Fost ofițer SRI, reclamat la Parchet pentru o carte în care neagă Holocaustul….

Distribuie!by   loading... Image source: ru.rfi.fr O carte cu caracter antisemit si care neagă existența Holocaustului a fost lansată la București la sfârșitul săptămânii trecute. Faptul a trezit atenția organizațiilor evreiești. Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului susține chiar că l-a sesizat pe procurorul general în vederea aplicării legislației în vigoare. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...
Image source: ru.rfi.fr

O carte cu caracter antisemit si care neagă existența Holocaustului a fost lansată la București la sfârșitul săptămânii trecute. Faptul a trezit atenția organizațiilor evreiești. Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului susține chiar că l-a sesizat pe procurorul general în vederea aplicării legislației în vigoare. Conform legislației intrate în vigoare anul trecut, negarea Holocaustului poate fi pedepsită cu până la trei ani de închisoare. Autorul cărții este un fost ofițer al Serviciului Român de Informații.

Titlul volumului  spune deja totul : ”Holocaustul – Gogorița diabolică – Extorcarea de bani de holocaust”.

Iar autorul său, colonelul SRI în rezervă Vasile I. Zărnescu, ne anunță că este de-abia primul volum al unei opere, probabil, mai vaste.

Lansarea a avut loc vineri, 8 aprilie, de la ora 16, la prestigioasa librărie Mihai Eminescu, din centrul Bucureștiului și evenimentul a generat reacția imediată a Centrului pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului, filiala România.

Organizația a sesizat parchetul General, susținând că autorul Vasile I. Zarnescu a scris o carte pur antisemită/ negaționistă, o editură l-a ajutat să o editeze și să o publice iar o librărie renumită a lansat-o și a pus-o în vânzare.  Aceste trei entități au colaborat, fără nici o reținere, sfidând legea și bunul simț, pentru publicarea acestei cărți, se scrie în sesizarea către Parchetul General.

Maximillian Marco Katz, director și manager de proiect în cadrul Centrului pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului declară pentru RFI că așteaptă aplicarea imediată a legislației în domeniu și spune că alte eventuale reacții publice vor fi avute în vedere în funcție de răspunsul pe care îl vor da autoritățile.

Declarație Maximillian Marco Katz:

 

Autorul, Vasile Zărnescu, nu vede vreo incompatibilitate între calitatea sa de ofițer SRI în rezervă și conținutul cărții. El spune că, în trecut, a publicat un articol sub pseudonim, împotriva rabinului șef de atunci, Moses Rosen, chiar la ordinul serviciului din care făcea parte. Autorul, care se prezintă drept un fost șef al departametului pentru apărarea Constituției din SRI, afirmă că era de datoria lui, ca ofițer, să apere ”granițele spirituale” ale României.

Zărnescu respinge legea prin care se interzice negarea publică a Holocaustului, pe care o caracterizează drept ”neconstituțională” și ”criminală”:

 

Potrivit legii în vigoare, „Negarea, contestarea, aprobarea, justificarea sau minimalizarea în mod evident, prin orice mijloace, în public, a holocaustului ori a efectelor acestuia, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau amendă”.

 

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Jocuri geostrategice: lumea își mută atenția de pe SUA pe Rusia. Și încrederea
Presa germană: SUA se pregăteşte pentru un posibil război cu Rusia în zona baltică
Proiectul legii vaccinarii va fi pus in dezbatere publica luna aceasta (aprilie 2016). Se dorește VACCINAREA OBLIGATORIE. Mai mult, VACCINAREA e declarată că ține DE SIGURANȚA NAȚIONALĂ (VIDEO)
Câte biserici ortodoxe au fost construite după 1989? Remus Cernea știe!
Reteaua mafiotă Masonică Satanistă Rothschild, George Soros - Bilderberg în România
Coreea de Nord ameninţă cu un ATAC NUCLEAR Coreea de Sud şi Statele Unite | „E un ultim avertisment”
Atenție la ce cumpărați! Suntem invadați de brânză care nu a văzut laptele
Imigranţi musulmani, Regie şi Manipulare – Totul e numai Regie de Cinema si MANIPULARE. Apa avea putin peste un metru adancime… FOTO
Cioloș a MINȚIT CĂ NU VINDE NIMIC. Pe lista de Vânzări a Guvernului Cioloș-Soroș se află SAREA, AEROPORTURILE, PORTUL CONSTANȚA ȘI HIDROELECTRICA. Destinatarii speculanții de pe Wall-Street.
DEZVĂLUIRI din „Republica Autonomă Ilfov” | Serviciile, măcel în RAI!
Judecatoarea Dana Gîrbovan: „Tăcerea procurorilor în scandalul implicării Procurorului General Augustin Lazar în aparatul de represiune anti-comunistă este asurzitoare”
Procurori ai Directiei Nationale Anticoruptie protejeaza societati comerciale cu capital strain implicate in anchete. DNA nu sufla o vorba despre companiile cu capital strain, nu deschide niciun fel de ancheta si nu face niciun fel de investigatii impotriva reprezentantilor acestora, nu incearca, pentru a recupera pagubele suferite de statul roman, sa puna vreun sechestru pe bunurile acestora !!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro