George Soros ar putea fi declarat TERORIST! Toate fondurile și organizațiile sale ar urma să fie SECHESTRATE

Distribuie!by Controversatul om de afaceri George Soros ar putea fi declarat terorist în SUA, zeci de mii de americani semnând în acest scop o petiție pe site-ul Casei Albe. Pentru a putea fi luată în considerare de Casa Albă, numărul semnatarilor trebuie să fie 100.000. loading... Pe site-ul petitions.whitehouse.gov se spune […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Controversatul om de afaceri George Soros ar putea fi declarat terorist în SUA, zeci de mii de americani semnând în acest scop o petiție pe site-ul Casei Albe. Pentru a putea fi luată în considerare de Casa Albă, numărul semnatarilor trebuie să fie 100.000.
loading...
Pe site-ul petitions.whitehouse.gov se spune că „George Soros a încercat în mod intenționat și continuu să destabilizeze și să comită acte de revoltă împotriva Statelor Unite și a cetățenilor săi. Programele finanțate de Soros au contribuit la colapsul sistemului constituțional al SUA și la dezvoltarea unei influențe nesănătoase asupra Partidului Democrat și a unei mari părți din guvernul federal al SUA.”.
Potrivit theepochtimes.com, Soros a fost finanțator-cheie pentru multe revoluții din toată lumea și a jucat un rol decisiv în colapsul unor monede naționale, inclusiv în faimosul atac asupra lirei sterline. În SUA, Soros a ajutat organizarea opoziției față de președintele Donald Trump.
Potrivit petiției, Soros aplică un model terorist similar celor propuse de radicalul marxist Saul Alinsky.
Soros, un personaj cu mari interese în România

Din 1990 și până acum, George Soros a dezvoltat în România o adevărată rețea de ONG-uri, cu care a acaparat noul concept de “societate civilă”, necunoscut românilor, astfel că a reușit să influențeze, în mod major, deciziile la nivel guvernamental. Pe lângă GDS și Fundația Soros, s-au dezvoltat o puzderie de ONG-uri legate de numele magnatului american.

Enumerăm doar câteva din ONG-urile apărute după 1990: “Soros Advising and Placement Center”, “Soros Educational Advising Center” , “Uniunea pentru Reconstructia Romaniei”, “Centrul de Parteneriat pentru Egalitate”, “Centrul pentru Dezvoltare Economica”, Fundatia “Concept” , “Centrul pentru Drepturile Omului – București”,  “Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki (APADOR-CH)”, “Asociația “Pro Democrația”, “Societatea Academică Română” etc, care la rândul lor au “născut” alte ONG-uri.

Finanțările lui Soros către rețeaua sa de ONG-uri din România s-au efectuat ori prin intermediul vehiculelor sale financiare din străinătate, cum este CEE Trust – un ONG-mamă, care a direcționat bani în toate statele din estul si centrul Europei unde magnatul american avea interese, ori prin Fundația Soros deschisă la București, care acum se numeste Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Gigantul francez Lactalis începe restructurările după preluarea Albalact şi Covalact. Prima mutare: închide fabrica de la Kogălniceanu în ianuarie
Topul celor mai toxice iaurturi din supermarket-uri. Iată mizeria ce se ascunde în ele și pe care o dai copilului tău
Ministerului Sănătății controlat de Soros, minte de ingheață apele, in Bistrița nu există niciun caz de Rujeolă
Penalii au amutit. Sustinere internationala fara precedent pentru sefa DNA: „Romania ar putea deveni o poveste de succes a Europei”
COLDEA SI KOVESI POT LUA PANA LA 20 ANI DE PUSCARIE – Avocatul Sergiu Andon arunca bomba. PICCJ trebuie sa deschida dosar de tradare dupa dezvaluirile lui Ghita despre intalnirile dintre capii “Binomului SRI-DNA” si sefii statiei CIA: “A intra in legatura cu agentii unei puteri straine in scopul subminarii politice a tarii e infractiunea de tradare... E beton, e fapta clara... Procurorul General daca se face ca nu aude intra sub incidenta articolului 410, nedenuntarea unor asemenea infractiuni”
Unul dintre cele mai mari combinate metalurgice dispare din România. Va fi demontat și mutat în Turcia
Facebook admite că spionează pe Messenger, „scanând” fotografiile PRIVATE ale utilizatorilor
Rusia, agentura evreiească și războiul subteran din SUA - război răbufnit chiar acum la vedere. Podesta Groupul pedofililor
Mărturia unui român plecat în Franța: „Tribunalul european al uitării a decis că trecutul nu mai există!” Despre ștergerea memoriei ca ideal al UE
Ce a negociat Iohannis in Statele Unite , Gazul românesc – emblema trădării naționale
Germania adaptează practicile tip Gestapo la timpurile noastre: Poliție politică pe Facebook și condamnare la închisoare!
Se MOARE cu ZILE în SPITALELE din ROMÂNIA. Statistica groazei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro