Florin Iordache a demisionat din postul de ministru al Justiției

Distribuie!by loading... Florin Iordache a demisionat din postul de ministru al Justiției. Demisia este depusă pe fondul protestelor din ultimele zece zile, din București și alte orașe, împotriva ordonanțelor privind Codul Penal și grațierea. El și-a justificat demisia prin faptul că inițiativele sale s-au dovedit legale și constituționale, dar pentru opinia […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Florin Iordache a demisionat din postul de ministru al Justiției. Demisia este depusă pe fondul protestelor din ultimele zece zile, din București și alte orașe, împotriva ordonanțelor privind Codul Penal și grațierea.

El și-a justificat demisia prin faptul că inițiativele sale s-au dovedit legale și constituționale, dar pentru opinia publică acest lucru nu a fost suficient.


”De când am venit la Ministerul Justiției, mi-am propus și am efectuat toate demersurile legale pentru a remedia o serie de probleme existente și destul de sensibile. Așa cum ați văzut și dumneavoastră, toate inițiativele asumate sunt legale și constituționale. Proiectele propuse s-au aflat în dezbatere publică, organizată de Ministerul Justiției, iar acum sunt în dezbatere parlamentară. Cu toate acestea, pentru opinia publică nu a fost suficient, drept pentru care am hotărât să îmi înaintez demisia din funcția de ministru al Justiției”, a spus Iordache, la Palatul Victoria.

 

Sursa: profit.ro


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro