Fost șef SPP aruncă BOMBA: Coldea și Maior au fraudat alegerile prezidențiale/VIDEO

Distribuie!by Fostul director al SPP, Dumitru Iliescu, a fost chemat în fața Comisiei de anchetă pentru alegerile prezidențiale din 2009. El susține că aceste alegeri au fost fraudate masiv, operațiunea fiind condusă de capii SRI, George Maior și Florian Coldea. loading... ”Alegerile prezidențiale din 2009 au fost fraudate, iar acest […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul director al SPP, Dumitru Iliescu, a fost chemat în fața Comisiei de anchetă pentru alegerile prezidențiale din 2009. El susține că aceste alegeri au fost fraudate masiv, operațiunea fiind condusă de capii SRI, George Maior și Florian Coldea.

loading...

”Alegerile prezidențiale din 2009 au fost fraudate, iar acest proces a fost coordonat de domnii Coldea și Maior (…) Ei au coordonat acțiunile pentru a pune în aplicare planul de realegere a lui Traian Băsescu. Eu sunt convins că domnul Geoană a câștigat alegerile, dar aceastea au fost fraudate”, a declarat Dumitru Iliescu.Fostul șef al SPP susține că una dintre metodele de fraudare folosite de servciile secrete a fost prin intermediul judecătorilor din Birourile Electorale Județene.


”Judecătorii pe care ei îi aveau la mână erau trimiși în Birourile Electorale Județene și acționau la comanda serviciilor (…) Serviciile aveau un portofoliu de magistrați și din acel lot de magistrați au fost desemnați membri ai Biroului Electoral Central și la anumite Birouri Electorale Județene”, a mai spus Dumitru Iliescu.Dumitru Iliescu susține că miza alegerilor din 2009 nu a fost numai alegerea unui nou președinte ci protejarea intereselor unor șefi din SRI.

”Aceștia își luau comisioane foarte mari din contracte, iar dacă ar fi câștigat Mircea Geoană se schimbau oamenii din sistem”, a precizat fostul șef SRI.


.stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Thereza May anunta ca va legaliza "pedofilia" | "protectoarea" curtii Casei Regale !! (VIDEO)
Trump, victima presei și a colaboratorilor? Atacul din Siria, demontat de un veteran din Irak: Ați mușcat momeala! Dacă o să mai plecați urechea la asta, veți fi cel mai prost președinte din istoria SUA!
SCANDAL! Presa sârbă spune că T.Toader MINTE, documentele privind extrădarea lui Ghiță N-AU ajuns la Belgrad!
Coreea de Nord amenință cu război nuclear în cazul unui atac al Statelor Unite
Cioloș a MINȚIT CĂ NU VINDE NIMIC. Pe lista de Vânzări a Guvernului Cioloș-Soroș se află SAREA, AEROPORTURILE, PORTUL CONSTANȚA ȘI HIDROELECTRICA. Destinatarii speculanții de pe Wall-Street.
Atac furibund al progresiștilor globaliști împotriva lui Tudor Gheorghe: Tismăneanu, Caramitru și Funeriu dezlănțuiți!
Hayssam aruncă BOMBA: Băsescu e PROFESORUL, el m-a ajutat să fug din România
La Mărășești au murit 30.000 de oameni, pentru țară, în Colectiv 60, la o bere!
Canadienii mai au nevoie doar de un aviz din partea statului român pentru a începe exploatările la al doilea cel mai mare zăcământ de aur din Europa, evaluat la 5 miliarde de dolari. România va primi doar 300 milioane
DECAPAT IN LIPSA – Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a fost arestat in contumacie pe filiera procuroarea DNA Ana Dana–judecatorul TMB Andi Malaliu–judecatoarea CAB Camelia Bogdan dupa o citare la usa organului judiciar. Magistratii au pretins ca nu cunosc adresa reala a lui Elan, desi aveau la dosar domiciliul sau din Israel. Iata dovada ca adresa lui Elan era cunoscuta, fiind mentionata in mandatele de interceptare de la dosar (Documente)
Nebunia CEDO. Deținuții primesc 10 euro pentru fiecare zi de pușcărie! Vom fi buni de plată din cauza PNL
Președintele Iohannis s-a făcut de râs. Gafe de proporții a șefului statului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro