FMI ȘI MINISTRUL Anca Dragu, FOST şi el funcționar FMI, cer ca Sclavii Români să rămână Sclavi în propria lor Țară. Ministrul Anca Dragu: Experţii FMI recomandă amânarea introducerii de noi măsuri de relaxare fiscală

Distribuie!by   loading... Întrebată ce se va întâmpla cu taxa pe construcții speciale, Anca Dragu a spus că reducerea acesteia este prevăzută în Codul Fiscal începând cu 1 ianuarie 2017, însă a admis că există o recomandare a experților FMI de a amâna noi măsuri de relaxare fiscală pentru ca […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Întrebată ce se va întâmpla cu taxa pe construcții speciale, Anca Dragu a spus că reducerea acesteia este prevăzută în Codul Fiscal începând cu 1 ianuarie 2017, însă a admis că există o recomandare a experților FMI de a amâna noi măsuri de relaxare fiscală pentru ca România să revină la procesul de consolidare fiscală, potrivit Agerpres.

“În Codul Fiscal este prevăzută reducerea acestei taxe (pe stâlp — n. r.) începând cu 1 ianuarie 2017. Există recomandarea experților FMI de a amâna introducerea unor noi măsuri de relaxare fiscală tocmai pentru a putea face față altor cheltuieli și pentru a continua, de fapt de a reveni, la procesul de consolidare fiscală. Trebuie să vedem cum arată 2016 din punct de vedere al execuției bugetare și, de asemenea, al încasărilor”, a spus ministrul.


Anca Dragu a precizat că, în baza faptului că România este stat membru al FMI, are consultări anuale cu experții acestei instituții cu privire la situația economică proprie.

“România este țară membră a FMI și, în baza acestui fapt, avem consultări anuale în baza art. 4 din statutul instituției, deci avem consultări anuale cu privire la situația economică a țării. În februarie s-a aflat la București o misiune a FMI care exact acest scop a avut, de a conduce consultări în cadrul articolului IV”, a subliniat Dragu.


Potrivit sursei citate, încasările bugetare în primul trimestru al anului în curs sunt cu 6% mai mari decât programul aferent acestei perioade, iar încasările din TVA au crescut cu aproape 10%, potrivit datelor preliminare.

“Astăzi avem datele preliminare pentru primele trei luni ale anului. Avem încasări cu 6% mai mult decât programul pentru trimestrul I. Deci, la acest moment, încasările arată destul de bine”, a spus Anca Dragu.

În ceea ce privește încasările din TVA, șeful de la Finanțe a afirmat că acestea sunt mai mari în primul trimestru din 2016 cu aproape 10% comparativ cu programarea, însă, raportat la perioada similară din 2015, se înregistrează o reducere în termeni nominali de 10-15%, pe fondul scăderii cotei de TVA.

“La zi, față de cifrele programate pentru primul trimestru din 2016, avem o creștere de aproape 10%. Deci, față de program. Față de trimestrul I 2015, avem într-adevăr o reducere în termeni nominali de 10-15%, dar aceasta este urmarea firească a reducerii cotei de TVA”, a precizat Anca Dragu.

Cu toate acestea, ministrul Finanțelor a spus că în viitor se așteaptă la efecte pozitive ale reducerii cotei de TVA, subliniind că la întocmirea bugetului pe 2016 s-a avut în vedere o “abordare prudentă”.

“Ne așteptăm la efecte pozitive a reducerii TVA, efecte pozitive din reforma ANAF. De asemenea, avem această colectare mai bună chiar în condițiile unei inflații negative — asta nu ajută procesul de colectare — și în condițiile unor creșteri a sumelor rambursate din TVA. Atunci când am întocmit bugetul pe 2016 nu am luat în calcul efecte extraordinare tocmai pentru… E normal să ai o abordare prudentă și, practic, să nu vinzi pielea ursului din pădure atunci când întocmești bugetul și angajezi cheltuieli pentru un an întreg”, a menționat ea.

Fondul Monetar Internațional (FMI) recomandă României reducerea deficitului bugetar, pe cash, la 2,5% din PIB în acest an, la 2% în 2017 și la 1,5% în 2018 și atrage atenția că, pentru atingerea acestor obiective, în special pentru anul viitor, ar trebui amânate măsurile de relaxare fiscală ce ar urma să intre în vigoare în 2017.

“Pentru 2017, misiunea recomandă un deficit de 2% din PIB. Amânarea următoarei reduceri a TVA și a celorlalte facilități prevăzute în Codul Fiscal să intre în vigoare anul viitor ar genera o reducere a deficitului de 0,75 puncte din PIB”, a declarat, luni, șeful misiunii FMI în România, Reza Baqir, în conferința de prezentare a concluziilor misiunii FMI la București, desfășurată în perioada 2 — 14 martie.

Pentru anul acesta, recomandarea FMI de deficit bugetar, pe cash, este de 2,5% din PIB, iar pentru 2018 de 1,5% din PIB.

Suntem SCLAVII Uniunii Europene fiind ținuți intenționat, alături de bulgari, la cele mai mici salarii din UE : Românii sclavii Uniunii Europe: Eurostat: Costul cu mâna de lucru este de cinci ori mai mic în România decât în UE în timp ce prețurile sunt la fel sau mai mari ca în Europa de Vest.

Nu poți să aliniezi costul produselor și al utilităților în Uniunea Europeană, DAR să nu aliniezi salariile, decât dacă vrei să ții țări ca România și ca Bulgaria în SCLAVAGISM și să ai “SCLAVI pe plantație pentru multinaționale”, aici la periferia Uniunii Europene

Nu există nici un motiv economic ca nivelul salariilor să fie ținut la valori de MIZERIE, decât nivelul uriaș al profiturilor multinaționalelor care-i țin pe români în sclavagism. Atenție multe din profiturile afișate de multinaționale sunt mici pentru că sunt sifonate către firmele mamă sau către alte firme intermediare din paradisuri fiscale.

Toate Salariile din România ar putea fi crescute de mâine cu 60%. Efectul? Profitul Multinaționalelor s-ar alinia la MEDIA Uniunii Europene, în loc să fie la nivelurile cele mai înalte așa cum sunt acum. Doar profiturile băncilor din România au fost de două ori mai mari în 2015, în procente, față de media profiturilor bancare din Uniunea Europeană.

Faptul că românii sunt exploatați ca niște SCLAVI la ei în țară, e în primul rând vina guvernanților care nu vor să fixeze salarii minime DECENTE pentru fiecare ramură de activitate.

Atenție: Nu mai votați cu cei care au fost deja la putere și nici cu cei care provin din rândul ONG-urilor lui Soroș.

Cele mai scăzute costuri cu forța de muncă sunt în Bulgaria și România, cele mai mari în Danemarca și Belgia.

În 2015, costurile medii ale forței de muncă pe oră pe întreaga economie (cu excepția agriculturii și administrației publice) au fost estimate la 25,0 € ca medie în Uniunea Europeană (UE) și la 29,5 € ca medie în zona euro.

Cu toate acestea, această medie conține decalaje semnificative între statele membre ale UE

Cele mai mici costuri de muncă orare sunt înregistrate în Bulgaria (4,1 €), România (€ 5,0), Lituania (6,8 €), Letonia (€ 7.1) și Ungaria (7,5 €), iar cele mai mari în Danemarca (€ 41,3), Belgia (€ 39,1), Suedia (€ 37.4), Luxemburg (€ 36.2) și Franța (€ 35.1).

În industrie, costurile forței de muncă pe oră, au fost în medie de € 25.9 în UE și de 32.3 € în zona euro, iar costurile medii în servicii de 24.9 € și 28.6 €, în timp ce în construcții au fost de € 22,4 și 25,8 €.

În economie, în principal în zona non-business (excluzând administrația publică), costurile forței de muncă pe oră au fost în medie de 25,1 € în UE și 29,4 € în zona euro în 2015.

Costurile forței de muncă sunt formate din salarii și salarii și costurile non-salariale, cum ar fi contribuțiile sociale ale angajatorilor.

Ponderea cheltuielilor non-salariale din întreaga economie a fost de 24,0% în UE și de 26,0% în zona euro, variind de la 6,6% în Malta până la 33,2% în Franța.

Aceste estimări pentru anul 2015 provin dintr-un articol publicat de Eurostat, biroul de statistică al Uniunii Europene.

întreprinderile care au furnizat date sunt cele care au 10 sau mai mulți angajați și se bazează pe datele “Anchetei asupra Costului Forței de Muncă pentru Anul 2012”, care sunt extrapolate prin “Indicele Costului Forței de Muncă”.

Costurile orare de muncă pentru întreaga economie – mai puțin bugetarii şi agricultorii – Atenție costurile cu Forța de Muncă sunt mai mari decât Salariile Brute, pe care le includ.

sursa: ec.europa.eu/eurostat

Cum a MANIPULAT MIZERABIL massmedia de la noi

În loc să zică că românii și bulgarii sunt plătiți ca VAI DE MAMA LOR, presa progresistă de la noi a prezentat statistica mișelește, informând că cea mai mare creștere a costului cu forța de muncă din UE a avut loc în România, acolo unde costul forței de muncă a crescut cu 8.2% ăn 2015 față de 2014.

În realitate, costul forței de muncă a crescut cu “fantastica” cifră de 1 leu și 7 bani. Dar dacă aplici procente la NIMICURI creșterea poate fi astronomică și poți păcăli și manipula lumea cu ea anunțând “o creștere de 8.2%

Ca un exemplu dacă ai 0.1 EU salar și “ți se dublează” adică “îți crește cu 100%” obții 0.2 EU salar adică salariul îți crește cu 0.1 EU

Dacă însă ai 100 EU salar și îți crește cu doar 1% obții un salar de 101 EU adică salariu îți crește cu 1 EU

Adică, deși ai avut o mărire de doar 1% la cei 100 eu, salariul ți-a crescut de 10 ori mai mult (mai exact cu 1000%) decât i-a crescut celui care a avut o creștere de 100% pornind de la un salar de 0.1 EU.

Înțelegeți cum ne manipulează PRESA SISTEMULUI?

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! – Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi – Semneaza si tu !

Sursa: FLUIERULRomaniaTv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro