Fondatorul CARITAS Ioan Stoica, șeful economiștilor ce lucreză la creșterea salariilor!

Distribuie!by loading... Ioan Stoica, parintele CARITAS, s-a decis sa isi aduca din nou contributia la crestere bunastarii si a veniturilor romanilor. Astfel, controversatul escroc a fost numit expert la Ministerul Muncii, coordonator-sef al echipei de finantisti care au misiunea de a descoperi resursele financiare prin care bugetul de stat va […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Ioan Stoica, parintele CARITAS, s-a decis sa isi aduca din nou contributia la crestere bunastarii si a veniturilor romanilor.

Astfel, controversatul escroc a fost numit expert la Ministerul Muncii, coordonator-sef al echipei de finantisti care au misiunea de a descoperi resursele financiare prin care bugetul de stat va putea suporta cresterile spectaculoase de salarii.


„Am incredere in experienta bogata si in priceperea domnului Sotica, un om despre care se poate spune orice, dar nu si faptul ca nu ar sti cum se fac banii.

Dupa o intrevedere avuta cu dumnealui, omul m-a convins ca stie ceea ce face!


Bineinteles, din motive profesionale nu a putut sa ne dezvaluie secretul pentru ca nu-i asa, un secret nu mai e secret daca l-ar cunoaste toti, insa ne-a asigurat ca vom putea mari salariile de cel putin 8 ori pana in 2018!

Bineinteles ca nu am mai stat pe ganduri si l-am numit secretar de stat in Ministerul Muncii si i-am incredintat misiunea de a veghea la cresterea salariilor.

Sunt sigura ca in cel mult 8 luni de zile, romanii vor avea o surpriza de proportii. Romania ar putea deveni aproape peste noapte una dintre tarile cu cele mai mari salarii din Uniunea Europeana.

La ambasadele noastre din Occident e deja coada la solicitarile de cetatenie, tot mai muti englezi, francezi si nemti, dorind sa se mute in Romania.”

A declarat ministra Muncii, Olguta Vasilesco.

Distribuie si prietenilor

Multumim!

Sursa

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cum vă daţi seama dacă tastatura bancomatului când retrageţi bani este falsă, ce indicii oferă cifra 5
Avortul este pedepsit cu moartea în statul Georgia SUA, urmând să fie interzis în alte 3 state
EVZ: Dan Tăpălagă recunoaște că a intrat ilegal în arhiva secretă a SIPA
Gral. IULIAN VLAD: SERGIU NICOLAESCU A REGIZAT MOMENTELE DE PANICĂ ȘI EXPLOZII, URMATE DE ȚIPETE, de la mitingul de susținere a lui CEAUȘESCU. A folosit cascadori și recuzita de film. Ultimul șef...
Murdăriile adopțiilor- din 89 până azi, o mafie și o contrabandă incredibilă
IDENTIFICAȚI TRĂDĂTORII! SOLDAȚII LUI SOROȘ AU INVADAT ROMÂNIA !
Vladimir Putin face dezvăluiri INCREDIBILE! Cine conduce, de fapt, SUA: NU președintele decide, la conducerea SUA se află ”bărbații în costume negre”, necunoscuți de public.
SUA: Facultatea de Drept Yale NU mai acordă burse studenților creștini care critică ideile LGBT și corectitudinea politică
Guvernul vrea ca MORȚII să poarte BRĂȚARĂ. VEZI care e scopul
Augustin Lazăr a refuzat eliberarea disidentului anticomunist Iulius Filip, cu toate că la momentul respectiv, acesta îndeplinea fracția din pedeapsă care îi permitea eliberarea condiționată
Sorina se ferește de îmbrățișare în recenta filmare postată de adoptatori: Gestul spune multe- sa o ajutam pe Sorina sa scape din acest infern!
Nicolae Ceaușescu a fost premiant în școala primară însă nu a putut continua școala căci monarhia ținea 90% analfabeți ca sa nu apară vreun conducător din popor sa îi desființeze
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro