Pizza Gate, Pedofilia, Casa Regala si Furtul legalizat de copii/ totalitarismul modern

Distribuie!by ” Ca un leu care răcneşte… şi caută să înghită copiii” loading... Infinitele furturi de copii, prin toată lumea occidentală, civilizată, sunt şocante. Oamenii, în general (şi românii), nu le-au stiut, nu a auzit plânsul mut al suferinţei copiiilor si părinţilor, până la această dramă a familiei Bodnariu. Auzisem […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

” Ca un leu care răcneşte… şi caută să înghită copiii”

loading...

Infinitele furturi de copii, prin toată lumea occidentală, civilizată, sunt şocante. Oamenii, în general (şi românii), nu le-au stiut, nu a auzit plânsul mut al suferinţei copiiilor si părinţilor, până la această dramă a familiei Bodnariu.

Auzisem şi eu în urmă cu 2 ani despre acest ingrozitor Barnevernet din Norvegia, dar dacă spuneai la cineva, nimeni nu te credea. Zicea că eşti conspiraţionist. Citisem cărţi despre planurile de preluare a controlului absolut al statului asupra individului (noul totalitarism), despre noua toleranţă, despre  oribila corectitudine politică şi, privind la evenimentele din lume, le vedeai cum se implementează. Şi totuşi lumea stătea liniştită. Pentru că Diavolul şi-a schimbat strategia, apărând ca un „înger de lumină”, care  aducea o nouă ideologie morală, numită corectitudine politică. Iar lumea nu îşi dădea seama că acestă corectitudine politică este extrem de ostilă idei de libertate individuală, că este o dogmă totalitaristă, atribuind Statului controlul absolut în toate domeniile vieţii, inclusiv în creşterea şi educarea copiilor.

Iată ce era pus pe hartie în 1967: „Trebuie să implantăm în toate societăţile occidentale ale anilor 1970 birouri pentru protecţia copilăriei, ai căror funcţionari, tineri intelectuali lipsiţi de experienţă, proaspeţi absolvenţi ai universităţilor unde sunt scoase în evidenţă principiile noastre mondialiste, vor respecta ca la carte, fără discernământ „Carta Drepturilor Copilului”. Cine ar îndrăzni să i se împotrivească, fără a fi identificat concomitent cu barbariile Evului Mediu?”

Asistenţi sociali din Norvegia: făcându-şi treaba, adică răpind copii (un video sfaşietor)

„….să reducem la zero orice autoritate părintească, făcând familia să explodeze înindivizi opuşi cu sălbăticie unii altora, pentru protecţia intereselor lor personale. Ea îi va încuraja pe copii să-şi denunţe părinţii prea autoritari prin faptul că sunt prea tradiţionali, prea religioşi. De asemenea, va contribui la a-i supune pe părinţi unei psihoze colective a fricii, ceea ce va provoca în mod ineluctabil, de manieră generală în societate, o subminare a autorităţii părinteşti. Astfel, vom reuşi, într-o primă etapă, să producem o societate asemănătoare cu aceea din RUSIA anilor 1950, unde copiii îşi denunţau părinţii la stat, şi o vom face fără ca nimeni să-şi dea seama”.

În video-ul de mai sus: Senatoarea Nancy Schaefer despre criminalitatea Serviciului de Protecţie a Copilului (CPS). Dacă afirmi că iau înscenat o sinucidere eşti acuzat că crezi in conspiraţii oculte. Şi totuşi această curajoasă doamnă nu mai este; „au sinucis-o”

„Transferând astfel Statului rolul patern, ne va fi mai uşor, în continuare, să acaparăm, una câte una, toate responsabilităţile care până la data respectivă  au ţinut de resortul exclusiv al părinţilor. Astfel, îi vom putea face pe toţi să considere învăţătura religioasă traditiona1ă, de origine iudeo-creştină, un abuz contra copilului”.

Acestea sunt manualele care descriu Iadul pe care vor să-l instaureze pe pământ marii lideri ai lumii. Aici vezi perfidia limbajului pervertit, „corectitudinea politică” sau „nouavorbă” orwelliană. Cei care nu se încadrează în coportamentul corectitudinii politice  sau nouavorbă orwelliană sunt etichetaţi drept rasistii, xenofobii, extremistii, discriminatorii, homofobii, ultranationalistii, traditionalistii, fascistii, haters, etc, si sunt supuşi discriminărilor de tot felul şi persecuţiilor. Dacă astăzi îndrăzneşti, de exemplu, să nu fi de acord cu homosexualii, cu îndoctrinarea ateistă, cu educaţia sexuală a copiilor mici, dacă vorbeşti de terorismul islamic, acesta este limbajul cu care eşti atacat. Este un limbaj atât de uniform, aceleaşi expresii de lemn, aşa cum numai Duhul Satanic le poate inspira.

„În acelaşi timp, dar la un alt nivel, vom face să se înscrie, în cele mai fundamentale legi ale naţiunilor, regula că toate religiile, cultele şi practicile religioase de orice fel, inclusiv vrăjitoria şi magia, trebuie să fie respectate cu titluri egale”

Deci lupta noastră, este una teribilă, care se duce cu post şi rugăciune împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti.  Dar Domnul Nostru este Suveranul şi El dă izbândă! Cred însă că lupta rugăciunii, a postului şi lupta de demascare trebuie sa continuie si dupa aceea. Sunt o multime uriaşă de copiii şi familii distruse in toata lumea occidentala de totalitarismul modern. Nu trebuie să ne lăsăm intimidaţi de faptul că, asa cum scrie Scriptura, Puterile Întunericului se dezlanţuie cu furie. Ele ştiu că mai au doar puţină vreme.

Cred că credinciosii procedează bine unind rugaciunea cu activitatea de protest (toate felurile de protest). Aşa cum unesc rugăciune cu acţiunea când cultivă pământul, când se pregătesc pentru o carieră, când practică o profesie…   Credinţa mea este că El va da izbăvire, în această cerere concretă pentru familia Bodnariu. Până atunci aceşti copiii susţinuţi în rugăciune vor fi ocrotiţi de Sfinţii Ingeri şi protejaţi de Domnul ori unde s-ar găsi.

Pe un credincios sincer, toate dramele care se petrec în jur îl apropie de El, îl vor face să fie şi mai pregătit pentru întâlnirea cu Mântuitorul.   Vino Doamne Isuse!

Citatele sunt din Protocoalele de la Toronto (1976) de Serge Monaste (Ziarist canadian asasinat)

 

Sursa:


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro