FOTO Cetățeanul umplut de sânge de un primar PSD: Acolo, dacă nu eşti cu primarul, atunci trebuie să mori

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

FOTO Cetățeanul umplut de sânge de un primar PSD:

loading...
Acolo, dacă nu eşti cu primarul, atunci trebuie să mori


După atacuri la persoană, după atacuri la famile şi părinţi, PSD a trecut şi la atacuri fizice. La propriu. Disperaţi de creşterea continuă în sondaje a candidatului ACL, Klaus Iohannis, pesediştii au decis că trebuie să recurgă la atacuri fizice, acţiuni tipice comuniştilor din anii ‘50, se arată într-un comunicat de presă trimis de Alianţa Creştin Liberală PNL – PDL Botoșani.

Primarul comunei Drăguşeni, social democratul Eugen Nechita a umplut de sânge un alegător din comună. Fără niciun motiv, Eugen Nechita l-a lovit pe Constantin Condrat care se afla în faţa secţiei de votare.

“Votasem deja, eram în faţa secţiei de votare şi m-a întrebat primarul comunei ce fac acolo. I-am spus ca sunt pe domeniul public, moment în care m-a luat la pumni. Nu i-am spus absolut nimic, nu l-am jignit, absolut nimic. Dar acolo dacă nu eşti cu primarul, atunci trebuie să mori”


a declarat victima primarului PSD Eugen Nechita.

Se pare că pentru pesedişti ameninţările şi bătăia constituie singurele arme pe care sunt în stare să le folosească.
După ce Victor Ponta a făcut cea mai murdară campanie electorală din 1990 încoace, pesediştii din teritoriu au decis să-i urmeze exemplul şi să folosească metode la fel de murdare. Sloganul electoral “mândru că sunt român” ar trebui transformat de PSD în “mândru că bat români”.

ACL Botoşani le solicită membrilor PSD Botoşani să dea dovadă de respect faţă de toţi locuitorii judeţului, să renunţe la atacurile demne de lumea interlopă.

“În ultimii 10 ani am fost condamnaţi la dezbinare şi la ură”, afirma ritos Victor Viorel Ponta şi continua spunînd că “nu putem merge mai departe decât dacă suntem uniţi”. Ei bine, domnule Ponta, se pare că primarii PSD nu sunt de acord cu dumneavoastră, ei consideră că bătaia este ruptă din rai. Oare aşa va fi politica PSD şi de acum înainte ?


Sursa:http://www.botosaneanul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Centre pentru migranţi, deschise la Cluj-Napoca şi Baia Mare
Tara lui Lidl : EXCLUSIV. Anchetă a postului TV public din Germania: Lidl, cel mai mare discounter din România, IMPORTĂ 71% din produsele pe care le comercializează
Orban o plezneste pe Merkel: „Ne-am predat Turciei. Siguranta UE nu poate fi lasata in mainile unui stat din afara Uniunii”
Nu s-a facut nimic pentru initiativa de Modificare a Constitutiei pentru Nationalizarea Resurselor, pentru Oprirea Concesionarilor pe Nimic, pentru Oprirea Vanzarii Pamanturilor la Straini si pentru Crearea Fondului National al Romaniei
ULTIMA ORĂ Orban anunță că are 4 metode pentru blocarea dublării alocațiilor pentru copii
Acordul cu FMI e în aer! Negociatorii sunt nervoși pe Ponta
Untold - NEO/NOE/EON NicOlaE - Nicolae , Antihristul român care nu deranjează pe nimeni, nici măcar pe ortodocșii români Partea 1.
Regizorul Andrei Șerban explică de ce a plecat de la Columbia University: Corectitudinea politică, un icter al Americii / Decana a impus că trebuie să angajăm un nou profesor, de preferință homosexual chiar dacă e mai slab pregătit decât un familist alb
Profetii care coincid cu semne în ceruri "Luna in sange"
Ponta da pe mana coreenilor o baza militara strategica!militara strategica!
Actorul AURELIU SURULESCU si tenorul VLAD MIRIŢĂ despre manipularile anticrestine din media: “CINE SCRIE ACESTE ARTICOLE, STIE BINE CE FACE”; “E O LUPTA CARE SE DE IN PLAN MEDIATIC pentru sufletul și mintea tinerilor” (VIDEO)
Ce ne spune Dosarul Panama despre capitalism și nimeni nu spune nimic
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro