Fostul parlamentar Gelu Vișan susține că șeful Poliției Române a fost schimbat pentru că se pregătește o lovitură de stat pentru a se crea un „Maidan românesc”: Se urmărește dezmembrarea României

Distribuie!by   Fostul parlamentar, Gelu Vișan, afirmă că schimbarea șefului Poliției Româneface parte dintr-un plan de a „slăbi capacitatea de intervenție și reacție a Poliției Române”, într-un moment în care în România s-ar desfășura o „lovitură de stat”. loading... Iată postarea fostului colaborator al lui Traian Băsescu și Elena Udrea: „A […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Fostul parlamentar, Gelu Vișan, afirmă că schimbarea șefului Poliției Româneface parte dintr-un plan de a „slăbi capacitatea de intervenție și reacție a Poliției Române”, într-un moment în care în România s-ar desfășura o „lovitură de stat”.

loading...

Iată postarea fostului colaborator al lui Traian Băsescu și Elena Udrea:


„A Început! Așa cum am scris aseară, Noua Securitate formată din Kovesi-Helvigh-Iohannis organizează un atentat la Siguranța Națională

Șeful Poliției Române, chestorul Cătălin Ioniță, a fost schimbat din funcție. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a explicat că această mișcare vine ca urmare a unei solicitări din partea chestorului Ioniță, cel care a invocat motive “personale” pentru a pleca din funcție.
Exact ce am scris aseară: Noua Securitate vrea să slăbească capacitatea de intervenție și reacție a Poliției Române, în vederea acțiunilor de mâine și miercuri. Inutil să vă mai spun că știu exact motivul pentru care Șeful Poliției Române, șantajat de gruparea Kovesi-Coldea, s-a retras din funcție.
Am rugat aseară comentatorii acestui eveniment să țină cont de ceea ce am scris, de aceea am trecut și ziua și ora la finalul postării. După ce vor afla și ei motivul real, pe care eu aproape că l-am spus în postare, dacă sunteți atenți îl vedeți și dumneavoastră, o să ne dăm seama că suntem în interiorul unei Lovituri de Stat care se dă de către gruparea Kovesi-Helvigh-Iohannis-cu ajutorul Străzii.
Mai mult, noul Șef numit al Poliției Române, Ion Buda, este atacat și el în media. Ce se urmărește?”, a scris Vișan.


Ulterior, acesta a revenit și a spus că se urmărește „Maidanizarea României” pentru a se putea dezmembra teritoriul național.

„De aproape trei ani spun și scriu că în România se dorește aplicarea planului “Maidanul Românesc”.
Am spus și ce cuprinde: cultivarea urii, vioențe care într-un final se vor transforma într-o baie de sânge și morți
Din 2015-2016 spun că acest plan este coordonat din afară, este implementat de Iohannis și de conducerea SRI, cei care au trădat România și că va fi pus în aplicare în 2018.
Am spus că acest plan are ca scop final crearea unui “Coridor”, aceasta este și denumirea planului. Știu cine l-a făcut, știu ce înseamnă Coridorul, în amănunt; în linii mari, ruperea Ardealului de România, dar nu numai a Ardealului și nu numai asta.
Am fost și sunt încă persiflat, luat în râs, am fost făcut în toate felurile, ultima dată, acum câteva zile, “evanghelist”. Am fost dat afară din partid, înjurat, amenințat, nu am fost ascultat, câteodată, atunci vând s-a ținut cont de ceea ce spuneam, am fost ascultat doar pe jumătate.
Scriam miercuri că, da, a început, iar ceea ce vedeți acum sunt floricele față de ceea ce va urma.
Sunt un simplu cetățean al României, nu am nici o funcție, nu sunt membru al niciunui partid politic, dar mă doare ceea ce se va întâmpla. Știu că mi-am făcut și îmi fac datoria față de țara mea, pe care o iubesc.
Scriu aceste lucruri, acum, la începutul Maidanului, pentru că poate mai avem acum o minimă șansă să ne salvăm țara de la destrămare, pentru că scopul acestui plan este Destrămarea României”.

 

Sursa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Viaţa e complicată pentru sclavul de casă si votul pentru acestia contează
Ilie Șerbănescu: ”Arde-l pe țăran! Operaţiunea fără precedent de deposedare a săracilor din Est, cu România și românii în frunte, de către bogaţii din Vest”
Sandra Pralong ( consiliera lui Iohannis) dorea să-i salveze pe securişti în ´89 scoţându-i peste graniţă “către Scandinavia”.
Președintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constituțională proiectul PSD care elimină 102 de taxe nefiscale, Guvernul anunțând anterior că eliminarea acestora va avea un impact bugetar de circa 1,6 miliarde lei, respectiv 0,2% din PIB.
Noul "tată" al Sorinei lucrează inginer la corporația medicală ROCHE, care se ocupă de transplant de organe în SUA!!!!
Idiotii universului ies din nou in strada! Vor Europa , vor colonie , esti acuzat daca doresti "liberi si independeti" sau fara "toate partidele aceeasi mizerie": fara PSD , fara USR , Fara PNL etc,. Protestul prostilor de amploare la usa Guvernului Dancila: 'Vrem Europa, nu dictatura'
Miting împotriva căsătoriilor gay în centrul Sătmarului, complet trecut sub tăcere ...(Foto&video)
135 de Procurori Progresiști Anonimi din DNA se opun REVOCĂRII LUI KOVESI. Procurorii DNA cer CSM să le fie apărată reputaţia profesională şi independenţa. 135 de procurori dezaprobă cererea de revocare
Cel mai nou SONDAJ arată că ECONOMIA americană este invincibilă graţie lui Donald Trump, șomajul a scăzut incredibil
SRI - la răscruce, a venit momentul despăducherii de chelneri şi repetenţi
OM DE ŞTIINŢĂ ÎNCARCERAT PENTRU CĂ A DESCOPERIT CĂ VIRUŞI CAUZATORI DE MOARTE AJUNG ÎN CORPUL UMAN PRIN INTERMEDIUL VACCINURILOR
Si PNL a încheiat un protocol de colaborare cu Institutul 'Elie Wiesel'
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro