Fratele lui Ludovic Orban, e consilierul lui Iohannis și a fost decorat de Ambasada Franței în semn de “recunostință pentru munca neobosită”

Distribuie!by Domnul Leonard Orban, Consilier prezidențial, a fost distins cu Ordinul Național al Meritului în grad de Ofițer de către doamna Michèle Ramis, Ambasadoarea Franței în România, în cadrul unei ceremonii care a avut loc joi, 12 septembrie 2019, la Reședința Franței. loading... „Această distincție răsplătește atât acțiunile diplomatului de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Domnul Leonard Orban, Consilier prezidențial, a fost distins cu Ordinul Național al Meritului în grad de Ofițer de către doamna Michèle Ramis, Ambasadoarea Franței în România, în cadrul unei ceremonii care a avut loc joi, 12 septembrie 2019, la Reședința Franței.

loading...

„Această distincție răsplătește atât acțiunile diplomatului de înalt nivel, artizan al integrării europene a României, cât și pe cele ale politicianului care, în calitate de prim membru român al Comisiei Europene, a asigurat portofoliul multilingvismului. (…) Decorația pe care am onoarea să v-o ofer marchează recunoștința Franței pentru munca dumneavoastră neobosită în favoarea Europei și, în special, pentru contribuția dumneavoastră de neprețuit la parcursul european al României, pentru că înainte de toate, știți ce datorează România Europei, dar și ceea ce Europa îi datorează României”, a declarat, cu această ocazie, Ambasadoarea Franței în România.


În discursul său, domnul Leonard Orban a pus în evidență forța legăturilor care unesc Franța și România, excelentele relații bilaterale și și-a exprimat recunoștința față de Republica Franceză pentru primirea acestei distincții.

JPEG

JPEG

https://ro.ambafrance.org/Domnul-Leonard-Orban-Ofi%C8%9Ber-al-Ordinului-Na%C8%9Bional-al-Meritului


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

PROBA CA SRI A TRANSFORMAT JUSTITIA IN CAMP TACTIC - In rapoartele pe 2013 si 2014, SRI recunoaste ca a cooperat cu procurorii si ca a trecut de la sesizari si informari, la “obtinerea de rezultate semnificative, concretizate in trimiteri in judecata, arestari si condamnari”. SRI se lauda cu “informarea organelor abilitate, urmata de adoptarea de catre acestea a unor masuri de retinere/arestare”. In epoca Maior-Coldea, jurnalistii de investigatii au devenit tinte pentru SRI (Rapoartele)
Conducătorul partidului musulman le spune olandezilor să părăsească țara lor dacă nu le place traiul alături de imigranţi
O teapa americana
SOV, reacție după anunțul lui Tudorel Toader despre Kovesi: 'Revocarea este o greșeală uriașă pe plan politic, economic și social' Acesta precizează că Laura Codruța „nu este o ființă minunată, a făcut o grămadă de porcării, fie de capul ei, fie la ordin, dar ea împreună cu instituția ei au devenit o adevărată sperietoare pentru cei care se înfruptă din tunuri”.
MAFIOTUL CHINEZ WANG, CĂRUIA I S-A RETRAS ÎN 2014 CETĂȚENIA LA CEREREA SRI CA ”PERICOL PENTRU SIGURANȚA NAȚIONALĂ”, ARE AZI CONTRACT PE 100% DIN PRODUCȚIA DE MINEREU DE CUPRU A ROMÂNIEI!
In spatele lui Johannis sunt baietii de la GDS & George Soros (VIDEO)
SISTEMUL PUNE MANA PE SIIJ – Procuroarea Adina Florea le-a facut pe plac membrilor CSM si magistratilor care au lucrat impotriva numirii sale la conducerea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie. Desi avea posibilitatea de a actiona in instanta CSM pentru refuzul de a o valida la sefia SIIJ in pofida concursului castigat, Florea a ales sa faca pasul inapoi si sa se retraga din procedura de numire in fruntea sectiei. SIIJ va ajunge pe mana unui procuror agreat de Sistem
Iată cum îl denigra propaganda monarhistă pe Ceaușescu fabricând știri și informații false despre acesta și anturajele sale!
ATENTIE !! Mai este un pic si se pierde ARDEALUL . Ardealul, furat de Statusul Romano-Catolic
Taxa auto NU va fi eliminată! Decizia a fost luată astăzi de Klaus Iohannis!
Pe regele Mihai l-au plans la TVR dar pe Ceausescu datorita caruia exista TVR-ul, il denigreaza
Se razbună natura pe români că permit tăierea pădurilor, inundații, poduri rupte și case luate de apă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro