60.000 de oameni pe stadion, la Untold: ”M…PSD!” – VIDEO

Distribuie!by Festivalierii adunați pe stadionul Cluj Arena au scandat în cor sloganul anti-PSD, folosit atât de mult în ultima vreme. loading...   ”Acum să vedem ce o sa mai facă politia psd ista? Taie amenzi la ieșire?”, a comentat cineva, la postarea e pe Facebook.   Nemulțumirea oamenilor a atins cote și mai mari după gestul considerat de servilism […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Festivalierii adunați pe stadionul Cluj Arena au scandat în cor sloganul anti-PSD, folosit atât de mult în ultima vreme.

loading...

 

Acum să vedem ce o sa mai facă politia psd ista? Taie amenzi la ieșire?”, a comentat cineva, la postarea e pe Facebook.


 

Nemulțumirea oamenilor a atins cote și mai mari după gestul considerat de servilism al Poliției de ridicare a plăcuțelor de înmatriculare ce aveau mesajul ”M…PSD”, pentru că nu ar fi fost morale.

 

La intrare în parcul central, în afara Untold 2018, caravana ”Fără Penali”, adună mii de semnături pe zi, tinerii făcând coadă joi seara.


http://www.stiridecluj.ro/social/60-000-de-oameni-pe-stadion-la-untold-m-psd-video-1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro