Fondatorul partidului #rezist este un fost angajat al SRI care a ajuns să fie executat silit pentru neplata pensiei alimentare pentru fiica sa

Distribuie!by   loading... Protestele sub marca #rezist s-au desfășurat în mai multe orașe din țară, iar Folică Petrică, fost angajat al Brigăzii Antitero din cadrul SRI, a depus actele la Tribunalul București pentru înființarea partidului cu același nume. Acesta, care deține și marca #rezist, este executat silit pentru că nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Protestele sub marca #rezist s-au desfășurat în mai multe orașe din țară, iar Folică Petrică, fost angajat al Brigăzii Antitero din cadrul SRI, a depus actele la Tribunalul București pentru înființarea partidului cu același nume.

Acesta, care deține și marca #rezist, este executat silit pentru că nu a plătit, timp de șase ani, pensia alimentară pentru fiica sa în vârstă de 11 ani, anunță Cotidianul.


El s-a mai aflat în aceeași situație și în urmă cu patru ani, însă atunci mama fetiței sale a acceptat să renunțe la executarea silită, după ce fostul concubin i-a promis că va plăti pensia alimentară.

„Într-adevăr, m-a rugat să retrag acțiunea, că devenise consilier municipal la Timișoara și nu voia să se facă de râs. O perioadă s-a ținut de cuvânt și mi-a trimis câte 400 de lei pe lună, dar la finalul mandatului de consilier a uitat din nou de fiica sa”, a spus Lucreția Făget pentru aceeași sursă.


Ea se plânge că a fost nevoită să-l dea în judecată pe Folică pentru că acesta nu a vrut să-și recunoască fata.

„Ce să vă zic? S-a folosit de mine, mi-a mâncat banii și nici n-a vrut să audă de copil. Testul de paternitate a dovedit clar că e fata lui. Cât a lucrat la brigadă, pe aeroport, zicea tot timpul că are de îndeplinit misiuni secrete, ori de câte ori îi suna telefonul. El și-a văzut fata pentru prima dată când ea avea deja 8 ani, deși eu nu l-am împiedicat niciodată să o viziteze. Nu numai că îl execut silit, dar îi și fac plângere penală, să recuperez pensia alimentară pe care nu a plătit-o fetei timp de 6 ani”, a declarat Lucreția Făget.

Lucreția făget a mai spus că fostul său partener stă acum la o altă iubită, la trei străzi distanță, dar refuză să-i răspundă până și la telefon fiicei sale, nicidecum să o viziteze.

Folică Petrică, participant activ la demonstrațiile desfășurate în primăvara acestui an sub deviza „#rezist”, spune că fosta sa iubită face jocul PSD-ului, care vrea să-l facă de râs.

„Nu sunt cuvintele ei. Cineva o învață să spună lucrurile astea. Este manevrată de PSD-iști. Persoana vrea să mă șantajeze. E adevărat că de câteva luni nu am mai plătit pensia alimentară, dar nu am niciun venit. De unde să plătesc?”, se apără Folică.

În declarația sa de avere din anul 2015 apar, la capitolul proprietăți, un autoturism din 1995 și un hectar de teren arabil moștenit în Alexandria. „Nu am proprietăți pentru că astea sunt posibilitățile unui cetățean onest în ziua de azi, deși am fost sportiv în lotul național de judo și am lucrat 17 ani la Brigada Antitero”, a mai spus Folică.

„Aștept decizia Tribunalului București pentru înființarea Partidului #rezist. Or să vină mulți alături de mine. Am fost în stradă și am zis că e momentul să trecem la nivelul următor. Partidele de pe actuala scenă politică își declară o doctrină pe care însă nu o urmează. Partidul al cărui fondator sunt va fi un partid de dreapta, antisistem. Am foarte mulți adepti. Partidele astea, de acum, or să aibă mari surprize cu partidul meu”, a declarat Folică Petrică.

Începând din anul 2012, acesta a fost membru în trei partide. A început cu PP-DD, a continuat cu PNL, unde ajunsese chiar în Biroul permanent, dar și-a încheiat cariera politică în PND. Folică a fost, pentru trei ani, consilier local la Primăria Timișoara, după ce i-a luat locul unui consilier PP-DD care decedase.

 

Sursa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Tânăra care șterge pe jos cu generația actuală! Mesajul devenit viral
BOMBA ANULUI: FUGARUL Ghiță, CAPTURAT la Belgrad | Era însoţit de cineva din FAMILIE. Cine şi cum l-a prins
Oameni din presă care fac de peste 20 de ani meseria asta, n-au fost refuzaţi de nimeni niciodată, şi au insistat să fie pe această listă au fost refuzaţi în mod constant şi definitiv, fără niciun fel de explicaţii de la PNL/Iohannis
„Noi, cetăţenii României, am rămas fără niciun fel de partid care să ne reprezinte”
Stapanii isi dau in judecata colonia: grupul austriac OMV a dat in judecata România!
Mișcarea pentru Regat și Coroană a înaintat Parchetului General, pe 10 mai 2017, o sesizare: DOCUMENTUL prin care SE CERE anularea actului de ABDICARE !!!
Mitul olimpicilor la matematica
Scandalul miliardelor din Elvetia – o lovitura a SIE in falca SRI?
Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale arsistocraților? Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți! (IV)
George Soros are un nou plan pentru UE în criza refugiaților (Noua Ordine Masonica Mondiala): Uniunea Europeană e în pericol de moarte!
CIA SI PROTOCOALELE SRI | TRADARE SI TRADATORI
REVOLUTIE IN JUSTITIE - Condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea e nula. CCR a statuat: “Intreaga reglementare referitoare la independenta justitiei este lipsita de efecte juridice daca hotararea prin care 'se spune dreptul' este intocmita de o persoana care nu indeplineste calitatea de judecator al cauzei”. Procesul lui Dragnea trebuie revizuit intrucat pentru Livia Stanciu si Luminita Zglimbea a semnat sefa ICCJ Cristina Tarcea. Sute de hotarari similare trebuie anulate (Decizia)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro