Generalul care a distrus la Revoluție peste 500.000 de cărți rare și manuscrise unicat numit de Firea la Autoritatea Teritorială de Ordine Publică. Cum îndrăznești sa spui ca ai armata, sa avansezi generali si sa-i decorezi, intr-o țara in plin proces de dizolvare si depopulare?!

Distribuie!by loading... “Gabriela Firea, primarul Capitalei, l-a numit marți pe generalul Mircea Teodor Mureşan ca reprezentant al comunităţii, la Autoritatea Teritorială de Ordine Publică. Fost rector al Universității Naționale de Apărare, generalul Mircea Mureșan a comandat, în decembrie 1989, regimentul de tancuri care a distrus Biblioteca Centrală Universitară. Mureșan a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

0

loading...

“Gabriela Firea, primarul Capitalei, l-a numit marți pe generalul Mircea Teodor Mureşan ca reprezentant al comunităţii, la Autoritatea Teritorială de Ordine Publică.

Fost rector al Universității Naționale de Apărare, generalul Mircea Mureșan a comandat, în decembrie 1989, regimentul de tancuri care a distrus Biblioteca Centrală Universitară.

Mureșan a fost acuzat de procurorul Dan Voinea, fost şef al Parchetelor Militare, că a distrus în decembrie 89 Biblioteca Centrală Universitară.

Iată ce declara Voinea pentru revista Historia: “Cei care au tras la Revoluţie o duc bine mersi astăzi. Uitaţi-vă la generalul Mircea Teodor Mureşan. La Revoluţie a fost cel care a comandat tancurile ce au tras asupra Bibliotecii Centrale Universitare din Bucureşti.”

Potrivit jurnaliștilor de la Evenimentul zilei, generalul cu patru stele, Mircea Mureșan, a fost decorat de Ion Iliescu pentru meritele din timpul Revoluției, când era căpitan de tancuri. În decembrie 1989, Mureșan comanda regimentul de tancuri din Pantelimon, aflat în poziții de luptă în Piața Palatului, care a contribuit la distrugerea BCU.

Clădirea a fost incendiată de proiectilele trase de militarii din Piața Palatului, în schimbul de focuri cu așa-zișii teroriști, fiind arse complet peste 500.000 de cărți rare și manuscrise unicat.”


Sursa: flux24.ro

Sint tot aceiași! Si mai e ceva, demonstrat istoric: militarii ard cărțile!


Întotdeauna au fost băgați la înaintare musulmanii, creștinii, romanii, comunistii sau naziștii etc. Dar, începându cu Biblioteca din Alexandria, cu Biblioteca din Pergam sau Pharos si continuând pana la Revoluția Culturală chineza sau București 1989, cei care au distrus cărțile au fost militari! Armata! V-am mai spus: ultima linie de apărare a sistemului împotriva propriului popor este armata! Întâi populația este atacată, controlată si reprimată de miliție, apoi de Jandarmerie. Dacă aceștia nu fac fata, ies tancurile ca sa apere mafia guvernamentală!

De aceea armata arde cărțile – nici un sistem nu are nevoie de cetățeni inteligenți!


Mai mult, va întreb: cine se opune acestor demoni in demersul lor? Cine a găzduit primele biblioteci, primele scoli, spitale si universități? Unde, pana la apariția tiparului, se copiau manual cărțile? Imi pare rău ca va dezamăgesc, dar istoria o demonstrează: in biserici si temple! Căutați demonii si-i veți găsi ușor! Iubește-ți aproapele! Sa nu ucizi! Cine bate, ucide si arde cărți? Este demonstrat: armata.

Armata a slujit mereu Sistemul.

Ca ni se spune mereu, ca pentru tampiti, ca au fost Comuniștii, ca au fost naziștii, ca au fost conchistadori creștini sau Inchizita ori gărzile Pretorienilor! FALS!!! Întotdeauna au fost militari! Întotdeauna armata a fost o unealta a Sistemului, indiferent de culoarea acestuia. De la macelurile din Noua Spanie si conchistadori lui Pizarro, de la măcelul olandez din 1777 de pe Insula Pastelui si pana in Decembrie 1989 in România, când armata a tras in popor, sunt tot aceiași: militarii! Oricum o dam scutita, oricum o scăldăm, brațul săvârșitor de crime, incendiator si mutilator de oameni a fost ARMATA!!! Un anumit SOI de oameni – țărani grosolani in general si spoiti prin scoli, fără efect!

Ultima minciuna, pe post de scuza si pretext, pe care ne-o baga pe gât sistemul este psihoza cu teroriștii

– căci după terminarea Războiului Rece trebuie sa își justifice cumva bugetul exorbitant obținut prin șantaj de la popoare! Cunosc luptători din trupele anti-teroriste din mai multe tari si le-am pus tuturor aceiași întrebare: Cati teroriști ați văzut in cariera voastră? Răspuns: NICI UNUL! Sunt conștient ca exista demenți care folosesc teroarea – au existat peste tot si in toate timpurile atentate si alte acte de teroare! – dar nici pomeneala de un fenomen global, de natura a necesita o instituție armata care sa il contracareze! Mai pe românește, teroriștii sunt FĂCĂTURĂ! Singurele instituții care funcționează apriori piramidal, orbește, violent, punitiv, prin frica si in scopul menținerii puterii – deci cu ce se deosebesc de statutul definiția si percepția TERORII?! – sunt: Miliția si armata!

Pe fondul consolidării acestor instituții care bat oameni, trag in oameni, arestează si amendează, România dispare ca teritoriu, resurse si populație!

Numai tampitii au iluzia ca armata “apăra țara” si ca Miliția e in slujba cetățenilor – FALS!!! Aceste instituții stricăcioase, scumpe, SPERJURE si drăcești au girat dezastrul național si au reprimat orice tentativa de revolta a elementului național! Cum îndrăznești sa spui ca ai armata, sa avansezi generali si sa-i decorezi, intr-o țara in plin proces de dizolvare si depopulare?! In loc sa apere ceea ce au jurat sa apere, militarii romani sunt in cârdășie cu NATO – cea mai mare organizație terorista de pe planeta! In timpul asta Miliția si Jandarmeria bat oameni la Pungești si Roșia, sau ridica oamenii de pe străzi dacă îndrăznesc sa scoată un piuit împotriva sistemului! Mergeți sa-i votați in continuare pe acești teroriști!

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro