anul trecut. Cu legi privind azilul relativ liberale și beneficii generoase, Germania este statul din UE care primește cei mai mulți refugiați din Orientul Mijlociu și imigranți economici din sud-estul Europei.

Șeful Agenției federale pentru migrație și refugiați, Manfred Schmidt, a declarat pentru Der Spiegel că autoritățile vor trebui să decidă în peste 75.000 de cereri de azil ce vor fi depuse de imigranți din țări din vestul Balcanilor până la finalul lui 2015, și că majoritatea acestora vor fi respinse.

Cancelarul german Angela Merkel a declarat sâmbătă că Germania poate face față unui număr record de refugiați fără a mări taxele sau a dezechilibra bugetul.

Coaliția aflată la guvernare va discuta duminică o serie de măsuri, inclusiv reducerea birocrației pentru a facilita construcția de adăposturi pentru solicitanții de azil, accelerarea procedurilor de azil și creșterea fondurilor pentru landuri și municipalități.

Agenda va include și extinderea listei țărilor considerate sigure, probabil pentru a include Kosovo, Albania și Muntenegru. Printre țările deja considerate sigure sunt Serbia, Macedonia și Bosnia-Herțegovina.

 

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

De ce NU suntem de acord cu „tinerii frumosi si liberi”
Monarhia - Fratia Babiloniana a Sarpelui - istoria secreta a Iluminatilor si a caselor regale !
Coreea de Nord ameninţă cu un ATAC NUCLEAR Coreea de Sud şi Statele Unite | „E un ultim avertisment”
Președintele Iohannis a promulgat legea care impune educația sexuală pentru copii. Fetițele vor învăța la școală cum să se ferească de „sarcini nedorite”
STUPEFIANT! Stema UNGARIEI amplasata pe frontispiciul Liceului Salamon Erno din Gheorgheni! Revizionismul maghiar promovat de UDMR si PCM ataca unitatile de invatamant din Romania! FOTO
#COLECTIV. Alina Albert, ȘOC: Nu a fost un simplu accident. Ar trebui să nu avem liniște și somn
Guvernul PNL și Ministrul Sănătății scoate frizerii și coafezele în stradă! Ordinul său desființează saloanele de înfrumusețare!
Băncile de pe Wall Street au pus mâna pe rezervele de apă ale planetei
Oameni din presă care fac de peste 20 de ani meseria asta, n-au fost refuzaţi de nimeni niciodată, şi au insistat să fie pe această listă au fost refuzaţi în mod constant şi definitiv, fără niciun fel de explicaţii de la PNL/Iohannis
Au încercat sovieticii să-l omoare pe Ceauşescu în 1957?
Tacticile mişcării homosexuale: STRATEGIA folosită pentru schimbarea percepției asupra homosexualității în Occident și în lume. SODOM – un documentar şocant despre mişcarea LGBT – Subtitrare în limba română. ONG-isti lui Soros -Remus Cernea, activistii LGBT !!
Încă un denigrator al lui Eminescu şi-a dat examenul în plagiat, Cătălin Cioabă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro