Franța legalizează pedofilia iar Uniunea Europeană tace!

Distribuie!by Progresistul Macron deschide calea către legalizarea pedofiliei in Europa spre bucuria minorităților sexuale, pedofililor și a violatorilor. Și Franța tace! Pe vremea Revoluției Franceze exista o singura pedeapsa pentru o astfel de crimă: ghilotina! Franța a oprit inițiativa de stabilire a unei vârste legale privind consimțământul sexual, în urma […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Progresistul Macron deschide calea către legalizarea pedofiliei in Europa spre bucuria minorităților sexuale, pedofililor și a violatorilor. Și Franța tace! Pe vremea Revoluției Franceze exista o singura pedeapsa pentru o astfel de crimă: ghilotina!
Franța a oprit inițiativa de stabilire a unei vârste legale privind consimțământul sexual, în urma unei dezbateri aprinse în Adunarea Națională.
În timp ce camera inferioară a Parlamentului a votat un proiect de lege care întărea legile privitoare la violul manifestat asupra copiilor, parlamentarii au votat împotriva impunerii vârstei minime de la care un minor poate să consimtă o relație sexuală cu un adult.
Drept urmare, în Franța nu există încă o lege care să stabilească o vârstă legală privind consimțământul sexual.
Conform proiectului de lege relatiile sexule dintre un adult și un minor cu vârsta sub 15 ani sunt ilegale, dar se acceptă şi posibilitatea ca un minor să fie capabil să consimtă o relație sexuală.
În astfel de cazuri, atunci când pragul pentru viol nu este atins, judecătorii ar clasifica incidentul drept „agresiune sexuală”, iar infractorii ar putea fi condamnați la până la 10 ani de închisoare.
Totuşi, dacă „victima nu are capacitatea de a consimți”, fapta ar fi clasificată drept viol, iar infractorii pot primi până la 20 de ani de închisoare. Textul mai trebuie aprobat de Senat, înainte de a putea deveni lege.
Partidele din opoziție au criticat partidul La Republique En Marche al președintelui Emmanuel Macron pentru că a pierdut ocazia de a introduce o lege a consimțământului.
Guvernul a fost recent avertizat de cea mai înaltă instanță administrativă din Franța, Consiliul de Stat, că stabilirea unei vârste legale ferme de consimțământ ar putea fi văzută ca încălcând prezumția de nevinovăție a unui adult și, ca urmare, legea ar fi putut fi declarată neconstituțională.
Grupurile susținătoare a drepturilor copiilor şi femeilor au criticat totuși lipsa de legislație, dând ca exemplu decizia recentă a instanțelor franceze de a refuza începerea urmăririi penale a doi bărbați pentru violul unor fete de 11 ani, deoarece autoritățile nu puteau dovedi constrângerea.
Susținătorii campaniei care au cerut o limită de vârstă fermă pentru consimțământul sexual au declarat că noua lege ar putea încuraja judecătorii să clasifice abuzurile sexuale ca agresiuni sexuale, mai degrabă decât ca violuri.
Grupurile de opoziție au declarat că textul „va trimite un semnal greșit societății” și „nu va satisface nici grupurile de campanie, nici sferele judiciare”, scrie ziarul francez Le Figaro.
Scriind în ziarul de stânga „Liberation”, sociologul Irene Ther a declarat că guvernul ar fi trebuit să coboare vârsta minimă de consimțământ propusă de la 15 ani la 13 și că votul a fost „o oportunitate ratată”.
Reprezentând partidul domnului Macron, La Republique En Marche, Dimitri Houbron a declarant pentru Le Monde: „Poate că nu mergem suficient de departe, dar acest lucru este un progres și dorim să ne asigurăm că avem un text puternic din punct de vedere juridic”.
Proiectul de lege introduce, de asemenea, o nouă infracțiune privind „abuzul sexist” în spațiul public care include comportamentul sexist, comentariile despre fizicul unei persoane și fluieratul, infractorii riscând pentru săvârşirea acestor fapte o amendă de 90 euro.

loading...

Surse: Voci Conservatoare (m.facebook.com/RomaniaConservatoare)


Www.independent.co.uk

Franța legalizează pedofilia iar Uniunea Europeană tace!


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Jurnalist de investigații: „Răpirea Alexandrei a fost făcută de o vastă rețea de trafic de persoane, care cuprinde polițiști din Caracal, judecători, procurori și politicieni”
Şmecheria are un nume: Electrica Furnizare SA
Caracal, 2012: Minore traficate pentru sex cu soldații de la Deveselu și managerii austrieci de la hidrocentralele din Olt
Erdogan frizează nebunia: „S-a pornit o luptă între cruce şi semilună”. Ministru turc de Externe: „Vor izbucni războaie religioase în Europa” Planul Masonic expus de Albert Pike: Războiul trebuie să fie condus în aşa fel încât islamul (Lumea arabă musulmana) şi sionismul politic (statul Israel) sa se distrugă reciproc. [1] Între timp, celelalte naţiuni, o dată in plus divizate pe această temă vor fi constrânse să lupte până la completa epuizare fizica, spirituala, morala şi economica...
Hans Klemm continuă fără jenă să se bage în treburile României. Ce vrea de la Tudorel Toader
Dezvăluire șoc: noul premier, Sorin Grindeanu este fiul adoptiv al Monicăi Macovei și nepotul din flori al lui Dacian Cioloș – cu toții sunt artizanii Legii Big Brother
EXCLUSIV ! Trump inceteaza orice sprijin pentru Iohannis si binom !
CRIMA ORGANIZATA IN INIMA DNA – Cutremurator: deputatul Vlad Cosma dezvaluie cu probe nimicitoare ca procurorii DNA Ploiesti Lucian Onea si Mircea Negulescu i-au cerut in 2015 sa fabrice acte impotriva premierului Victor Ponta si deputatului Sebastian Ghita. Procurorul Negulescu: “Le trimiti la DNA... il ardem ca pe soareci... ii luam tot, inclusiv banii... ma duc cu ele la Kovesi sa i le arat... mergem la 'Doamna K'... doamna a fost foarte incantata. Asteapta cu mare satisfactie!" (Video)
Vicepremierul Ungariei: aș fi dat mai devreme cu pumnul în masa românilor
Președinția recunoaște gafa consilierului pe securitate națională: Ambasadorul turc a fost la Cotroceni
De 4 luni Președintele Iohannis și MAI nu au răspuns la notificarea de repatriere a copiiilor Smicală! Cererea a fost formulată de 8 avocați și nimic...
Pe 20 mai 2017 este marsul homosexualitații/LGBT-istilor #Rezist in Romania | Parada anormalității la București (Video)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro