Fostul colonel SRI Daniel Dragomir: De mâine, în următoarele săptămâni, Statul paralel condus de PFA Kovesi va trece la asaltul final asupra listei negre a opozanților

Distribuie!by Fostul colonel din SRI, Daniel Dragomir, susține că are informații conform cărora săptămâna care începe va fi una de foc. El spune că DNA îi va sălta pe Liviu Dragnea, Victor Ponta, Elena Udrea sau Gabriel Oprea, totul în uralele celor care vor protesta în stradă. „De trei-patru săptămâni, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Fostul colonel din SRI, Daniel Dragomir, susține că are informații conform cărora săptămâna care începe va fi una de foc. El spune că DNA îi va sălta pe Liviu Dragnea, Victor Ponta, Elena Udrea sau Gabriel Oprea, totul în uralele celor care vor protesta în stradă.
„De trei-patru săptămâni, duduie furnalele din Știrbey Vodă (sediul DNA – nr.). Se pregătește contraatacul final. După porc… urmează circul. Haideți să îi stricăm statului paralel surpriza și planul. Diseară, TFL-iștii vor ieși în piață. Ca la un semnal.
De mâine, în următoarele săptămâni, Statul paralel condus de PFA Kovesi va trece la asaltul final asupra listei negre a opozanților.
Nume multe. Nume mari. Printre care: Dragnea-Teldrum, Ponta (PFA Kovesi este neagră după povestea cu porcul), Oprea (pentru a șterge amintirea sufrageriei), Nițu, Tobă, Udrea și campaniile electorale și mulți alții, ceva ANRP -uri noi.
Praf în ochi. Dar și dosare vechi de 3-4 ani aruncate pe piață împotriva opozanților: împotriva celor care au îndrăznit să propună legi noi, împotriva celor ce au vorbit despre sufragerii și porci, împotriva celor ce au scos la lumină statul paralel, împotriva unui partid care deranjează (dosarele strânse sunt deja despre toți membrii CEx), împotriva oricărei forme de opoziție la abuzurile din ultimii ani. Și împotriva porcului de la T14 dacă s-ar putea. Împotriva celor care nu au spus încă nimic sau a multor lucruri ce nu au fost spuse, dar vor fi spuse în curând . Iar acel nimic va face ca sufrageria să pară o plimbare în parc. O țară nu poate să se dezvolte sau să evolueze sub imperiul răului, al fricii și al listelor negre.
Statul paralel nu înțelege că a pierdut. Seamănă din ce în ce mai mult cu Ceaușescu în noiembrie 1989. Lupta finală se apropie și sunt convins că oamenii acestei țări vor ca imperiul răului, al fricii și al listelor negre să se termine”, a scris Daniel Dragomir duminică pe blogul său.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cine și de ce ascunde adevărul despre ziua de 23 decembrie 1989 ? Ziua in care Ceaușescu a fost adus la București, la M.Ap.N in secret !
Radu Moraru face o dezvăluire incendiară! Cu ce „GREU” din SRI ar fi fost prieten șeful FBI demis de Trump
Despre Microcipul si codul binar 010011010 = 666 (VIDEO)
ISIS, ADEVARATUL lor scop nu este islamizarea: „Misiunea noastra finala este APOCALIPSA”
Dupa ce a votat COTELE OBLIGATORII DE IMIGRANTI europarlamentarul Cristian Preda a declarat ca vrea mult mai multi imigranti in Romania: „Este RUSINOS sa primim numai 1.000 de refugiati. Avem 100.000 de locuri pe litoral”
AVION PRIVAT PENTRU KOVESI – Deputatul Sebastian Ghita si-a completat denuntul cu date si fotografii despre avionul pe care l-a folosit impreuna cu Mihnea Costoiu pentru a merge la Cluj sa il convinga pe profesorul Gheorghita Mateut, membru al Comisiei tehnice, sa dea girul ca lucrarea de doctorat a Laurei Kovesi nu reprezinta un plagiat (Foto)
(Video) Economia României, distrusa in 28 de ani. Un raport CIA arata ca in aceasta perioada, din România au plecat catre banci străine 400 de miliarde de dolari
Guvernul a aprobat Legea confiscării depozitelor din bănci
Imagini REALE cu războiul din Siria | Momentul în care elicopterele rusești lansează bombe asupra țintelor „teroriste” (VIDEO)
Holocaustul facut de romani ! Acum 28 de ani, în a doua zi de Crăciun, ILIESCU a legalizat AVORTUL pentru că românii au vrut libertate la crime. 25 de milioane întreruperi de sarcină în total sau poporul care a avortat un popor !  Cea mai blestemă ţară este cea care iși omoară proprii copii !! Un popor fara viziune și credinţă iși va pierde ţara !! Doar in 1990, s-au produs peste 1 MILION de întreruperi de sarcină...
Țara asta nu are nevoie de doliu național. Țara asta are nevoie de legi. Și de alți conducători
ROMÂNIA FURATĂ: Fabrica ARO, mândrie naţională, vândută la preţ de apartament (VIDEO)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro