Fondul Monetar International vrea sa preia controlul total in Romania.

Distribuie!by Analistul economic Ilie Șerbănescu a declarat că FMI face un experiment in România si ca pretentiile sale recente reprezinta o smecherie prin care Fondul Monetar International vrea sa preia controlul total in Romania. loading... Analistul politic spune ca deficitul bugetar de 0.9%, cerut de FMI, si despre care Guvernul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Analistul economic Ilie Șerbănescu a declarat că FMI face un experiment in România si ca pretentiile sale recente reprezinta o smecherie prin care Fondul Monetar International vrea sa preia controlul total in Romania.loading...

Analistul politic spune ca deficitul bugetar de 0.9%, cerut de FMI, si despre care Guvernul a spus ca este inacceptabil, reprezinta un ‘lant de gat’ pentru Romania.

“40 de ani acest Occident s-a dezvoltat pe baza deficitului bugetar, era laudat si ridicat in slavi, deficitul bugetar inseamna ca poti din fondurile care sunt imobile sa le activezi punandu-le la lucru in investitii. Dupa ce ei s-au dezvoltat vin si spun ca noi nu mai avem voie la deficit bugetar, deci trebuie sa incremenim sub-dezvoltati. Nu are acelasi impact in Germania, de exemplu, care e tara deja devoltata, ca in Romania, caruia ii pui un lant de gat si nu se mai poate dezvolta. Este o porcărie. Ce se va intampla, nu stiu, parerea mea este ca in negocierile cu FMI intri cu parerile tale si iesi cu parerile lui pentru agita, vantura amenintari carora nu le poti face fata. Deficitul de o,9% este un experiment facut pe Romania, facut ca pe cobai. Acest asa de laudat acord cu FMI este o nenorociere. Povestea asta cu deficitul este o poveste pentru ca ei sa ramana aici in continuare pentru alte lucruri, dar nu vreau sa spun mai multe (…) poporul asta inca traieste, inca supravietuieste, pe baza existentei a 3 mosteniri lasate din comunism, bune sau rele, anume sistemul de sanatate, sistemul public de pensii si sistemul locativ, asta vizeaza ei, sa preia aceste lucruri, sa le distruga si sa ne transformam chiriasi in propria tara din toate punctele de vedere. Este o smechereala pentru alte motivatii”, a declarat Ilie Serbanescu la Antena 3.
http://www.stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Șeful misiunii FMI pentru colonia România, înlocuit....
Romania a votat ANTI-FAMILIE la Consiliul ONU
“ROMÂNIA SUB ASEDIU” – disparitia Romaniei prin VANZAREA PAMANTURILOR si PADURILOR (reportaj video “In Premiera”): “E un mare pericol! Ne pierdem incet teritoriul tarii!”; “Voi aveti padure ieftina si guvern la fel de ieftin”
Șocant. Propunerea Barnevernet pentru o familie de români. Nu și-au mai văzut copiii din 2012
Fetița de 11 dispărută vineri, după ce ieșea de la școală, a fost găsită MOARTĂ: Cadavrul prezintă urme de violență
Dragnea invită UDMR la guvernare. Maghiarii cu tupeu nemarginit pun pe masă un proiect exploziv.. in final, dupa acest proiect, daca se poate si depopularea romanilor (prin toate formele posibile) de pe teritoriul Transilvaniei, dupa care urmeaza autonomia !!
În Ungaria, cadrele medicale vor primi un bonus de 1.400 de euro. Iohannis dă 500 Euro. Mai luați de la multinaționale (Schweighofer, tăietorii de lemne )
Marea Lojă "românească" transmite mesaje cifrate masoneriei germane prin francmasonul Iohannis
Pedofili străini în România: Elvețian care abuza copiii străzii de lângă Gara de Nord îi recompensa cu aurolac
JAFUL MILENIULUI: Romania a platit deja grofilor care revendica Transilvania echivalentul a 3,2 tone aur de 24 karate
Premierul Grindeanu este şantajat ca să ascundă cheltuirea celor 2 miliarde de euro de către Cioloş!
Cum au incasat Dan Barna si reprezentanti ai Forumului German Brasov din bani UE destinati persoanelor defavorizate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro