Gabriel Popa: „Guvernul taie cu peste o tremie banii de la biserici și Catedrală, și dă banii la serviciile secrete”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

„Mai concret, Proiectul de buget de stat pe 2019 prevede reducerea cu 33,86%, față de execuția preliminată pe 2018, a creditelor bugetare destinate susținerii cultelor religioase, care constau în principal în bani alocați pentru construirea și întreținerea lăcașelor de cult. În schimb, creditele bugetare cumulate ale SRI, SIE, STS și SPP se majorează astfel cu aproape 14%. Bugetul SRI, de pildă, crește cu 6% (în condițiile în care era deja destul de rotund), iar bugetul SPP – cu peste 20%.

Cum, veți spune, dar poate banii luați de la biserici nu se duc fix la Servicii? Poate se duc, de pildă, în educație? Păi nu ni s-a spus, iar și iar, în anii trecuți, că orice sumă alocată pentru Catedrala națională, de pildă, a fost luată FIX de la spitale și de la educație?


loading...

Iar dacă cumva cineva o să mai scape pe parcursul anului niște milioane de lei pentru vreo biserică, nu o să ni se spună cu TITLURI MARI pe Digi, Hotnews, G4Media, EduPedu și toate platformele „progresiste” că banii au fost luați EXACT de la educație? Chiar dacă, iată, la începutul anului cultele PIERD, în fapt, o treime din buget?

Ia să vedem, va semnala „presa” liberă și această tăiere (substanțială) a bugetelor? Și, eventual, va specula că banii s-ar putea duce chiar la Servicii? Eu pun pariu că nu va sufla NIMENI nici un cuvințel. Pentru că așa e când presa e cu adevărat „liberă”; și jurnaliștii își fac treaba pentru care sunt plătiți (care nu e, Doamne păzește, propaganda; într-un singur sens).”


http://stiripentruviata.ro/gabriel-popa-guvernul-taie-cu-peste-o-tremie-banii-de-la-biserici-si-catedrala-si-da-banii-la-serviciile-secrete/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

GDI

Gazetadeinformatii.ro

Lasă un răspuns

Close
Citește mai multe:
FIZICIENII DE LA CERN DORESC SĂ REALIZEZE O CONEXIUNE CU UN UNIVERS PARALEL

De abia acum recunosc ce incearca ei de mult timp sa faca si ceea ce practica elita de multa vreme.

TREBUIE VAZUT: VIDEO Monahul TEODOT despre fotbal, masonerie, new age, monarhie, depopulare, etc.

Ascultati aici de la minutul 2:45 ce spune monahul Teodot....Nu am auzit pe nimeni altcineva la ora actuala din Romania

Premierii Ungureanu şi Ponta, prieteni pentru Masoni, americani şi Israel!

Cuprinsul articolului: Victor Ponta îşi face cărţile în Israel Ungureanu nominalizat de Washigton „Premier pentru război“… susţinut de masoni M.

Să nu mai fim ipocriți! Este vorba de terorism belgian și francez, nu islamc !

Dacă ne-a învățat ceva tătuca Soroș, prin zecile lui de organizații și sutele de agenți care ne poluează viața politică

Ati auzit de OLDA: masina romaneasca ceruta de canadieni in 1985?

Povestea OLDA, mixul românesc între Dacia şi Oltcit, realizat în secret la ICSITA: „După 6 luni, aveam cereri ca maşina

16 iunie 1989 Budapesta: regele Mihai si alti tradatori au semnat impreuna cu maghiarii un act de unire impotriva dusmanului Nicolae Ceausescu

Declarația de la Budapesta din 16 iunie 1989: mai mulţi emigranţi români au semnat împreună cu intelectuali maghiari un act

Închide