Florin Cîțu implicat într-un tun financiar de milioane de euro cu echipamente medicale. DNA a intrat pe fir

Distribuie!by Probleme mari pentru ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu după dezvăluirile lui Dan Andronic. Întreaga presă a scris în urmă cu aproximativ două săptămâni despre un tun financiar, în valoare de 12 milioane de euro. Firma Romwine & Coffe SRL, în spatele căruia se află masonul Cătălin Hideg, a vândut […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Probleme mari pentru ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu după dezvăluirile lui Dan Andronic. Întreaga presă a scris în urmă cu aproximativ două săptămâni despre un tun financiar, în valoare de 12 milioane de euro. Firma Romwine & Coffe SRL, în spatele căruia se află masonul Cătălin Hideg, a vândut către stat, în vreme de criză extremă, măști la preț cu mult peste nivelul pieței.

loading...

Ludovic Orban a promis că va trimite corpul de control pentru a verifica acest contract, în care echipamentele au fost cumpărate de ONAC, cu aprobarea ministrului Florin Cîțu, la un preț de trei ori mai mare decât cel care era pe piață la acel moment. Doar că până acum s-a băgat sub preș adevărul, iar contractul se derulează în continuare. Despre Hideg se spune că ar fi sponsor PNL.


Dezvăluirile bombă ale lui Dan Andronic

„În urma scandalului de presă s-au pus în mișcare mai multe rotițe. Una din ele este un dosar la DNA, iar surse din apropierea ex-ministrului Sănătății Victor Costache au menționat faptul că acesta nu are nici o implicare și va dezvălui tot ceea ce știe, în cazul în care va fi chemat. Mai ales că acesta susține că s-a opus achizițiilor prin ONAC tocmai pentru a bloca matrapazlâcurile de acest fel.

Cu toate acestea se pare că s-au făcut presiuni asupra ministrului Sănătății din Turcia pentru a facilita contractul firmei Romwine&Coffe SRL. Ceea ce ne duce la a treia minciună: Dacă Hideg Robertino Cătălin are relații atât de puternice în Turcia (așa cum ne-au precizat surse guvernamentale care au încercat să ne explice protecția oferită acestuia), până la nivelul miniștrilor din cabinetul girat de Recep Erdogan, de ce era nevoie să se sune de la București?


Mai mult, sunt informații despre intervenții pe adresa ministrului de Finanțe, Florin Cîțu pentru a da un avans firmei Romwine&Coffe SRL, întrucât aceasta nu avea bani să înceapă procedura de achiziție din Turcia. Avea și bucătăreasa limitele ei…

S-au dat banii? Se pare că da, pentru că așa cum vă spuneam la început, a început livrarea măștilor din Turcia”, scrie Dan Andronic pe EVZ.

Întreaga anchetă o puteți citi AICI.

SURSA: https://voxbiz.ro/florin-citu-este-terminat-implicat-intr-un-tun-financiar-de-milioane-de-euro-cu-echipamente-medicale-dna-a-intrat-pe-fir.html?fbclid=IwAR2IdT4WFjUey-xQoqKyIl7OHeDT20_pNmN7xiO74kMy8lsXilJFFAxqYkI

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Alexandru Căutiş: Apăraţi-o pe asistenta Violeta Maria Naca | A fost ameninţată de cineva foarte mare din cauză că a povestit cum a decurs salvarea, cu întârziere. Are sufletul încercat de grozăviile pe care le-a văzut, dar mai ales pentru că i se cere să ascundă adevărul!
Interceptare! Procuror DNA, limbaj de interlop: "Baga-mi-as...in ma-sa! Nu mai putem sa traim pe planeta Romanica din cauza lu' un jegos ca Sebi Ghita care este un vagabond, o zdreanta... - Da, ba, dar ti-au tinut spatele si aia de la Bucuresti, ba, si Kovesi... - Da. Ba... - Pai daca il bagi pe Ghita, il toarna pe Dragnea si, gata, rezolvam!"
A EXPLODAT BOMBA: Gregorian Bivolaru recunoaște că Dacian Cioloș i-a fost elev. Fostul avocat al MISA a anunțat că GURU a dat un interviu din pușcărie la o televiziune germană
Familia Rothschild ataca CEC Bank!
DEZASTRU în PARIS: Peste 400.000 de imigranți ilegali locuiesc într-o SINGURĂ suburbie
Rusia a AMENINȚAT România: Avioanele de luptă au fost ridicate de 4 ori
Antena 3: PNL va RENUNȚA la candidatura lui Marian Munteanu | PREZICEREA lui Turcescu!
Statul „român” împotriva românilor "Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, distruge-le tradițiile, dezbină-i, fă-i să se rușineze de ceea ce sunt!"
Statul român impotriva României ! Statul român vrea să scape de liber profesioniști
VIDEO. Momentul în care Iohannis a primit steagul secuiesc în Harghita. Reacția președintelui
O ÎNTREBARE CHEIE: De ce președintele României se întâlnește oficial cu șeful CIA? S-a întâlnit vreodată oficial un președinte american cu șefii SRI sau SIE?
Nemții acuză NEPOTISMUL la vârf de la Casa Albă: 'La noi e de neimaginat'
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro