Florin Bădiță, fondatorul grupului Corupţia ucide, a fost nominalizat la titlul de „Personalitatea europeană a anului”

Distribuie!by loading... Florin Bădiţă, fondatorul grupului Corupţia ucide, a fost nominalizat pentru titlul de „Personalitatea europeană a anului” la Premiile European Leadership 2018. Nominalizarea a fost făcută de Euronews, iar pentru acest titlu mai sunt nominalizate personalități cu nume mult mai grele, cum ar fi actrița Emma Watson, modelul Edie […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Florin Bădiţă, fondatorul grupului Corupţia ucide, a fost nominalizat pentru titlul de „Personalitatea europeană a anului” la Premiile European Leadership 2018. Nominalizarea a fost făcută de Euronews, iar pentru acest titlu mai sunt nominalizate personalități cu nume mult mai grele, cum ar fi actrița Emma Watson, modelul Edie Campbell sau astronomul belgian Michaël Gillon.

Este cu siguranță un lucru bun pentru întreaga mișcare Corupţia Ucide, care prin această nominalizare va câștiga și mai multă vizibilitate și credibilitate.

Florin Bădiţă este descris de Euronews ca fondatorul grupului Corupţia ucide, un grup civic care luptă împotriva corupţiei și care a fost fondat în urma incendiului din clubul Colectiv, din 2015, în care și-au pierdut viața 64 de persoane. Acțiunile grupului Corupția ucide, protestele organizate în mai multe orașe din țară, sunt văzute ca un succes în lupta împotriva decriminalizării cazurilor de corupţie din România, cu daune totale de mai puţin de 45.000 de euro. Tot în acest an, Bădiță a apărut în lista Forbes 30 Under 30 Europe, Law and Policy.

Euronews mai menționează că titlul de „Personalitatea europeană a anului” ar trebui să fie acordat unui om care şi-a folosit „forţa de caracter, capacitatea de a mobiliza publicul sau reputaţia pentru a aduce o transformare pozitivă în muncă umanitară, activism, strângere de fonduri, dezvoltare a comunităţii sau în alte domenii. Un om care şi-a pus inima şi sufletul într-un proiect nu pentru câştigul personal, ci pentru o cauză demnă.”

Timp de două săptămâni, între 15 martie-31 martie, persoanele nominalizate pot fi votate pe siteul Euronews. Apoi se trece în runda 2, când o lista scurtă cu câte 3 candidați pe fiecare categorie va fi prezentată unui juriu de experţi, care vor decide câştigătorii.

Câștigătorii vor fi desemnați pe 22 mai, la o ceremonie care va avea loc în Bruxelles.

 


Sursa: noizz.ro/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro