Fratele lui Ludovic Orban, e consilierul lui Iohannis și a fost decorat de Ambasada Franței în semn de “recunostință pentru munca neobosită”

Distribuie!by Domnul Leonard Orban, Consilier prezidențial, a fost distins cu Ordinul Național al Meritului în grad de Ofițer de către doamna Michèle Ramis, Ambasadoarea Franței în România, în cadrul unei ceremonii care a avut loc joi, 12 septembrie 2019, la Reședința Franței. loading... „Această distincție răsplătește atât acțiunile diplomatului de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Domnul Leonard Orban, Consilier prezidențial, a fost distins cu Ordinul Național al Meritului în grad de Ofițer de către doamna Michèle Ramis, Ambasadoarea Franței în România, în cadrul unei ceremonii care a avut loc joi, 12 septembrie 2019, la Reședința Franței.

loading...

„Această distincție răsplătește atât acțiunile diplomatului de înalt nivel, artizan al integrării europene a României, cât și pe cele ale politicianului care, în calitate de prim membru român al Comisiei Europene, a asigurat portofoliul multilingvismului. (…) Decorația pe care am onoarea să v-o ofer marchează recunoștința Franței pentru munca dumneavoastră neobosită în favoarea Europei și, în special, pentru contribuția dumneavoastră de neprețuit la parcursul european al României, pentru că înainte de toate, știți ce datorează România Europei, dar și ceea ce Europa îi datorează României”, a declarat, cu această ocazie, Ambasadoarea Franței în România.


În discursul său, domnul Leonard Orban a pus în evidență forța legăturilor care unesc Franța și România, excelentele relații bilaterale și și-a exprimat recunoștința față de Republica Franceză pentru primirea acestei distincții.

JPEG

JPEG

https://ro.ambafrance.org/Domnul-Leonard-Orban-Ofi%C8%9Ber-al-Ordinului-Na%C8%9Bional-al-Meritului


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

După schema tipic soroşistă "de la ONG la Partid Politc" aplicată de finanțatul lui Soros, Nicuşor Dan şi Dacian Cioloș și-ar putea transforma ONG-ul în partid: "Luăm în calcul inclusiv un proiect politic nou, o mișcare politică sau un partid politic"
Unde sunt dosarele privind devalizarea Bancorex, a Băncii Agricole sau a Oltchim? România ar fi avut astăzi 1.000 mld. euro PIB dacă avea instituţii puternice după 1990
Imaginile care aruncă în aer teoria anchetatorilor despre incendiul de la Colectiv
Domnul senator Laszlo Attila, președintele Comisiei pentru sănătate publică, propune cum sa fie vaccinati romanii !!
Vlad Mixich, unul dintre cei mai aprigi susținători ai vaccinurilor din România, numit la conducerea Agenției Naționale a Medicamentului
Presedintele Putin preda lectia capitalista la nivel global clanului Rothschild si al lor FMI. Lor le place capitalismul dar nu competitia si multe altele. Lor le plac datorii vinduti.
IOHANNIS A RESPINS ASTĂZI O LEGE pentru FERMIERI!
Germania datoreaza BNR peste 18 miliarde de euro.
Avertisment DUR al generalilor: România este în INCAPACITATE de a se APĂRA!
Romania devine Republica Soros! Dacian Ciolos, inca un „ciolanar” soros-ist la carma tarii!
Mihai Eminescu: “Nimeni nu-şi dă seama cum această populaţie flotantă a României, fără legături cu pămîntul şi cu neamul ţării, a putut să devină elementul domnitor în România!”
Aviatia israeliana a bombardat pozitiile armatei siriene, in sudul Siriei.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro