Fratele lui Ludovic Orban, e consilierul lui Iohannis și a fost decorat de Ambasada Franței în semn de “recunostință pentru munca neobosită”

Distribuie!by Domnul Leonard Orban, Consilier prezidențial, a fost distins cu Ordinul Național al Meritului în grad de Ofițer de către doamna Michèle Ramis, Ambasadoarea Franței în România, în cadrul unei ceremonii care a avut loc joi, 12 septembrie 2019, la Reședința Franței. loading... „Această distincție răsplătește atât acțiunile diplomatului de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Domnul Leonard Orban, Consilier prezidențial, a fost distins cu Ordinul Național al Meritului în grad de Ofițer de către doamna Michèle Ramis, Ambasadoarea Franței în România, în cadrul unei ceremonii care a avut loc joi, 12 septembrie 2019, la Reședința Franței.

loading...

„Această distincție răsplătește atât acțiunile diplomatului de înalt nivel, artizan al integrării europene a României, cât și pe cele ale politicianului care, în calitate de prim membru român al Comisiei Europene, a asigurat portofoliul multilingvismului. (…) Decorația pe care am onoarea să v-o ofer marchează recunoștința Franței pentru munca dumneavoastră neobosită în favoarea Europei și, în special, pentru contribuția dumneavoastră de neprețuit la parcursul european al României, pentru că înainte de toate, știți ce datorează România Europei, dar și ceea ce Europa îi datorează României”, a declarat, cu această ocazie, Ambasadoarea Franței în România.


În discursul său, domnul Leonard Orban a pus în evidență forța legăturilor care unesc Franța și România, excelentele relații bilaterale și și-a exprimat recunoștința față de Republica Franceză pentru primirea acestei distincții.

JPEG

JPEG

https://ro.ambafrance.org/Domnul-Leonard-Orban-Ofi%C8%9Ber-al-Ordinului-Na%C8%9Bional-al-Meritului


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro