FMI vine azi în România deși țara noastră nu mai are niciun acord FMI, instituția continuă “supravegherea” României!

Distribuie!by Deși țara noastră nu are la ora actuală un acord de finanțare cu FMI, instituția internațională continuă supravegherea statelor membre, din punct de vedere financiar și economic. loading... Azi sosește la București o delegație a Fondului Monetar Internațional. Aceasta e condusă de Jaewoo Lee, șef FMI pentru țara noastră.  […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Deși țara noastră nu are la ora actuală un acord de finanțare cu FMI, instituția internațională continuă supravegherea statelor membre, din punct de vedere financiar și economic.

loading...
Azi sosește la București o delegație a Fondului Monetar Internațional. Aceasta e condusă de Jaewoo Lee, șef FMI pentru țara noastră. 

“Luni, o echipă FMI, condusă de Jaewoo Lee, a început o vizită de două săptămâni la Bucureşti, pentru a realiza evaluarea anuală a economiei româneşti, cunoscută sub denumirea Consultare pe Articolul IV.

Echipa va discuta cu autorităţile române evoluţiile şi politicile economice.


Vor avea loc întâlniri cu oficiali de la Ministerul Finanţelor Publice (MFP), Banca Naţională a României (BNR) şi alte agenţii guvernamentale, precum şi cu reprezentanţi ai sectorului privat şi ai organizaţiilor neguvernamentale”, spune reprezentantul rezident al FMI în România şi Bulgaria, Alejandro Hajdenberg, citat de Agerpres.

Delegația FMI va sta în România până în 7 iunie, dată la care va emite și un comunicat și va organiza o conferință de presă.


SURSA: https://evz.ro/evaluarea-economica-a-romaniei.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Răzvan Ioan Boanchiş | Să înceapă greva medicilor! Urgent! Nu mâine, azi!
Cum a dezvoltat Ceausescu cu bani de la FMI si Banca Mondiala o tara din stadiul de mahala provenita din monarhie intr-o tara cu cea mai mare crestere economica din acea perioada?
Deputat PSD, discurs incendiar: Nu putem să nu ne întrebăm dacă la 100 de ani de la Marea Unire am schimbat „Înalta Poartă” între timp cu Moscova și acum cu altă "„Înaltă Poartă”. Rachetele Patriot și avioanele sunt taxa haraciului sau taxă de protecție?
Avortul este principala sursa de alimentare a Iadului cu suflete pure si de inducere a posesie demonice la femeie!
Biserica Ortodoxă se ridică împotriva lui Klaus Iohannis: Vă tăiaţi craca electorală de sub picioare”
Ghiţă s-a lăsat prins în Serbia condusă de prietenul său Vucic pentru a nu fi extrădat în România
Lidl, țeapă pentru clienți. Anchetă de proporții după ce subiectul a explodat în presă , LIDL si produsele cancerigene ce contin caragenan , uleiuri contrafacute
Președintele Comisiei Europene, beat la un summit? El ne conduce? Suport video
Sub pretextul că apără Siguranța națională, SRI a concurat fosta Securitate la spionarea ilegală a populației!
Am vândut aurul din Apuseni pe 20 de ani. Utilajele sunt pe drum
Marine Le Pen: "Globalizarea este o barbarie, corporaţiile multinaţionale conduc lumea"
Profesorul Ion Coja: „Cred că există temei legal pentru a redeschide dosarul adopțiilor ilegale mijlocite de soții Iohannis.”, autor a peste 20 de înfieri ilegale
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro