Fost ofițer SRI, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE: Cine a realizat partea tehnica a ‘albirii’ doamnei Kovesi

Distribuie!by Noi informații despre presupusul plagiat al șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, ies la iveală. Fostul ofițer SRI Daniel Savu , senator și membru al Partidului Romania Unita (PRU), postează pe blogul personal o sesizare primită din partea unui cadru didactic de la Universitatea de Vest Timișoara, care a dorit […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

kovesi
Noi informații despre presupusul plagiat al șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, ies la iveală. Fostul ofițer SRI Daniel Savu , senator și membru al Partidului Romania Unita (PRU), postează pe blogul personal o sesizare primită din partea unui cadru didactic de la Universitatea de Vest Timișoara, care a dorit să-și păstreze anonimatul, cu privire la cazul „Kovesi”.
loading...

„Astăzi însă, am primit un email de la un cadru didactic din Timișoara, pe care cred că este de interes public să îl prezint integral, fără niciun fel de intervenție sau comentariu, cu precizarea că informațiile semnalate pot și trebuie să fie verificate de autoritățile competente”, este mesajul senatorului Savu.

Miorița TEHNOCRATĂ, în viziunea ministrului Muncii: Și am trăit tehnocrați până la adânci batrâneți

Felia susținătorilor lui Trump se îngustează. Un alt republican și-a retras sprijinul

În rândurile următoare puteți parcurge integral e-mailul primit de senatorul Savu:

„Buna ziua,
Va rog sa ma scuzati ca nu imi voi dezvalui adevarata identitate, din ratiuni de lesne de inteles dupa ce veti citi acest email. Sunt cadru didactic in cadrul Universitatii de Vest Timisoara, iar in anul 2012 am facut parte din Comisia de Etica a Universitatii mai sus mentionate.

La acel moment, in anul 2012 cand a fost analizat presupusul plagiat in cadrul tezei de doctorat a doamnei Laura Kodruta Kovesi, noi cei din Comisia de Etica am aprobat pur formal raportul Comisiei de Verificare numita la propunerea domnului rector Prof Dr. Marilen Pirtea de catre Senatul UVT prin Hotararea Senatului nr. 6 din 07.06.2012, punctul 17 pe ordinea de zi.

Alegerea membrilor acelei Comisiei nu a fost deloc una intamplatoare. Cei 3 membri ai Comisiei Technice au fost conf.Dr. Lucian Bercea, decanul facultatii de drept si membru al Catedrei de Drept Privat, Prof. Dr. Anton Trailescu si Prof Dr. Radu Bufan.

Aveti aici linkul catre site-ul UVT unde Se afla Hotararea mai sus mentionata. http://www.uvt.ro/upload/pdf/hs-6-07061201.pdf

Rolul central in aceasta comisie care a realizat partea tehnica a „albirii” doamnei Kovesi l-a avut Prof Dr. Radu Bufan, seful Catedrei de Drept Privat, avocat si lichidator. Domnia sa avea o relatie personala cu doamna Kovesi.

Dansul a comunicat colegilor mai apropiati din Facultate faptul ca doamna Kovesi l-a rugat sa se implice in problema plagiatului domniei sale iar el spera ca astfel sa primeasca sprijin din partea doamnei Kovesi pentru a-si solutiona favorabil in dosar penal pe care dansul il avea si il are in continuare la DNA structura centrala, dosar in care se incepuse urmarirea penala impotriva sa pentru privatizarea frauduloasa, retrocedari dubioase si subevaluarea activelor celui mai mare combinat de porci din Romania (Comtim). In acea privatizare domnul Bufan fusese lichidator.

http://m.adevarul.ro/locale/timisoara/exclusiv-dosarul-comtim-dezgropat-palat-vandut-pret-dumping-1_50ae4d2b7c42d5a6639b754a/index.html

http://www.infolegal.ro/o-fosta-judecatoare-si-un-avocat-urmariti-penal-in-dosarul-comtim/2010/11/18/

In mod clar doamna Kovesi s-a tinut de promisiunea facuta domnului Bufan intru-cat dosarul domniei sale de la DNA a ramas ingropat in sertarele procurorilor desi alte dosare cu teme similare (cazul privatizarea ICA, retrocedari cu supra sau subevaluari s-au lasat cu arestari si condamnari).

Toate deciziile ulterioare, de neplagiat in cazul doamnei Kovesi au fost luate pe baza descrierilor din acel raport tehnic intocmit de catre comisia numita de catre Senatul UVT. ( Decizia Comisiei de Etica a UVT, etc)
Domnul proaspat promovat decan Lucian Bercea era membru al Catedrei profesorului Bufan si asculta de acesta din urma.

Trebuie spus ca va trasmit acest email deoarece acum se incearca a doua albire la universitate a plagiatului doamnei Kovesi deoarece cadrelor didactice din Facultatea de Drept nu le vine usor sa invalideze deciziile anterioare prin care s-a hotarat in anul 2012/ca doamna Kovesi nu a plagiat.

Mai mult, in mare personajele sunt aproximativ aceleasi. Domnul rector Pirtea care stie ce s-a intamplat in anul 2012 va face orice ca sa nu iasa adevarul la iveala, iar cel de al treilea membru al Comisiei Technice numite de Senatul UVT prin Hot. 6/07.06.2012, domnul Prof. Anton Trailescu actualmente face parte din actuala Comisie Juridica a CNATDCU (cea care va da verdictul final al plagierii/neplagierii de catre doamna Kovesi.

Cu alte cuvinte, domnul Prof. Trailescu se va verifica el pe el dar de data asta aflandu-se intr-un for superior. Desigur ca, daca va fi intrebat de procurori sau altcineva, domnul Bufan va nega aceste aspecte, dar ceea ce v-am redat in acest email este absolut sigur asa ca daca ar fi audiat chiar in calitate de martor, sub poligraf, adevarul ar iesi la iveala (inteleg ca domnul Tariceanu a putut fi audiat cu detectorul de minciuni ca martor de catre DNA).
Sper sa ajutati ca adevarul sa iasa la iveala incat sa nu ne mai fie frica in aceasta tara, sa fim nevoiti sa trimitem emailuri anonime.

Cu deosebita stima,
Un cadru didactic ce doreste ca minciuna si impostura sa nu se mai perpetueze”.

 


Sursa stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Sibiu: Într-o casă a lui Iohannis, IT-iștii lui Soros modifică statele de plată pentru protestatari | Foto
Corupția străină din România: Amenzi uriașe pentru Auchan, Carrefour, Cora și 4 dintre furnizorii acestora!
Domnul senator Laszlo Attila, președintele Comisiei pentru sănătate publică, propune cum sa fie vaccinati romanii !!
Slovenia a RESPINS prin referendum căsătoriile HOMOSEXUALE
STATUL PARALEL este o organizație începută din 1990 de către SOROȘ și BRUCAN, al cărui rol în colonia ROMÂNIA a fost ca MAFIA INTERNAȚIONALĂ să aibă CONTROLUL ABSOLUT
Directorul „decapitat” al Institutului de Geologie, un adversar al exploatării de la Roșia Montană, reclamă două atentate la viața lui!!!
O feminista a recitat un poem blasfemiator de ziua lui Eminescu, acestia sunt poetii generatiei rezist sorosito-tefeliste: `Îţi introduc penisul meu lung şi negru în pântec`
Rețeaua Internaționalistă Neobolșevică instigă tinerii din România să se transforme într-o armată de CENZORI și de DELATORI, după modelul URSS-ului lui Stalin și a Chinei bolșevice a lui Mao. Cazul Bunescu.ro. Cerem Procuraturii să se autosesizeze.
Bye Bye Romania , regimul Cioloș-Iohhanis sparge tot ce-a mai rămas !
DIICOT SECRETIZEAZĂ NUMELE PROCURORULUI CARE A CLASAT, FĂRĂ SĂ CERCETEZE, DOSARUL GENERALILOR SRI, M.A.I. ȘI AL FRATELUI ȘEFULUI SIE, RECUNOSCUȚI DE MINORELE ABUZATE SEXUAL LA ”SHANGHAI”!
Doamne, da prosti sunt romanii.
Gabriel Liiceanu: „Cei mai buni turnători sunt intelectualii. În clipa în care devin turnători, au orgoliul de a le arăta ofiţerilor cu care lucrează, că le sunt superiori”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro