Florin Iordache a demisionat din postul de ministru al Justiției

Distribuie!by loading... Florin Iordache a demisionat din postul de ministru al Justiției. Demisia este depusă pe fondul protestelor din ultimele zece zile, din București și alte orașe, împotriva ordonanțelor privind Codul Penal și grațierea. El și-a justificat demisia prin faptul că inițiativele sale s-au dovedit legale și constituționale, dar pentru opinia […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Florin Iordache a demisionat din postul de ministru al Justiției. Demisia este depusă pe fondul protestelor din ultimele zece zile, din București și alte orașe, împotriva ordonanțelor privind Codul Penal și grațierea.

El și-a justificat demisia prin faptul că inițiativele sale s-au dovedit legale și constituționale, dar pentru opinia publică acest lucru nu a fost suficient.


”De când am venit la Ministerul Justiției, mi-am propus și am efectuat toate demersurile legale pentru a remedia o serie de probleme existente și destul de sensibile. Așa cum ați văzut și dumneavoastră, toate inițiativele asumate sunt legale și constituționale. Proiectele propuse s-au aflat în dezbatere publică, organizată de Ministerul Justiției, iar acum sunt în dezbatere parlamentară. Cu toate acestea, pentru opinia publică nu a fost suficient, drept pentru care am hotărât să îmi înaintez demisia din funcția de ministru al Justiției”, a spus Iordache, la Palatul Victoria.

 

Sursa: profit.ro


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Manifest împotriva Vaccinarii Obligatorii! Protest în Piața Victoriei pe 13 august: Doar părinții își pot asuma viața propriilor copii! Statul nu e părintele copilului!
Finul lui Iohannis ȘTERGE postarea legată de Dăncilă dar scapă un amănunt
Mircea Diaconu cel care a semnat pentru desființarea Statului Național Român ne ia de proști. El se face că nu înțelege ce înseamnă o Europă Federală în care Statele Naționale vor fi desființate. Ce a declarat Diaconu după ce am publicat ce a făcut.
Lidl, țeapă pentru clienți. Anchetă de proporții după ce subiectul a explodat în presă , LIDL si produsele cancerigene ce contin caragenan , uleiuri contrafacute
LOVITURĂ pentru Hipsteri: Doar 37,9% din locașurile de cult construite în România după 1989 aparțin Bisericii Ortodoxe
REVOLTA la Yazaki! Angajatii, obligati sa iasa in strada sa protesteze impotriva GUVERNULUI
Unul dintre cei mai mari scriitori ai lumii trage un semnal de alarmă. Andrei Makine: Ceea ce fac americanii este tragic. La fel ca în anii 1950, suntem la două minute de izbucnirea unui război
Codruţa Kovesi a devenit „penală” şi vorbeşte deja ca „penalii”
Discursul lui Donald Trump pe care nu l-a prezentat nimeni în România împotriva „sistemului” format din „același grup de persoane responsabile pentru războaie, migrația ilegală” și al cărui scop este „o formă radicală de globalism"
Amenzi mari pentru părinţii care nu se reeducă în privinţa vaccinării. Alexandru Rafila vrea cenzurarea discuţiilor despre vaccinuri.
Unul dintre patronii de la Colectiv rupe tacerea: În ziua de 30 octombrie 2015, nu am intrat în club. În jurul orei 22,20, am plecat de la biroul meu direct spre casă. La cinci minute după ce am ajuns acasă, am primit un telefon de la un coleg de birou, care mi-a spus că este un incendiu în clubul Colectiv
Eminescu batjocorit de ziua lui la TVR de Patapievici şi Boia, care “prezic” dispariţia poetului “în ceaţă”. Modorcea: “Cel mai reprezentativ dintre români a fost mereu în ceaţă în perceperea gunoierilor culturali”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro