Gelu Vișan: ”Colonizatorii și Statul Militarizat”

Distribuie!by După 1989, România a fost colonizată. Dacă până prin anii ’60, România a fost sub influența rusească, așa cum fusese ea programată prin pactul Churchill-Stalin, pus pe o bucățică de hârtie, după ’90, România a intrat într-un proces de colonizare forțată, dictat de Occident, speranța și lumina unei Românii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

După 1989, România a fost colonizată. Dacă până prin anii ’60, România a fost sub influența rusească, așa cum fusese ea programată prin pactul Churchill-Stalin, pus pe o bucățică de hârtie, după ’90, România a intrat într-un proces de colonizare forțată, dictat de Occident, speranța și lumina unei Românii care trăise în bezna totalitarismului.

loading...

România s-a aflat în poziția elevului cuminte, dornic de a învăța, speriat de necunoscut iar Occidentul a început să țipe la el ca o învățătoare pensionară și trecută ce a fost chemată din nou la școală că i-a venit un elev din pustiu. Aflată în situația elevului îmbrăcat sărăcuț, temător și ascultător, România a primit pe nemestecate tot ce i-a spus Occidentul că trebuia să facă. I s-a spus că până atunci a fost prost crescut, needucat și nu știa nimic, dar dacă va face ce trebuie, va prinde un loc la coada clasei.


Ascultătoarea Românie a făcut tot ceea ce i s-a cerut. Și-a vândut pe nimic economia, și-a desființat armata, a introdus capitalismul de butic, și-a făcut autocritica, s-a uitat la vitrinele pline ale Occidentului și a vrut și ea cutia cu bomboane poleite.

Pentru Occident, care lucrase cu sârg la căderea comunismului, confruntat la rândul său cu o criză nemaiîntâlnită- în primul rând de polarizare a Societății Capitaliste în care Supranaționalele preluaseră controlul Statelor, apariția piețelor noi și o forță de muncă pe degeaba a fost mană cerească. După ce nenorociseră cu noua concepție neoliberală țările din America Latină și se umpluseră de bani, după ce în 1991 au atacat Irakul pentru a le arăta cine e șeful petrolului, ocuparea țărilor foste comuniste a devenit prioritatea zero, mai ales pentru resursele care veneau pe degeaba și forța de muncă la discreție.


Elevul Silitor, cu ochii la vitrina cu bomboane, și-a făcut temele: a vândut/privatizat tot ce era pe listă, le-a dat energia, resursele, industria, și-a distrus agricultura pentru a le-o vinde pe nimic, și-a trimis în pribegie la căpșuni copiii, le-a trimis și pe cei mai bine calificați, a stat în genunchi, a fost pusă pe coji de nucă și deodată, prin 1997 a aflat că e coruptă. Dar ce coruptă! Curvă de coruptă!

Nici nu apucase să deschidă bine ochii, în timp ce era furată de Occident la propriu, România a aflat la mijlocul anilor 90 că trebuie să se bată cu corupția. Nu cu corupția Suprastatalelor care prin definiție sunt corupte și care spoliau țara, ci cu o corupție inventată, a unor români rupți în cur: “Altfel nu intră în NATO și UE”

Luat la palme și călcat în picioare, elevul nostru a recunoscut: “Dacă voi spuneți, suntem corupți, fir-am ai dracului de popor bizantin”, dar las’ că ne bâgăm la pușcărie ca să nu vâ încurcăm.

Occidentul făcea ce făcuse în Chile, Argentina, Uruguay, Bolivia,Brazilia. Exact același model de spoliere și jaf, sub pretextul introducerii neoliberalismului măreței Școli de la Chicago. Dacă acolo le ieșise cu dictatorii, juntele și cu armata care privatiza fabricile cu mitraliera și le ceda Supranaționalelor, in România au transformat fosta Securitate pe care au botezat-o SRI în armata de ocupație, pusă să execute orbește ordinele Supranaționalelor.

După ce au creat Armata Securității, liderii occidentali le-au arătat dușmanii: Corupții.

Printr-o hotărâre a CSAT, “Coruptul” a fost decretat Dușmanul de clasă, isr Securistul-SRI-ist, bine condus de CIA-ist, a început lupta. Dacă regimul Pinochet a folosit mitraliera, SRI-situl nostru a folosit cătușele, a intrat în toate casele, și-a subordonat toate instituțiile, le-a militarizat. A semnat “Protocoale”, adică “Directive” cu toate instituțiile pe care le-a militarizat împânzind cu ofițeri, unii acoperiți, alții descoperiți, toate instituțiile și economia.

Armata cu care Occidentul a Colonizat România se numește Serviciul Român de Informații, care a preluat controlul asupra Parchetului, DNA, Înaltei Curți, Justiției, ANAF, Gardă, Economiei dar și capitalului.

România trece prin dezastrul Dictaturii SRI.

Dacă protocoalele vor fi desecretizate, o să avem cel mai mare Șoc când vom vedea că am creat la Ordin Armata SRI care a pus la picioarele Colonizatorilor toată România.

Când vor fi fost desecretizate, la un moment dat documentele, românii vor vedea că am fost ținta celei mai brutale colonizări, iar noi trăim într-o Românie Militarizată până-n dinți:

România Armatei Securității-SRI.

Autor: Gelu Vișan

Sursa: Gelu Vișan, 

Gelu Vișan: ”Colonizatorii și Statul Militarizat”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro