FLORIAN COLDEA, COMPLICE LA SPIONAJ SI SABOTAJ AL SECURITATII ENERGETICE A ROMANIEI

Distribuie!by loading... La data de 14 mai 2009, un amplu raport al Serviciului Român de Informaţii (cuprinzând munca operativă a mai multor Direcţii din principalul serviciu secret al României) a fost înmânat lui Florian Coldea, adjunctul SRI la vremea aceea, pentru a fi prezentat lui Traian Băsescu, fiind vorba despre […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

La data de 14 mai 2009, un amplu raport al Serviciului Român de Informaţii (cuprinzând munca operativă a mai multor Direcţii din principalul serviciu secret al României) a fost înmânat lui Florian Coldea, adjunctul SRI la vremea aceea, pentru a fi prezentat lui Traian Băsescu, fiind vorba despre un grup de persoane, aflate în conducerea ANRE, şi care puneau în pericol securitatea economiei naţionale. T. Băsescu nu a prezentat raportul în CSAT, pentru ca NU L-A AVUT, fie ca S-A COMPLACUT! Coldea a dispus ca ofiţerii SRI care au lucrat raportul să fie disponibilizaţi. Iată personajele protejate de Coldea (UNII NU MAI SUNT ACUM IN FUNCTII, DAR CE CONTEAZA DACA SI-AU ROTUNJIT AVERILE DIN SPIONAJ? Spionajul este INFRACTIUNE, generale Florica Coldea!!!):

1.SORIN BULAGEA – era atunci director general la ANRE, dar si actionar la: ROMPETROL, PETROM si GAZ DE FRANCE; La compania franceza care vinde gaze, Bulagea avea actiuni de 1.000.000.000 euro.


2. NAGY BEGE ZOLTAN – director la ANRE al DEPARTAMENTULUI PIATA DE GAZE; Era actionar si al TRANSELECTRICA si TRANSGAZ.

3. FELICIA OPREA – membru al DEPARTAMENTULUI PIATA DE GAZE, detinea actiuni la TRANSELECTRICA SI TRANSGAZ;


4. FLORIN RADOI – membru al DEPARTAMENTULUI PIATA DE GAZE, detinea actiuni la TRANSGAZ.

5. GABRIEL NEAGU – sef serviciu TARIFE DE TRANSPORT si INMAGAZINARE, detinea si actiuni la TRANSGAZ.

6. CARMEN FILIPESCU – Este sotia fostului presedinte al CONSILIULUI JUDETEAN CALARASI (membru marcant al PNL).

7. OLOSZ GERGELY (UDMR) – era vicepresedintele in CONSILIUL REPREZENTANTILOR UNIONALI AL UDMR si, totodata, deputat.

8. HORIA CALIMINTE (PRM) – vicepresedinte al ANRE. Detinea functia de lider al grupului PRM al Organizatiei PRM a Municipiului Constanta (ulterior a fost dat afara din PRM cand la urechea lui CV Tudor au ajuns multele infractiuni facute de asta).

9. Sotia directorului GABRIEL SARBU era actionar al s.c EGL GAS & POWER, compania privata furnizoare de energie. Iata si de ce toti cei enumerati mai sus reprezintau pericol pentru siguranta nationala, asa cum este specificat in raportul SRI:

“Referitor la vectorii mentionati, se oberva incompatibilitatea in care acestia se afla, fiind angajati intr-o institutie de stat care are rolul de a controla societatile care desfasoara activitati in domeniul energiei si calitatea lor de ACTIONARI. Exista chiar si un COD DE CONDUITA al ANRE prin care se interzice angajatilor sa faca parte din societati cu profil energetic sa–si exprime convingerile politice, pentru ca ar putea influenta impartiabilitatea in realizarea sarcinilor de serviciu.Totodata, Statutul deputatilor si senatorilor prevede ca este incompatibila calitatea de parlamentar cu cea de presedinte al unei institutii publice, in aceasta situatie aflandu-se OLOSZ GERGELY si HORIA CALIMNITE. Un periocol sporit il consituie si faptul ca institutia este controlata de catre membri ai UDMR, cunoscuti pentru opiniile lor subversive la adresa Romaniei. Practic, din pozitiile in care acestia se afla, pot desfasura activitati de spionaj economic fara sa fie deranjati, avand acces la toate informatiile din domeniul energiei, vital in dezvoltarea economiei romanesti. Si tot din pozitiile in care acestia se afla pot dispune masuri care sa duca la sabotarea pietei energiei cu repercusiuini deosebit de grave asupra Romaniei. In ceea ce-i priveste pe ceilalti membri de nationalitate romana, acestia pe langa faptul ca se afla in incompatibilitate, sunt suspectati ca sunt agenti de influenta ai unor companii straine care desfasoara activitati economice in Romania, practic, facand jocurile acestora. Asa se explica de ce nicio societate aflata sub controlul ANRE nu a fost sanctionata pentru practici neloiale sau ilegale, iar preturile au un trend ascendent, aproape insuportabil de populatie si firme” – VEZI, BAI COLDEA, TI-AM SERVIT CHIAR UN FRAGMENT DIN RAPORTUL SECRET PE CARE TE-AI STRAFOCAT SA NU-L AM, SI ETE CA-L AM! Ofiterii patrioti pe care i-ai dat afara din SRI pentru acest Raport, te saluta. Te-ar saluta ei cu cate-un cap in gura, da’ le-am spus sa se abtina, ca de asta ma ocup eu, am exclusivitate!

(Raisa Ekaterina Ivatenko – fost ofiter superior SRI).

N.R. Vom reveni cu dezvaluiri incendiare.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro