FORȚĂ SUPRAOMENEASCĂ! Un BĂRBAT ORB și prietenul său FĂRĂ MÂINI au plantat 10.000 de copaci!

Distribuie!by Doi chinezi oferă o lecție de viață emoționantă.Din 2001 cei doi sunt de nedespărțit și au format o echipă pentru  împăduri o zonă de pe malul unui râu. Jia Haixia și Jia Wenqi se completează: „Eu sunt mâinile lui. El este ochii mei. Suntem mereu niște buni parteneri” spune Haixia. loading... Ambii au […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Doi chinezi oferă o lecție de viață emoționantă.Din 2001 cei doi sunt de nedespărțit și au format o echipă pentru  împăduri o zonă de pe malul unui râu. Jia Haixia și Jia Wenqi se completează: „Eu sunt mâinile lui. El este ochii mei. Suntem mereu niște buni parteneri” spune Haixia.

loading...

Ambii au 53 de ani, iar viețile lor nu au fost deloc ușoare. Haixia a rămas orb de ochiul stâng încă din copilărie, pentru că s-a născut cu cataractă congenitală. Orbirea totală a apărut în anul 2000, în urma unui accident de muncă. De cealaltă parte, prietenul său Wenqi și-a pierdut brațele la trei ani, tot într-un accident, potrivit Daily Mail și preluat de obiectiv.info.

12313620_691873004248695_6747123905931644167_n

12316227_691872810915381_1243276194367806365_n

Hotărâți să transforme o zonă anostă și pustie într-o regiune verde, de care se pot bucura și generațiile viitoare, cei doi prieteni au închiriat de la Guvern o suprafață de trei hectare, pe malul unui râu. Ei nu au fost nevoiți să plătească chirie Guvernului deoarece trăiau în condiții grele.
Cum arată o zi din viața celor doi prieteni?

Haixia și Wenqi își încep ziua de lucru la ora 7 dimineața. Cei doi ajung la lotul de pământ destul de dificil, deoarece Haixia trebuie ghidat de prietenul său. Partea cea mai grea vine în momentul în care trebuie recoltați butașii manual, pentru că nu își permit să cumpere puieți.

Haixia colectează butașii, sapă gropile și îi plantează, acțiuni pe care le realizează ghidat de prietenul său. Wenqi udă puieții, folosindu-și picioarele. Deși tot acest proces se desfășoară foarte încet, ei nu se dau bătuți și spun că vor continua să planteze copaci.

„Suntem pe picioarele noastre, reuşim să supravieţuim şi lăsăm ceva generaţiilor viitoare”, spun cei doi.

 

Sursa:


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro