Gabriel Popa: „Guvernul taie cu peste o tremie banii de la biserici și Catedrală, și dă banii la serviciile secrete”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Mai concret, Proiectul de buget de stat pe 2019 prevede reducerea cu 33,86%, față de execuția preliminată pe 2018, a creditelor bugetare destinate susținerii cultelor religioase, care constau în principal în bani alocați pentru construirea și întreținerea lăcașelor de cult. În schimb, creditele bugetare cumulate ale SRI, SIE, STS și SPP se majorează astfel cu aproape 14%. Bugetul SRI, de pildă, crește cu 6% (în condițiile în care era deja destul de rotund), iar bugetul SPP – cu peste 20%.

loading...

Cum, veți spune, dar poate banii luați de la biserici nu se duc fix la Servicii? Poate se duc, de pildă, în educație? Păi nu ni s-a spus, iar și iar, în anii trecuți, că orice sumă alocată pentru Catedrala națională, de pildă, a fost luată FIX de la spitale și de la educație?


Iar dacă cumva cineva o să mai scape pe parcursul anului niște milioane de lei pentru vreo biserică, nu o să ni se spună cu TITLURI MARI pe Digi, Hotnews, G4Media, EduPedu și toate platformele „progresiste” că banii au fost luați EXACT de la educație? Chiar dacă, iată, la începutul anului cultele PIERD, în fapt, o treime din buget?

Ia să vedem, va semnala „presa” liberă și această tăiere (substanțială) a bugetelor? Și, eventual, va specula că banii s-ar putea duce chiar la Servicii? Eu pun pariu că nu va sufla NIMENI nici un cuvințel. Pentru că așa e când presa e cu adevărat „liberă”; și jurnaliștii își fac treaba pentru care sunt plătiți (care nu e, Doamne păzește, propaganda; într-un singur sens).”


http://stiripentruviata.ro/gabriel-popa-guvernul-taie-cu-peste-o-tremie-banii-de-la-biserici-si-catedrala-si-da-banii-la-serviciile-secrete/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite