Francmasonii au fost INTERZIȘI în Guvernul din Italia de noua coaliție guvernamentală: Ei denunță măsura ca fiind de sorginte fascistă. Insă in Romania Monarhia aka Masoneria este primita cu bratele deschise

Distribuie!by loading... Francmasoneria italiană a denunţat vineri ca ‘anticonstituţional’ şi reamintind de ‘legile fasciste’ programul populiştilor italieni – Mişcarea 5 Stele (M5S, antisistem) şi Liga (extrema dreaptă) – care prevede interdicţia ca francmasonii să intre în guvern, relatează France Presse preluat de agerpres. Scenariul cel mai NEGRU pentru PSD: cum se poate […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...
Francmasoneria italiană a denunţat vineri ca ‘anticonstituţional’ şi reamintind de ‘legile fasciste’ programul populiştilor italieni – Mişcarea 5 Stele (M5S, antisistem) şi Liga (extrema dreaptă) – care prevede interdicţia ca francmasonii să intre în guvern, relatează France Presse preluat de agerpres.

Scenariul cel mai NEGRU pentru PSD: cum se poate ajunge la PULVERIZAREA coaliției de guvernare/ANALIZĂ

‘Codul etic’ al programului prezentat vineri de Ligă şi Mişcarea 5 Stele prevede că ‘nu pot intra în guvern’ persoane condamnate penal, care sunt în proces (de judecare) pentru infracţiuni grave sau care fac parte din ‘francmasonerie’.


Marele Orient al Italiei (Grande Oriente d’Italia /GOI/) a reacţionat rapid, reamintind că ‘francmasonii jură solemn credinţă Republicii Italiene şi se angajează să respecte normele şi legile ei’.

‘Ideea introducerii unei clauze antifrancmasoni în contractul dintre Liga şi M5S este contrară principiilor constituţionale. Aceasta aminteşte de legile fasciste pe care francmasonii le-au denunţat dintotdeauna şi care reprezintă consecinţele unei derive liberticide periculoase’, susţine Marele Orient al Italiei într-un comunicat.


Organizaţia evocă în acest context articole din Constituţie care se opun acestei discriminări şi menţionează numele membrilor săi care s-au distins în istoria ţării, de la Garibaldi la Goffredo Mameli, autorul imnului italian.

‘Cei care gândesc să utilizeze în scopuri politice o campanie împotriva francmasonilor pentru a-i împiedica să-şi exercite drepturile fundamentale comit un abuz şi trebuie să-şi asume responsabilitatea’, se menţionează în text.

Marele Orient al Italiei cere, de asemenea, şefului statului – garant al tuturor italienilor – să se asigure că Legea Fundamentală este aplicată pe deplin şi fără discriminare.

 

stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Promovarea pedofiliei a ajuns la nivelul cel mai înalt: Parlamentul European
Forumul "creștinilor" LGBT din 2017 va avea loc la București. În 2016 a fost la Chișinău
INCENDIAR: Fostul șef SRI, Costin Georgescu, le dezvăluie românilor planul de rupere a Transilvaniei de România
Ne PREGĂTIM de RĂZBOI? Românii ar putea fi OBLIGAȚI să îşi PUNĂ CASELE la dispoziţia Nato
ESTE ȘTIREA BOMBĂ a momentului! Laura Codruța Kovesi, demascată de denunțătorul din dosarul ordonanței
Mesaj fără precedent din Israel: Europenii trebuie să se ridice împotriva Rețelei Soros și să-și apere tradițiile și valorile naționale de planurile subversive ale megalomaniacului
250.000 de colive: toate, pentru Putin
Interzis de posturile de televiziune "FAKE NEWS" : VIDEO cu PROTESTUL ANTI ID CARD si ANTI MOSCHEE din GRECIA
Teroarea de la Bataclan FILMARE șocantă din timpul atentatelor din Paris | AVERTISMENT – IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL !
LAZAR ACOPERA BINOMUL – In loc sa mearga pe firul inregistrarilor audio-video in care Ghita si Basescu denunta grupul de crima organizata din SRI si DNA, Procurorul General Augustin Lazar asteapta sa-i vina probele la sediul PICCJ: „Pana in acest moment nimeni nu a depus vreun denunt sau vreo plangere... Cei care fac o afirmatie in spatiul public sa depuna o plangere, sa depuna un denunt si sa arate care e infractiunea si care sunt probele” (Video)
FMI a vrut să-i sărăcească pe români înainte de '89, pentru a-i scoate în stradă
Planul secret al Budapestei “pentru desfiinţarea neamului românesc”. Operatiunea de maghiarizare, de la Huszár Antal la Viktor Orban
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro