FMI vine azi în România deși țara noastră nu mai are niciun acord FMI, instituția continuă “supravegherea” României!

Distribuie!by Deși țara noastră nu are la ora actuală un acord de finanțare cu FMI, instituția internațională continuă supravegherea statelor membre, din punct de vedere financiar și economic. loading... Azi sosește la București o delegație a Fondului Monetar Internațional. Aceasta e condusă de Jaewoo Lee, șef FMI pentru țara noastră.  […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Deși țara noastră nu are la ora actuală un acord de finanțare cu FMI, instituția internațională continuă supravegherea statelor membre, din punct de vedere financiar și economic.

loading...
Azi sosește la București o delegație a Fondului Monetar Internațional. Aceasta e condusă de Jaewoo Lee, șef FMI pentru țara noastră. 


“Luni, o echipă FMI, condusă de Jaewoo Lee, a început o vizită de două săptămâni la Bucureşti, pentru a realiza evaluarea anuală a economiei româneşti, cunoscută sub denumirea Consultare pe Articolul IV.


Echipa va discuta cu autorităţile române evoluţiile şi politicile economice.

Vor avea loc întâlniri cu oficiali de la Ministerul Finanţelor Publice (MFP), Banca Naţională a României (BNR) şi alte agenţii guvernamentale, precum şi cu reprezentanţi ai sectorului privat şi ai organizaţiilor neguvernamentale”, spune reprezentantul rezident al FMI în România şi Bulgaria, Alejandro Hajdenberg, citat de Agerpres.


Delegația FMI va sta în România până în 7 iunie, dată la care va emite și un comunicat și va organiza o conferință de presă.

SURSA: https://evz.ro/evaluarea-economica-a-romaniei.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro