Fondatorul CARITAS Ioan Stoica, șeful economiștilor ce lucreză la creșterea salariilor!

Distribuie!by loading... Ioan Stoica, parintele CARITAS, s-a decis sa isi aduca din nou contributia la crestere bunastarii si a veniturilor romanilor. Astfel, controversatul escroc a fost numit expert la Ministerul Muncii, coordonator-sef al echipei de finantisti care au misiunea de a descoperi resursele financiare prin care bugetul de stat va […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Ioan Stoica, parintele CARITAS, s-a decis sa isi aduca din nou contributia la crestere bunastarii si a veniturilor romanilor.

Astfel, controversatul escroc a fost numit expert la Ministerul Muncii, coordonator-sef al echipei de finantisti care au misiunea de a descoperi resursele financiare prin care bugetul de stat va putea suporta cresterile spectaculoase de salarii.


„Am incredere in experienta bogata si in priceperea domnului Sotica, un om despre care se poate spune orice, dar nu si faptul ca nu ar sti cum se fac banii.

Dupa o intrevedere avuta cu dumnealui, omul m-a convins ca stie ceea ce face!


Bineinteles, din motive profesionale nu a putut sa ne dezvaluie secretul pentru ca nu-i asa, un secret nu mai e secret daca l-ar cunoaste toti, insa ne-a asigurat ca vom putea mari salariile de cel putin 8 ori pana in 2018!

Bineinteles ca nu am mai stat pe ganduri si l-am numit secretar de stat in Ministerul Muncii si i-am incredintat misiunea de a veghea la cresterea salariilor.

Sunt sigura ca in cel mult 8 luni de zile, romanii vor avea o surpriza de proportii. Romania ar putea deveni aproape peste noapte una dintre tarile cu cele mai mari salarii din Uniunea Europeana.

La ambasadele noastre din Occident e deja coada la solicitarile de cetatenie, tot mai muti englezi, francezi si nemti, dorind sa se mute in Romania.”

A declarat ministra Muncii, Olguta Vasilesco.

Distribuie si prietenilor

Multumim!

Sursa

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Scandalul telekom guvernul romaniei este amenintat cu onu dupa dezvaluirile
EXPLOZIV/Prințu' lu' Pește Prăjit și Filiera Evreaiască, TRIMIȘI ÎN JUDECATĂ! Amănunte INCENDIARE!
Cristache despre Iohannis: am crezut că nu va trece luna fără că el împreună cu soția să viziteze un spital, o școală, o grădiniță, un șantier, o regiune de țara, că nu se va lasă până când, că profesor, nu va vedea salariile acestora dublate, că se va bate pentru fiecare kilometru de autostradă(măcar până la Sibiu), că ne va arată tuturor ce înseamnă România lucrului bine făcut și că se va bate, în definitiv, pentru România!
Americanii trimit tancuri în zona de est a României. În zonă nu sunt anunțate manevre militare
Putin: “Sunt gata să fiu membru NATO, ca voi! Dar de ce au nevoie de România în NATO?” Dialog istoric între Shimon Peres şi liderul de la Kremlin
Institutul „Wiesel” îl acuză pe părintele Iustin Pârvu de „repetate poziții antisemite și de negare a Holocaustului”. Mănăstirea Petru Vodă: O cunoaștere temeinică a istoriei și a limbii țării noastre ar fi scutit INSH de ridicolul propriilor afirmații
George Soros transferă 18 miliarde de dolari către Fundaţia pentru o Societate Deschisă
Guvernatorul Texasului: Casatoria a fost definita de Dumnezeu, nici un om nu o poate schimba
ASTĂZI, lui Iliescu i s-a schimbat încadrarea și a devenit INCULPAT în Dosarul Mineriadei. Pasul următor? PUȘCĂRIA!
Lucian Boia spulberat la Chişinău. Academicianul Mihai Cimpoi: Boia practică o „metodă” drăcească împotriva lui Eminescu fără măcar a-i cunoaşte Opera
Ministrul Victor Negrescu, „căsătoria” homosexuală pe repede înainte
Romsilva inconștientă: va tăia, în acest an, 10 milioane de metri cubi de masă lemnoasă din pădurile statului şi din cele private, dar administrate de regie, potrivit bugetului pe 2017, care urmează să fie aprobat prin HG în Guvern.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro