Fost şef SRI anunţă că Laura Kovesi va fi ARESTATĂ: Să aştepte cuminte în banca domniei sale până o să i se pună brăţările pe care le merită cu prisosinţă

Distribuie!by Sefa DNA sa stea in banca ei…Sa nu mai tipe la un jurnalist…Sa nu mai minta in interviuri..ca la Europa FM. Sa astepte cuminte in banca domniei sale pana o sa i se puna bratarile pe care le merita cu prisosinta pe manutele ei mari, a scris pe facebook […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sefa DNA sa stea in banca ei…Sa nu mai tipe la un jurnalist…Sa nu mai minta in interviuri..ca la Europa FM. Sa astepte cuminte in banca domniei sale pana o sa i se puna bratarile pe care le merita cu prisosinta pe manutele ei mari, a scris pe facebook colonelul SRI în rezervă Daniel Dragomir, fost șef Grupare Sectoare informativ-Operative în Direcţia Generală de Prevenire şi Combatere Terorism din SRI.

loading...

dragomir

Reacţia lui Dragomir a survenit după ce Kovesi a făcut apel la populaţie să reacţioneze în cazul unei posibile decizii a CCR privind neconstituţionalitatea abuzului în serviciu, mesaj transmis subliniat într-un articol de jurnalistul Moise Guran.


Ce e gros?Cand ii vom vedea pe acoperiti cum vin si isi cer banii…? … Doamne fereste nu ma refer la Marele Moise…? PS. Sefa DNA e platita din banii mei de contribuabil care muncesc, ii platesc taxe sa isi ia salariu ( nu salar cum a invatat-o tata domniei sale care nu a trait din ‘salar’ ci din alte ‘profituri’ )…Deci sa nu mai cheme poporul… Sa se duca la munca… Are fisa de post.. Nu o platesc sa dea interviuri sa ne ameninte… Sa arate cat de agramata este… Cat de mincinoasa si nepregatita este, a mai afirmat Dragomir.

Colonelul în rezervă Daniel Dragomir a fost arestat la cererea DNA anul trecut și mai apoi eliberat, în prezent aflat în proces.


 

 

Sursa

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Organizatia care controleaza din umbra „Imperiul fitelor” din Dorobanti
USR și-a ales președinte maghiar la Cluj !
CUM ISI BAT METEOROLOGII JOC DE ROMANI, DE DRAGUL MAI-MARILOR STATULUI
România, prinsă la mijloc în războiul mondial al petrolului
Cine sunt cei care l-au susțin pe dl. Dacian Cioloș la guvernarea României (Arhiva)
Meleșcanu, MESAJ clar către Budapesta: În Ungaria avem o comunitate de români confruntată cu probleme foarte reale de supraviețuire. Doresc un sprijin mai serios din partea Ungariei pentru păstrarea și dezvoltarea identității naționale
FORUM ECONOMIC DAVOS 2016. "Oamenii vor pierde cinci milioane de locuri de muncă"-
Senzaționala poveste a ASASINĂRII liderului Hezbollah, Imad MUGHNIYEH, de către Mossad și CIA. Detalii NECUNOSCUTE: „Creierul operațiunilor cu mașini capcană a murit într-o explozie a mașinii sale”
Aceste declarații tranşante vin pe fondul situației globale destul de tensionate, dar și în cazul în care Coreea de Nord va amenința teritoriul american sau pe cel al aliaților săi. După ce Coreea de Nord a testat cu succes o bombă cu hidrogen, Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit de urgență astăzi pentru a analiza noul test nuclear nord-coreean.
Secretul celor mai longevivi oameni de pe planetă! Ceva ce românii aveau în comunism!
Victor Ponta o dă de gol pe Laura Codruța Kovesi: Cum a surprins-o alături de Sebastian Ghiță
Violențe în Paris. O mașină de poliție este incendiată cu ofițeri înăuntru (Video)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro