Gelu Vișan: „Cu sprijinul DNA, România a devenit o țară ocupată de Supranaționale”

Distribuie!by loading... Prădătorii Astăzi am aflat ceva: Lui Ioan Rus și lui Cozmin Gușă nu le e frică de DNA: „pentru că ei nu sunt corupți”. Dacă citești presa din Cluj și dacă știi câte ceva din politica românească, fie și la nivel de suprafață, îți dai seama că mint […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Prădătorii


Astăzi am aflat ceva: Lui Ioan Rus și lui Cozmin Gușă nu le e frică de DNA: „pentru că ei nu sunt corupți”. Dacă citești presa din Cluj și dacă știi câte ceva din politica românească, fie și la nivel de suprafață, îți dai seama că mint amândoi cu lejeritate. De ce? Pentru că ei sunt ai Sistemului și sunt protejați de DNA, indiferent ce ar face; nu o să li se întâmple niciodată nimic. Iar ca ei mai sunt sute, mii: politicieni, funcționari, oameni de afaceri, mai ales străini dar și români, turnători, jurnaliști, patroni de presă, ONG/iști, ofițeri SRI, sau foști SRI, informatori, procurori, judecători și câți or mai fi, toți coordonați de DNA și de SRI-Coldea.

Aceasta este Noua Putere din România, întemeiată pe abuzuri, eliminarea adversarilor- indiferent cum îi cheamă, corupție, controlul a mii de afaceri și bani mulți, foarte mulți.


Totul sub stindardul Luptei Anticorupție. De fapt, o bătălie pentru acapararea puterii de un grup, în dauna Democrației.

De ce?

Ce vor să facă cu puterea ocultă, ascunsă?

Care este scopul final? Sau vor putere de dragul puterii?

In nici un caz. Pentru a înțelege ce vor, să ne uităm puțin la felul cum a fost înființat și cum a funcționat DNA

Înființat de Structuri din afara României, PNA a fost gândit de la bun început de Adrian Năstase ca un mijloc de elminare a adversarilor incomozi. Preluat de oamenii lui Soroș prin Monica Macovei, DNA-ul a fost ținut în frâu de Morar, dar odată cu venirea lui Koveși la conducere a devenit STAT în STAT, cu ajutorul special al SRI-ului.

După care a început preluarea puterii cu ajutorul cătușelor. DNA-ul funcționează de 15 ani și Haștagienii urlă ca apucații că e corupție: Ori în DNA au fost adunați cei mai proști procurorii din România, ceea ce se cam vede, ori după 15 ani să te tot vaieți de corupție, înseamnă că nu ai vrut să-ți faci datoria de a diminua corupția. Corupția în România nu este pandemică, ci e doar întreținut artificial mesajul că suntem o țară de corupți, pentru a ne speria cu DNA ȘI SRI și pentru a crea un nou Stat, Paralel denumit de unii, Mafiot și Trădător de țară, definit de mine.

Am scris mai demult că la nivelul unei țări, inclusiv democratice, puterea are aceeași valoare, ea doar se mută de la unii la alții, în interiorul jocului democratic, al partidelor și al alegerilor. Atunci când cele trei forme ale puterii în stat se mută la DNA și SRI, într-o singură mână, te întrebi cine sunt beneficiarii puterii? Cu unii ați făcut cunoștință mai sus; ceilalți, urmează:

Principalii beneficiari ai puterii gestionată de DNA de 15 ani de zile, în urma unei analize simple, sunt Societățile cu capital Străin, în mod special Supranaționalele. In 15 ani, DNA-ul nu a cercetat nici o afacere Străină, nici un patron sau angajat străin nu a fost anchetat, iar atunci când presa sau alte instituții ale statului au sesizat, DNA a mușamalizat repede totul. In perioada aceasta, milioane de ha teren agricol s-au dus la străini, aproape toate resursele, magazinele, marile întreprinderi, energia, apa, petrolul, gazele, băncile, totul a fost luat de străini, de cele mai multe ori prin acte de corupție, niciodată cercetate de DNA. Bechtel, Microsoft, EADS, Autostrada mereu Prăbușită Sibiu-Orăștie, Aeroportul Sibiu, etc, etc, sunt doar câteva cazuri de corupție cu beneficiari străini. Dealtfel, dacă vă uitați mai atent, o să observați că beneficiarii finali ai actelor de Corupție sunt Supranaționalele Străine. Românii sunt aruncați în pușcărie, iar străinii le preiau afacerile, iar atunci când nu pot, le distrug și le închid, România importând tot de la ei: un ex. este cazul lui Ioan Nicolae și al îngrășămintelor pe care acum le importăm, dar sunt și multe altele.

Marii beneficiari ai luptei anticorupție și ai acțiunilor DNA sunt fix cei care au înființat „experimentul ” DNA, adică Străinii. Aducerea DNA în România, după ce Polonia, Cehia, Ungaria, chiar și Bulgaria l-a refuzat, nu a fost un experiment, ci un PLAN bine stabilit de preluare a întregii economii și a Puterii în România de către Supranaționale sau pur și simplu de capitalul Străin, în paralel cu nimicirea capitalului românesc.

DNA nu este scopul, ci mijlocul prin care e prădată România.

DNA este un Prădător al României.

Cum a fost posibil? Pentru că știau că în România a fost cea mai puternică dictatură comunistă, cu cea mai puternică Securitate și cei mai mulți turnători, care doar și-au schimbat Stăpânul.

Cu sprijinul DNA, România a devenit o țară ocupată de Supranaționale.

Mai au un pic de furat: Companiile Naționale și resursele pe care încă nu au pus mâna, cu toate că Cioloș a încerca să le dea străinilor printr-o Ordonanță pe care am blocat-o în ultima clipă. Portul Constanța, CEO Oltenia, Hidroelectrica, Sarea, Transportul de Energie, Uraniul, Roșia Montană (care e dată demult lui Soroș) și încă vreo treizeci de companii și regii, După ce le vor fi luat și pe acestea, Laura Codruța Koveși va fi luată și ea la Bruxelles, de unde a venit, iar DNA-ul va intra în amorțire. Nu o să mai fie corupți, pentru că totul, inclusiv Politica va fi a Străinilor; In toată această perioadă o să tot auzim vorbindu-se de Pericolul Rusesc, de Terorism etc, până vom fi Ocupați economic 100/%.

DNA își va fi făcut datoria: Ne-a vândut.

Gelu Visan

Sursa: facebook.com/

Gelu Vișan: „Cu sprijinul DNA, România a devenit o țară ocupată de Supranaționale”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

TALIBANII FRUMOSI SI LIBERI – Ministrul Justitiei Tudorel Toader a fost incercuit de protestatarii #rezist adusi cu avionul la Bruxelles. Toader mai ca a fost linsat de gloata nervoasa ca si-a permis sa puna la indoiala profesionalismul Laurei Kovesi si ca a vorbit despre DNA in Parlamentul European: "De ce atacati DNA?... Nu aveti dreptul sa faceti evaluarile!... Sunteti om, inainte sa fiti judecator... Cum poate un judecator sa fie ministru intr-un guvern controlat de un infractor?"
12 spitale din Romania refuza avorturile, tot mai multi medici au prins curaj si nu vor sa mai comita acte impotriva naturii umane!
PENTRU O MINCIUNA NORMALA – Busit din toate partile de romani sa iasa in fata natiunii, Klaus Iohannis a trantit o minciuna cat toate cele sase case: “Nu am avut niciodata un dosar penal in sensul sa fiu cercetat penal”. Lumea Justitiei publica din nou documentul care dovedeste ca Iohannis a fost urmarit penal de procuroarea DNA Claudia Rosu pentru abuz in serviciu. Werner a avut calitatea de invinuit, echivalentul suspectului de azi (Adresa)
SUNTEM RUSINEA LUMII !!! Gabon, Ciad, Zimbabwe sau Cambodgia sunt inaintea noastra…
Laura Codruța Kovesi va fi primul procuror-șef al Parchetului European. Comisia LIBE: Este alegerea perfectă. Va deveni una dintre femeile-lider ale UE
Donald Trump și Noua Ordine Mondială – Al Treilea Război Mondial
Cum a scăpat Iohannis de condamnare
Cumpănașu: Sistemul mafiot susținut de hashtagisti #rezist mi-a omorât nepoata
Senzaţional! Black Cube: ce ştiau ofiţerii SRI şi ce au aflat ofiţerii Mossad despre Kovesi! | Şefa DNA e terminată!
Rușine! Tehnocrații au fugit cu banii de pâine ai românilor !
NOAPTEA MINȚII. România aduce refugiați din Turcia, 3,5 milioane de români lucrează afară
S-A TERMINAT! Fraudarea alegerilor din 2009. Kovesi, Coldea și Maior, audiați
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro