Gândire Bolșevică: Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, vrea mai mulţi români judecaţi pentru rasism, xenofobie şi negarea Holocaustului

Distribuie!by Ministresa Justitiei, Raluca Prunca, care inca se afla in functie, desi a fost votata motiunea simpla impotriva ei, vine si face o declaratie socanta, aratandu-ne inca o data ca aceasta traducatoare macovist-sorosista, nu a inteles ce inseamna democratia si libertatea de exprimare. loading... Aceasta individa, care a ajuns Ministresa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ministresa Justitiei, Raluca Prunca, care inca se afla in functie, desi a fost votata motiunea simpla impotriva ei, vine si face o declaratie socanta, aratandu-ne inca o data ca aceasta traducatoare macovist-sorosista, nu a inteles ce inseamna democratia si libertatea de exprimare.

loading...

Aceasta individa, care a ajuns Ministresa a Justitiei in Guvernul Ciolos, reia ideile bolsevico-sioniste pe care diversi alogeni le-au expus public in Romania cu privire la rasism, xenofobie, antisemitism si holocaust.


Iata ce a afirmat aceasta:

Ministrul Justiției, Raluca Prună, a declarat marți că din anul 2002, când exista un cadru legislativ foarte clar, și până la finalul lui 2015 au fost trimise în judecată numai 16 persoane pentru rasism și xenofobie.


„Este foarte puțin într-o țară în care, sigur nu mai avem partide extremiste în Parlament, (…) avem însă mișcări din acestea promovate de partide politice parlamentare, care nu sunt ele însele extremiste, dar care promovează, aș îndrăzni să spun, tehnocrată fiind, într-un mod extremist, valorile tradiționale. Și eu îmi notasem despre aceste încercări de a justifica prin atașamentul la valori tradiționale respingerea dreptului fundamental al altcuiva, de exemplu, la căsătorie pentru toată lumea”, a afirmat Prună, la dezbaterea „Extremismul de dreapta și instigarea la ură. Abordări politice, legale și administrative”.

De asemenea, ea a criticat anumite manifestări publice prin care se neagă existența Holocaustului.

„Ca să răspund întrebării ‘este România o insulă ferită, este un spațiu în care nu există iliberalism’? Probabil că nu, pentru că, nu mai târziu de 2012, un senator din această țară, nici măcar n-a făcut un lucru foarte subtil, a făcut pur și simplu afirmația, în spațiul public, că Holocaustul în România nu a existat. (…) Deci suntem într-un context în care, în timp ce în Europa lumea, să spunem, încearcă să identifice forme mai subtile de xenofobie și de rasism, suntem în situația în care în România, repet, în 2012, cineva încalcă art. 6 din această ordonanță dacă nu mă înșel și după știința mea nu știu să fi existat consecințe penale”, a declarat Raluca Prună.

Ministrul Justiției a opinat că niciodată nu este destul să se discute despre astfel de fenomene, deoarece nicio societate nu este o insulă ferită de fenomene rasiste, de xenofobie și de respingerea celuilalt.”[1]

Aceasta individa vine sa ne spuna folosind dialectica marxista ca toti cei care ne opunem casatoriilor intre homosexuali suntem, de fapt, “extremisti”. Afirmatiile sale nu sunt noi, ele fiind utilizate in toata “lumea libera si civilizata” de catre ideologii marxisti, care doresc sa distruga toate valorile nationale, din acest motiv se face atat de multa propaganda pentru LGBT si pentru imigranti (multiculturalismului).

Aceasta individa, care a afirmat in spatiul public ca “drepturile omului sunt un lux teoretic” si ca a mintit la CEDO, vine sa ne invete “toleranta” multiculturalismului. Ei bine, Suedia este exemplul clar ca multiculturalismul a esuat si ca aceasta tara s-a transformat intr-un haos greu de descris in cuvinte.

Guvernul fuge, parlamentul nu face nimic, fortele de ordine sunt depasite de situatie, iar imigrantii adusi in tara si-au creat acele zone numite “no-go”, unde daca te duci ai toate sansele sa fii talharit si chiar ucis, daca esti barbat sau sa fii talharit, violata si chiar ucisa, daca esti femeie.

Aici nu vorbim numai de Suedia, avem si Norvegia, tara care rapeste copiii “fanaticilor religiosi”, dar care, foloseste aceeasi dialectica marxista precum Raluca Pruna, si ne vorbeste despre “toleranta”.

Homosexuali si lesbiene au fost din totdeauna, insa ceea ce se petrece astazi este incalificabil in sensul ca acestia ies pe strazi, in alte tari defileaza goi alaturi de copii (in unele cazuri), alteori mimand actul sexual si, de asemenea, au tupeul de a dori sa adopte copii. Cei ce se opun acestor lucruri sunt etichetati drept “extremisti” de catre acesti marxisti, adepti ai “corectitudinii politice”, corectitudine politica, care cere sanctionarea tuturor celor ce nu doresc astfel de lucruri.

pruna

In fapt, despre ce vorbim? Despre o gasca de indivizi, care la nivel global doresc sa distruga valorile nationale cu scopul de a crea o Noua Ordine Mondiala. Multiculturalismul este o ideologie utopica precum comunismul. Fiecare rasa umana are cultura si valorile ei. Albii au valorile si traditiile lor, negrii la fel, galbenii la fel. Amestecarea acestor ideologii va duce la distrugerea acestor ideologii si la crearea unei natiuni fara identitate, ceea ce vor globalistii.

Cat despre holocaust, nici un om normal nu va fi de acord ca o persoana sa fie amendata sau arestata pentru ca isi permite sa aiba alte opinii fata de ceea ce doreste guvernul. In 2009, Curtea Constitutionala a Spaniei a scos de sub incidenta legii penale negarea holocaustului argumentand ca “incalca libertatea de exprimare”.

Sionistii au incercat si in SUA o astfel de lege, dar a fost respinsa si a creat mare scandal, diversi juristi aratand ca este o aberatie si o lege periculoasa. O astfel de lege nu trebuie sa existe, nu trebuie sa existe legi care sa te oblige sa crezi in religie, Dumnezeu sau in orice altceva, ci sa existe si argumente pro si contra, asa este normal. O astfel de lege este bolsevica, iar toti promotorii ei sunt bolsevici.

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/ministrul-justitiei-vrea-mai-multi-romani-judecati-pentru-rasism-xenofobie-si-negarea-holocaustului/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Apel al ISIS in limba germana pentru membrii din Europa: „Iesiti pe strada si MACELARITI infidelii”
Scandal în PSD după ce Rise Project a publicat discuţiile dintre liderii partidului. Pleşoianu: „PSD e infiltrat cu slujitori ai Hidrei“/ Ştefănescu: „Trădare!“
Schimbare majoră la Facebook. Noua eră, POLIŢIA GÂNDIRII. BREAKING NEWS!
PENIBIL:Ministerul Sanatatii tine oamenii cu lunile sau anii pe liste de asteptare pt. un Computer Tomograf, dar au bani de vaccinuri sau carduri de sanatate
Băsescu: În caz de război, cei plecați la muncă afară trebuie aduși sub arme
Jurnalistul Radu Tudor a insinuat că patriotismul și suveranismul sunt vulnerabilități pentru securitatea națională, iar Klaus Iohannis i-a răspuns că lucrează „la aceste chestiuni”
Implicarea soților Iohannis în traficul internațional de copii şi schimbarea la față a lui Dan Tăpălagă
Doamne Ferește - Ce face Klaus Iohannis, în plin scandal la Caracal: poze de campanie ale președintelui, cu rânjet de cal, cu burtoi de gravidă?
Olguta Vasilescu: Nu mai sunt fizic oameni aici în România, sunt plecaţi la muncă în străinătate"- un recensământ e obligatoriu
Va stopa guvernul Orban finanțările ilegale pentru pretinsa casă regală din REPUBLICA România ca să plătească alocațiile copiilor?
Festivalul ordonanțelor în Guvernul meu: „Cine are bani va trăi, cine nu are va muri”
Casa Regala este capul masoneriei cu simbologia de dragoni (balauri), serpi, si alte lighioane demonice
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro