Foarte ocupat să facă politică ca şi SRI-ul la noi, FBI-ul nu a făcut nimic deşi fusese avertizat de atacul celui ce a ucis 17 copii. Trump critică FBI după atacul din Florida: „Petreceţi prea mult timp încercând să dovediţi implicarea ruşilor în alegeri”

Distribuie!by loading... FBI-ul fusese avertizat de atac dar nu a făcut nimic. Donald Trump critică FBI după atacul din Florida: „Petreceţi prea mult timp încercând să dovediţi implicarea ruşilor în alegeri” Donald Trump critică FBI după atacul din Florida: „Este foarte trist că FBI a ignorat atâtea semnale transmise de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

FBI-ul fusese avertizat de atac dar nu a făcut nimic. Donald Trump critică FBI după atacul din Florida: „Petreceţi prea mult timp încercând să dovediţi implicarea ruşilor în alegeri”


Donald Trump critică FBI după atacul din Florida:

„Este foarte trist că FBI a ignorat atâtea semnale transmise de atacatorul din Florida. Nu este acceptabil. FBI petrece prea mult timp încercând să dovedească implicarea ruşilor în campania lui Trump. Nu există nicio implicare. Reveniţi la lucrurile de bază şi faceţi-ne mândri”, a scris Trump pe Twitter.


FBI-ul a recunoscut vineri că nu a acţionat, după ce a fost avertizată în detaliu despre potenţialul pericol pe care-l reprezenta Nikolas Cruz, tânărul care a ucis miercuri 17 persoane într-un liceu din Florida.

FBI a precizat că a primit, pe 5 ianuarie, un apel telefonic de la un apropiat al lu Cruz, care a descris comportamentul “deviant” al adolescentului în vârstă de 19 ani şi intenţia acestuia de a ucide oameni, inclusiv într-o instituţie şcolară.


Această informaţie “ar fi trebuit să fie tratată ca o potenţială ameninţare” şi “ar fi trebuit să fie comunicată biroului FBI din Miami, care s-ar fi ocupat de investigaţiile necesare”, a subliniat FBI într-un comunicat.

În schimb, informaţia nu a fost trimisă şi nici nu s-a deschis o anchetă în urma ei. Pe scurt, “procedura în vigoare nu a fost respectată”, a recunoscut poliţia federală.

Băiatul în vârstă de 19 ani a fost exmatriculat de la Liceul Marjory Stoneman Douglas, în oraşul Parkland. El a deschis focul, miercuri, cu o puşcă automată, în clase din această instituţie, iar gloanţele sale au atins aproximativ 30 de persoane, omorând 17, majoritatea adolescenţi

 

(FLUIERUL)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro