George Soros transferă 18 miliarde de dolari către Fundaţia pentru o Societate Deschisă

Distribuie!by  “Într-un ultim efort de a distruge lumea, George Soros și-a transferat mai mult de jumătate din avere, în conturile ONG-urilor sale care luptă împotriva familiei, a națiunilor și a creștinismului, promovând o așa-zisă ”societate deschisă”. Așteptați-vă la o ofensivă fără precedent din partea celor ce promovează dezrădăcinarea, moartea și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
 “Într-un ultim efort de a distruge lumea, George Soros și-a transferat mai mult de jumătate din avere, în conturile ONG-urilor sale care luptă împotriva familiei, a națiunilor și a creștinismului, promovând o așa-zisă ”societate deschisă”.
Așteptați-vă la o ofensivă fără precedent din partea celor ce promovează dezrădăcinarea, moartea și imoralitatea în media și în politică.
Ciurde de jurnaliști și postaci din toată lumea ne vor spune in ziare, la televiziuni, radio si pe internet că adevărul este relativ, că albul este negru, că mama este tata, că eroii noștri au fost criminali, că naționalismul este ură, că atașamentul față de familie este un sentiment primitiv, pregătind terenul pentru ca legile promovate în acest sens de lobbiștii plătiți din aceași sursă să fie adoptate de parlamentele naționale.
Din fericire insă nici cu  miliarde de $ nu poate cumpăra cineva sute de milioane de utilizatori. Deconspirati-i intentiile, mijloacele, sursele și slugile oriunde le intâlniți. Ajutati-l pe excroc să-și risipească averea pe nimic, tot așa cum a făcut-o ” – Cristian Vantu

Miliardarul George Soros a decis să transfere 18 miliarde de dolari către Fundaţia pentru o Societate Deschisă, care devine astfel una din cele mai mari organizaţii filantropice din lume, informează Wall Street Journal care citează oficiali ai fundaţiei înfiinţată de miliardarul american.

loading...

Potrivit revistei Forbes, averea personală a lui George Soros este de 23 de miliarde de dolari.


După ce va prelua cea mai mare parte din averea lui Soros, Fundaţia pentru o Societate Deschisă va deveni una din cele mai mari organizaţii filantropice din lume şi a doua din SUA, în funcţie de active, după Bill and Melinda Gates Foundation.

Acest transfer de fonduri va transforma atât Fundaţia pentru o Societate Deschisă cât şi firma de investiţii a lui George Soros, Soros Fund Management LLC. Potrivit surselor citate de Wall Street Journal, Soros nu intenţionează să facă tranzacţii cu miliardele care acum aparţin Fundaţiei pentru o Societate Deschisă ci va face tranzacţii cu proprii săi bani care sunt păstraţi într-o firmă separată.


Soros, în vârstă de 87 de ani, este renumit pentru că în 1992 a făcut profit de un miliard de lire de pe urma pariurilor pe lira sterlină.

Agenda golbalistilor :

AGERPRES

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro