George Soros – motivul pentru care Vlad Alexandrescu l-a jignit pe Florin Zamfirescu

Distribuie!by După felul absolut incalificabil în care l-a jignit pe marele actor Florin Zamfirescu, lui Vlad Alexandrescu nu-i ajunge apa Dunării să se spele. Arogant şi îngîmfat, crezîndu-se miezul din dodoaşcă, a uitat că a fost ministrul Culturii şi s-a repezit la gîtul unui actor numai pentru a-i lua apărarea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

După felul absolut incalificabil în care l-a jignit pe marele actor Florin Zamfirescu, lui Vlad Alexandrescu nu-i ajunge apa Dunării să se spele. Arogant şi îngîmfat, crezîndu-se miezul din dodoaşcă, a uitat că a fost ministrul Culturii şi s-a repezit la gîtul unui actor numai pentru a-i lua apărarea lui… George Soros.

loading...

Episodul acesta s-a derulat într-o emisiune electorală la Antena 3, unde s-au întîlnit Vlad Alexandrescu de la USR şi Florin Zamfirescu de la PRM. La un moment dat, Florin Zamfirescu a zis: „Soros a infestat Europa şi România”, referindu-se la puzderia de ONG-uri finanţate de miliardarul american.

Imediat, Vlad Alexandrescu s-a năpustit la gîtul lui Florin Zamfirescu: „Aveți o teorie infantilă cum că George Soros a infestat România. Această teorie vine de la Alianța Noastră, de la PRU. În mod inconștient sunteți un agent al lui Putin. Intoxicaţi acest platou. Sînteţi agentul lui Putin”!

Profund jignit, actorul Florin Zamfirescu a încercat o replică: „Domnule Alexandrescu, cine sunteți dumneavoastră? Ia prezentați-vă! Pe mine mă cunoaște o țară întreagă. Vai de studenții dumneavoastră! Ce-ați făcut pentru cultură… Dumnezeu știe!

A doua zi, auzind, probabil, de la prietenii săi ecourile acestei bădărănii, Vlad Alexandrescu a încercat să dreagă busuiocul şi a declarat: „Într-o discuţie televizată de aseară, la Antena 3, regret că domnul profesor Florin Zamfirescu s-a simțit lezat de atitudinea mea și îl asigur că îl voi asculta cu mare atenție, indiferent de opinia pe care o enunță. Aprecierile mele se refereau strict la teoria vehiculată, nu la persoana sa. Îmi cer scuze dacă am lăsat loc de interpretare”.

Vlad Alexandrescu şi Fundaţia Soros

Naiv şi sublim, ca orice artist, Florin Zamfirescu nu avea de unde să ştie ce-l mîna în luptă pe Vlad Alexandrescu pentru a-l apăra pe George Soros într-un mod atît de violent şi bădăran. Îi spunem noi.

Vlad Alexandrescu este membru în Consiliul Director al GDS (Grupul de Dialog Social), înfiinţat de George Soros încă din ianuarie 1990, cînd a fost chemat la Bucureşti de Silviu Brucan.

Fără alte amănunte, precizăm că atunci a fost numit preşedinte GDS sociologul Alin Teodorescu, care era în acelaşi timp preşedintele Fundaţiei Soros din România, devenind ulterior şeful cancelariei lui Adrian Năstase! De atunci, din 1990, GDS a devenit un fel de placă turnantă a lui Soros, care a dus la crearea unei adevărate reţele de ONG-uri finanţate de miliardarul american, în care activează acum peste 200.000 de persoane.

Acum, Vlad Alexandrescu este candidat al partidului USR, condus de Nicuşor Dan şi Clotilde Armand, care este un apendice al USB, formaţiune creată şi finanţată de banii lui Soros, susţinută şi promovată de „România curată”, ONG-ul Alinei Mungiu, subordonat direct banilor lui George Soros. În acest moment, USR a ieşit din inima Alinei Mungiu, după ce Nicuşor Dan l-a pus pe listele electorale pe mai vechiul duşman al acesteia, fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, cu care Mungiu a fost colegă într-un alt ONG sorosist!

Însă, USR nu este primul partid prin care Vlad Alexandrescu a vrut să intre în viaţa politică. El a intrat în politică alături de Mihai Răzvan Ungureanu, candidînd pentru Parlamentul European în 2014 pe lista partidului „Forţa Civică”:


N-a avut, desigur, noroc, dar nu a renunţat şi „bădăranul” de azi s-a zbătut şi a reuşit, cu sprijinul „intelectualilor lui Băsescu”, să ajungă Ministrul Culturii în Guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloş.

VLAD ALEXANDRESCU, PĂRINTELE „AFACERII CUMINŢENIA PĂMÎNTULUI”

Vlad Alexandrescu a fost nevoit să-şi dea demisia din funcţia de Ministru al Culturii după ce a generat cîteva scandaluri imense. Primul a fost cel de la Opera Naţională, după ce l-a numit ca manager pe revanşardul Tiberiu Soare, revenind apoi, sub presiunea publică, la George Călin. Presa vremii consemnează toate etapele şi consecinţele acestui scandal.

Dar, cel mai teribil lucru pe care l-a făcut Vlad Alexandrescu este legat de „Operaţiunea Cuminţenia pămîntului”. Toată dezvoltarea acestuia poate fi citită în cele cîteva articole din Cotidianul, primul avînd titlul sugestiv „Ministrul Culturii şi-a făcut singur dosar penal din “Cuminţenia pământului”. În acel articol am prezentat atît cadrul legal care arăta că statueta lui Brâncuşi nu poate fi înstrăinată peste hotare, cît şi faptul că Vlad Alexandrescu, contrar prevederilor legale, a negociat personal cu proprietarii statuetei, aşa cum se spune chiar într-un Comunicat al Ministerului Culturii, în care stă scris că însuşi Vlad Alexandrescu a fost preşedintele acestei „comisii”:„Statul Român prin Ministerul Culturii a negociat la datele de 11 și 14 martie 2016 prețul de achiziție DIRECT cu proprietarii operei și cu avocații acestora, Ministrul Culturii fiind președintele Comisiei de negociere!

Se pare că abia acum a înţeles şi premierul Dacian Cioloş unde poate să ducă „operaţiunea” pusă la cale de Vlad Alexandrescu şi, după o campanie ratată de strîngerea fondurilor, a renunţat să plătească suma aceea de 11 milioane euro, stabilită arbitrar, lăsînd pe seama viitorului guvern finalizarea cumpărării statuetei! Dacă, desigur, „operaţiunea” nu va face între timp obiectul unui dosar penal.

VLAD ALEXANDRESCU ŞI RUŞII

Însă, din „dialogul” lui Vlad Alexandrescu cu Florin Zamfirescu, ceea ce m-a şocat cu adevărat a fost acuzaţia aceea stupidă, potrivit căreia marele nostru actor ar fi„agentul lui Putin”!

Instantaneu, mi-am adus aminte că sînt în posesia unor documente pe care nu le-am publicat pînă acum. Este vorba despre corespondenţa lui Vlad Alexandrescu cu oficialii ruşi care se ocupă de Arhive şi biblioteci! Vlad Alexandrescu cerea să i se pună la dispoziţie cîteva file ale manuscrisului celebrei lucrări a lui Dimitrie Cantemir„Sacro-Sanctae Scientiae Indepingibilis Imago”. Răspunsul ruşilor a fost unul cît se poate de ironic: „Daţi-ne cota! Dacă o ştiţi!” N-a ştiut-o!

Sigur că nu îl acuzăm pe Vlad Alexandrescu că ar fi „agentul lui Putin”, cum i-a spus el lui Florin Zamfirescu, ci doar subliniem ipocrizia aceasta bolnăvicioasă a agenţilor lui George Soros, care îi acuză de rusofilie pe toţi cei care nu sînt de acord cu ei!

Nu ştiu dacă Vlad Alexandrescu va intra în Parlament sau dacă va mai fi vreodată ministru. Cert este însă că CV-ul lui va avea pe veci această pată generată de bădărănia cu care l-a atacat pe Florin Zamfirescu, unul dintre cei mai mari actori ai României. În fapt, Vlad Alexandrescu nu a vrut altceva decît să facă un gest slugarnic faţă de şeful lui de partid, copiind atitudinea lui Nicuşor Dan care a atacat-o la fel de penibil pe actriţa Rodica Popescu Bitănescu!


Sursa: cotidianul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ministrul Educației a dat buzna într-o sală de clasă și a umilit o profesoară în fața elevilor. Reacție: „Este foarte deontologic să admonestezi cadrul didactic de față cu elevii. Îi faci praf bruma de autoritate pe care o mai are!”
INCREDIBIL! Noaptea când Ţara a fost la un pas de disoluţie!
Dragnea: Cum să crezi în onestitatea unui mare lanţ de hypermarketuri care, cu afaceri de miliarde, declară profit de 0,5%?
Ciolacu anunţă convocarea unei sesiuni extraordinare pentru eliminarea pensiilor speciale: „Să poată fi dublate alocaţiile pentru copii“
Premiul pentru obediență săsească
UPDATE. PNL şi PMP încearcă să facă o nouă majoritate parlamentară
Klaus Iohannis, în 2009: „Referendumul mi se pare inutil. Nu am votat” ( pentru scăderea numărului de parlamentari la 300)
Efectele islamizării Angliei: Londra are de ieri primar… MUSULMAN, acuzat de relații cu imami extremiști!!!
Dan Puric: Țara a fost făcută colonie. Acum sunt luați la șuturi eroii, martirii și sfinții. Statul este primul berbece care dărâmă din interior unitatea națională. ONG-urile cu ADN străin au încercat să distrugă ce e românesc
Polonia: Schimbari la posturile publice de radio si televiziune. Neoliberatii si ONG-urile protesteaza. Witold Waszczykowski, ministrul de externe polonez le raspunde: "Vom vindeca Polonia după 25 de ani de îndoctrinare neoliberală si neomarxista" Romania se bucura de neomarxism si sorosisti !
Șoarece filmat la raionul de carne din Kaufland. ANPC închide afacerile românilor, dar nu se atinge de marile rețele de magazine
De ce Taxa pe lăcomie”? Băncile au ajuns astăzi la profituri de șapte ori mai mari ca în Germania. Nicăieri în lume nu fac băncile atâția bani ca în România
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro