Franța legalizează pedofilia iar Uniunea Europeană tace!

Distribuie!by Progresistul Macron deschide calea către legalizarea pedofiliei in Europa spre bucuria minorităților sexuale, pedofililor și a violatorilor. Și Franța tace! Pe vremea Revoluției Franceze exista o singura pedeapsa pentru o astfel de crimă: ghilotina! Franța a oprit inițiativa de stabilire a unei vârste legale privind consimțământul sexual, în urma […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Progresistul Macron deschide calea către legalizarea pedofiliei in Europa spre bucuria minorităților sexuale, pedofililor și a violatorilor. Și Franța tace! Pe vremea Revoluției Franceze exista o singura pedeapsa pentru o astfel de crimă: ghilotina!
Franța a oprit inițiativa de stabilire a unei vârste legale privind consimțământul sexual, în urma unei dezbateri aprinse în Adunarea Națională.
În timp ce camera inferioară a Parlamentului a votat un proiect de lege care întărea legile privitoare la violul manifestat asupra copiilor, parlamentarii au votat împotriva impunerii vârstei minime de la care un minor poate să consimtă o relație sexuală cu un adult.
Drept urmare, în Franța nu există încă o lege care să stabilească o vârstă legală privind consimțământul sexual.
Conform proiectului de lege relatiile sexule dintre un adult și un minor cu vârsta sub 15 ani sunt ilegale, dar se acceptă şi posibilitatea ca un minor să fie capabil să consimtă o relație sexuală.
În astfel de cazuri, atunci când pragul pentru viol nu este atins, judecătorii ar clasifica incidentul drept „agresiune sexuală”, iar infractorii ar putea fi condamnați la până la 10 ani de închisoare.
Totuşi, dacă „victima nu are capacitatea de a consimți”, fapta ar fi clasificată drept viol, iar infractorii pot primi până la 20 de ani de închisoare. Textul mai trebuie aprobat de Senat, înainte de a putea deveni lege.
Partidele din opoziție au criticat partidul La Republique En Marche al președintelui Emmanuel Macron pentru că a pierdut ocazia de a introduce o lege a consimțământului.
Guvernul a fost recent avertizat de cea mai înaltă instanță administrativă din Franța, Consiliul de Stat, că stabilirea unei vârste legale ferme de consimțământ ar putea fi văzută ca încălcând prezumția de nevinovăție a unui adult și, ca urmare, legea ar fi putut fi declarată neconstituțională.
Grupurile susținătoare a drepturilor copiilor şi femeilor au criticat totuși lipsa de legislație, dând ca exemplu decizia recentă a instanțelor franceze de a refuza începerea urmăririi penale a doi bărbați pentru violul unor fete de 11 ani, deoarece autoritățile nu puteau dovedi constrângerea.
Susținătorii campaniei care au cerut o limită de vârstă fermă pentru consimțământul sexual au declarat că noua lege ar putea încuraja judecătorii să clasifice abuzurile sexuale ca agresiuni sexuale, mai degrabă decât ca violuri.
Grupurile de opoziție au declarat că textul „va trimite un semnal greșit societății” și „nu va satisface nici grupurile de campanie, nici sferele judiciare”, scrie ziarul francez Le Figaro.
Scriind în ziarul de stânga „Liberation”, sociologul Irene Ther a declarat că guvernul ar fi trebuit să coboare vârsta minimă de consimțământ propusă de la 15 ani la 13 și că votul a fost „o oportunitate ratată”.
Reprezentând partidul domnului Macron, La Republique En Marche, Dimitri Houbron a declarant pentru Le Monde: „Poate că nu mergem suficient de departe, dar acest lucru este un progres și dorim să ne asigurăm că avem un text puternic din punct de vedere juridic”.
Proiectul de lege introduce, de asemenea, o nouă infracțiune privind „abuzul sexist” în spațiul public care include comportamentul sexist, comentariile despre fizicul unei persoane și fluieratul, infractorii riscând pentru săvârşirea acestor fapte o amendă de 90 euro.

loading...

Surse: Voci Conservatoare (m.facebook.com/RomaniaConservatoare)


Www.independent.co.uk

Franța legalizează pedofilia iar Uniunea Europeană tace!


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Coreea de Nord amenință cu război nuclear în cazul unui atac al Statelor Unite
MEGA IMAGE sau MEGA-OTRAVURI ALIMENTARE
Iulian Iancu: Investitorii din Marea Neagră nu au vrut să plătească statului român decât redevenţele, nici un dolar în plus (video)
EXCLUSIV/ Fost SRI, președintele Partidului #Rezist, ACUZĂ înscenări din partea serviciilor secrete: ÎMI FAC DOSARE PENALE
Politolog rus: Din punct de vedere geopolitic, România nu mai există. Este subjugată de Statele Unite
Clotilde Armand încasează milioane de lei lunar la firma pe care o conduce deși autostrada e abandonată
Retezatul este în proprietate austriacă. De 10 ani, urmașele grofului ungur Kendeffy au fost împroprietărite cu 15.000 de hectare de păduri și pășuni
HALUCINANT! Aceste JEGOȘENII s-au spus în DIRECT la Antena 3! Oameni buni, acești nemernici au ajuns să ne facă nebuni în față!
Preot român din America, atac dur la Iohannis: Trebuie suspendat! Faptul că împiedică parlamentul sa legifereze prin folosirea de agenți străini, tot acest lobby extern pe care îl face nu încalcă suveranitatea poporului român și Constituția?
Să ne pișăm pe țigănia de la înmormântarea lui Fane Spoitoru și pe televiziunile din România
PRESEDINTELE PARALEL – Iohannis nu a inteles ce are Tudorel Toader cu Laura Kovesi. Cu acelasi ranjet sfidator si fara sa fi citit Raportul complet al ministrului Justitiei, Iohannis anunta ca nu are temeiuri pentru revocare. Presedintele ignora incalcarile Constitutiei de catre Kovesi si nu da doi bani pe dramele oamenilor nenorociti de DNA. Bomba, Iohannis a recunoscut ca Laura Kovesi este o miza politica: "Daca legea spune ca presedintele revoca atunci este chestiune de oportunitate politica"
Cum au zburat de pe Aeroportul Sibiu peste 100 de milioane euro. Un gheșeft al primarului Klaus Iohannis, în colaborare cu fostul șef al CJ, Martin Bottesch
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro