FOTO – Cum arata VILA URIASA cladita din afaceri cu lemn de senatorul Verestoy Atilla!

Distribuie!by Senatorul UDMR Verestoy Attila, este unul dintre cei mai bogati politicieni, printre sursele averii sale fiind si afacerile cherestea. El si-a construit o vila uluitoare la Snagov, langa Bucuresti, pe malul unui lac. loading... Senatorul  detine aproximativ 8,5 milioane de euro in diverse conturi, are imprumuturi acordate in valoare de 6,5 milioane […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Senatorul UDMR Verestoy Attila, este unul dintre cei mai bogati politicieni, printre sursele averii sale fiind si afacerile cherestea. El si-a construit o vila uluitoare la Snagov, langa Bucuresti, pe malul unui lac.

loading...

Senatorul  detine aproximativ 8,5 milioane de euro in diverse conturi, are imprumuturi acordate in valoare de 6,5 milioane de euro si actiuni de aproximativ 30 de milioane de lei, adica 6,6 milioane de euro. Asadar, in total, 21,6 milioane de euro.


Politicianul detine si un portofoliu imobiliar impresionant, format din 6 terenuri, doua case de locuit (la Vladiceasca si Cristuru Secuiesc) si 3 apartamente (doua in Bucuresti si unul in Odorheiu Secuiesc). Perla coroanei o reprezinta vila din satul Vladiceasca, din zona lacului Tancabesti, care arata ca o nava spatiala. Senatorul a inceput constructia vilei in 2002 si a incheiat-o de-abia in 2013, informeaza Kanal D.

Dimensiunile acesteia sunt impresionante: terenul aferent este de 13.927 metri patrati, locuinta are o suprafata de 573 metri patrati, anexele au 423 metri patrati, iar o constructie provizorie ocupa 101 metri patrati. Presa a relatat, la un moment dat, ca politicianul si-a montat nu mai putin de 15 camere de supraveghere care pazesc domeniul impresionant de la Vladiceasca.


vila2

vila3

vila3

Sursa: stireazilei.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Proiectul legii impozitarilor pe gospodarie reprezinta distrugerea totatal a taranului roman si sustinerea puturosilor !!!
Polonia a blocat OFICIAL declarația finală a summit-ului UE de la Bruxelles și acuză: Decizia realegerii lui Tusk arată că Uniunea Europeană este dominată de Germania
Dronele de la protestele din Piața Victoriei, în vizorul Poliției. Ce riscă cei care lansează drone neînmatriculate
Ce sint tefelistii si care sint costurile pentru Romania
Să faci un miting împotriva Securității la aproape trei decenii de la căderea comunismului, asta e, cu siguranță, o “performanță” cu care ne putem mândri între toate statele din fostul lagăr socialist. E ca și când refegiștii (că redegiștii aveau STASI), ar fi făcut un miting prin 1976 împotriva Gestapo-ului.
Pericol mare! Alertă de zahăr cu probleme în România! Solicitare de urgență a gigantului care l-a vândut
Noi documente secrete publicate de Wikileaks în această noapte! Hillary Clinton a dat ordin să se fure ADN-ul secretarului general al ONU
Portretul revoluționarului de profesie
Jerusalem Post: Strategi israelieni câştigă alegerile din România
INCEPUTUL VANZARII ROMANIEI. Desecretizarea scrisorii din 1990 a guvernatorului BNR Mugur Isarescu catre FEDERAL RESERVE (SUA)
Străinilor le plac banii obținuți în „mlaștina” corupției din România
Viorica Dăncilă: „Am vorbit la telefon cu doamna Camelia [Smicală]. Voi face tot ce pot să ajut o mamă care luptă pentru copiii ei”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro