Fizicienii ruși vor să pună în practică o invenție de-a lui Nikola Tesla

Distribuie!by Ce s-ar fi întâmplat dacă Turnul Wardenclyffe, proiectat la începutul secolului al XX-lea de inventatorul de geniu sârb Nikola Tesla, ar fi avut capacitatea să transmită și să primească fără cabluri energie electrică? loading... Probabil ar fi putut fi evitate multe dintre dezastrele tehnogene, problemele și conflictele legate de energie. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ce s-ar fi întâmplat dacă Turnul Wardenclyffe, proiectat la începutul secolului al XX-lea de inventatorul de geniu sârb Nikola Tesla, ar fi avut capacitatea să transmită și să primească fără cabluri energie electrică?

loading...

Probabil ar fi putut fi evitate multe dintre dezastrele tehnogene, problemele și conflictele legate de energie.


Doi fizicieni ruși vor să reanimeze proiectul privind transmiterea puterii electrice fără fire. Acum câțiva ani, tinerii fizicienii Serghei și Leonid Plehanov au studiat jurnalele și brevetele inventatorului și au strâns o sumă considerabilă de bani pe Internet pentru a construi Turnul Wardenclyffe.

Într-un interviu pentru Vocea Rusiei, Leonid Plehanov a vorbit despre amenințările din partea corporațiilor de energie, despre meteoritul de la Tunguska și, desigur, despre principiile de funcționare a noului turn.


Leonid Plehanov: Noi intenționăm să începem din toamnă construcția turnului, la 400 de kilometri nord de Moscova. Nu este vorba despre o construcție impunătoare. Abordarea noastră este bazată pe evidențe științifice. Vom efectua cercetări în diferite condiții meteorologice, luând în considerare diverși factori. Apoi urmează să se pronunțe comunitatea științifică. Totul ar putea să dureze ani de zile. Dar important este să înceapă punerea în practică a proiectului.

Vocea Rusiei: Câte turnuri veți construi? Și, ce anume ar putea constitui o sursa primară de energie?

Leonid Plehanov: Chiar dacă vorbim despre transmiterea energiei wireless, rolul de „fir” îl joacă pământul. În cazul nostru va fi suficient să construim un singur turn pentru a crea valuri în sol în întreaga lume. Dacă ne referim la surse, atunci energia solară este considerată principala opțiune. Cea mai mare problemă – livrarea până la centrele de consum – fără construirea unei rețele, ceea ce necesită sume colosale.

Vocea Rusiei: V-ați gândit că riscați să stârniți mânia magnaților petrolului și a celor mai mari corporații energetice?

Leonid Plehanov: Acum 10 ani se spunea că giganții petrolieri vor împiedica apariția pe piață a electromobilelor. Însă observăm că această industrie prosperă. S-ar putea să fie o situație similară.  Tehnologia noastră ar putea să devină un bun motor de afaceri. De exemplu, ar putea fi create stații de alimentare pentru electromobile, fără a mai avea nevoie de fire.

Vocea Rusiei: În lucrările dumneavoastră afirmați că teoria lui Tesla corespunde fizicii clasice. Însă au existat discuții aprinse că aceasta este neștiițifică, de asemenea că totul este o escrocherie …

Leonid Plehanov: Tesla nu s-a conformat legilor fizicii vremurilor sale. El a fost un om ciudat. Pentru a trezi intersul oamenilor, Tesla a fost nevoit să apeleze la tehnici serioase de promovare. Anume acestui fapt se datorează misticismul din jurul activității omului de știință. Mai mult, Tesla a fost un practicant, nu un teoretician. Dacă vom citi lucrările lui, atunci vom înțelege că toate invențiile sale încep să capete sens. Și să nu uităm: Tesla a fost înntreaga sa viață obsedat de idea electricității. Așa că lumea întreagă îi datorează lui tot viitorul ei.

https://ro.sputnik.md/romanian.ruvr.ru/2014_07_15/Fizicienii-rusi-vor-sa-puna-in-practica-o-inventie-de-a-lui-Nikola-Tesla-7484/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SOROS NU SE LASĂ. Fundația lui Soros nu se dă dusă din Ungaria. Declarație: "Fundaţia pentru o Societate Deschisă a miliardarului George Soros va continua să lucreze cu şi să finanţeze ONG-urile din Ungaria în pofida poziţiei guvernului de la Budapesta"
Oficialii americani anunță că România va primi de ZECE ori mai mulți refugiați. Reacția Ministerului de Externe
Ministresa Justiţiei, Raluca Prună, autodenunţ: "Am minţit la CEDO în problema penitenciarelor"
Silvian Ionescu: „Abia a asteptat Coldea sa-si ia aripi”
Revine un mare proiect al lui Nicolae Ceaușescu! Nimeni nu se aștepta la asta
Ion Iliescu nu dorește redeschiderea dosarului Revoluției: „Ce rost are să dezgropăm așa ceva? Îi înțeleg pe cei care au avut pierderi. Dar asta a fost!”
Colonia Romania, exploatata de imperialisti ! Ce a lasat Ceausescu si cu ce s-au ales "votantii" !! Ascultati cu maxima atentie fiecare cuvant din acest VIDEO !!
Al Treilea Război Mondial stă să ERUPĂ. Putin evacuează 40 de milioane de civili din Rusia
De ce vor Elitele să reducă populaţia
TATAL FETITEI: "Toate organele de la Protecţia Copilului, de la managerul de caz, inspectorul de caz, şefa adopţiei, au complotat cu această familie, ne-au terorizat”. Părinţii adoptivi ai fetiţei ar fi intervenit direct la Bucureşti, la şefa Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Copilului, Gabriela Coman, „ca să li se dea un copil clinic sănătos“
Tudor Chirilă propagandă pentru REȚEAUA SOROS. Guralivul TUDOR CHIRILĂ s-a dat de gol şi face propagandă pentru Partidul lui SOROS "Poţi să dai o semnătură ca USR să poată să candideze şi, cine ştie, poate că vom avea un parlament mai curat" cu SOROS?
George Soros atac murdar la Trump: ”Este un impostor, un șarlatan, un dictator în curs de devenire”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro