60.000 de oameni pe stadion, la Untold: ”M…PSD!” – VIDEO

Distribuie!by Festivalierii adunați pe stadionul Cluj Arena au scandat în cor sloganul anti-PSD, folosit atât de mult în ultima vreme. loading...   ”Acum să vedem ce o sa mai facă politia psd ista? Taie amenzi la ieșire?”, a comentat cineva, la postarea e pe Facebook.   Nemulțumirea oamenilor a atins cote și mai mari după gestul considerat de servilism […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Festivalierii adunați pe stadionul Cluj Arena au scandat în cor sloganul anti-PSD, folosit atât de mult în ultima vreme.

loading...

 

Acum să vedem ce o sa mai facă politia psd ista? Taie amenzi la ieșire?”, a comentat cineva, la postarea e pe Facebook.


 

Nemulțumirea oamenilor a atins cote și mai mari după gestul considerat de servilism al Poliției de ridicare a plăcuțelor de înmatriculare ce aveau mesajul ”M…PSD”, pentru că nu ar fi fost morale.

 

La intrare în parcul central, în afara Untold 2018, caravana ”Fără Penali”, adună mii de semnături pe zi, tinerii făcând coadă joi seara.


http://www.stiridecluj.ro/social/60-000-de-oameni-pe-stadion-la-untold-m-psd-video-1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Se fac presiuni tot mai mari din partea grupurilor LGBT în alianță cu unii politicieni, pentru promovarea agende LGBT in scoli care va costa statul român peste 70 de milioane de euro anual (interesant că nimeni nu protestează ca această sumă să fie dată spitalelor)
Orban o plezneste pe Merkel: „Ne-am predat Turciei. Siguranta UE nu poate fi lasata in mainile unui stat din afara Uniunii”
LEGISLAŢIA SECRETĂ după care este condusă România | Nimeni nu poate spune ce conţin aproape 500 de HOTĂRÂRI de GUVERN cu PUTERE de LEGE care au fost SECRETIZATE
Universitatea de Vest din Timişoara a ajuns sa fie un „cal troian” al antiromânismului și pepinieră de agenți de influență globaliști
Iata super-ARMELE din dotarea armatei TURCIEI, Nu-i de mirare ca RUSIA este precauta. – Galerie FOTO
Cum să fi spălat pe creier cu propaganda; ''#șîeu sunt prost de bubui !''
Realizatoarea TV Carla Ortiz contrazice versiunea presei Occidentale la CNN: “Nu au existat execuții în masă în Alep (din partea soldaților armatei siriene)!”
Iohannis ignorat la propriul summit de către toți...nu dau nici doi bani pe el
Prof. Dr. Florian Colceag, APEL CĂTRE NAŢIUNE: “Forţaţi societatea civilă să se organizeze, ca să nu pierim!”
DOCUMENT OFICIAL EXPLOZIV: Peste 300.000 de români ascultați oficial, în Săveni 259 de dosare de interceptare
Ruşine! Tupeu fără precedent din partea corporatiilor americane prezente în România: i-au dat premierului Grindeanu o foaie de parcurs privind "statul de drept". Acesta a accepta-o ca o slugă.
STATELE INSOLVENTE ISI VOR PIERDE SUVERANITATEA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro