Fiti solidar in primul rand cu romanii si dupa aceea NEGOCIATI cu UE cota de emigranti, domnule Johannis!

Distribuie!by Domnule Klaus Wener Johannis, dovedeti ca sunteti presedintele Romaniei nu sluga UE. Inainte sa fiti un bun european ar trebui sa invatati sa fiti un bun roman. loading... Inainte sa acceptati o cota de emigranti pe care  sa ii primeasca Romania ar trebui sa va intereseze si soarta romanilor […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Domnule Klaus Wener Johannis, dovedeti ca sunteti presedintele Romaniei nu sluga UE. Inainte sa fiti un bun european ar trebui sa invatati sa fiti un bun roman.

loading...

Inainte sa acceptati o cota de emigranti pe care  sa ii primeasca Romania ar trebui sa va intereseze si soarta romanilor care, din lipsa de locuinta, traiesc pe strazi, in locuinte de carton improvizate sau prin canalele de la Gara de Nord. Asigurati-va ca au cazare si un venit minim garantat. Sunteti si presedintele lor nu doar presedintele  celor care va lauda pe dumneavoastra si rochiile sotiei.

Intre doua vizite in strainatate programati-va o intalnire cu partidele politice si faceti un pact pentru romanii aflati in dificultate asa cum ati facut un pact pentru APARARE.  Fiti solidar in primul rand cu romanii  si desigur ca dupa aceea NEGOCIATI cu UE  cota de emigranti. Si a NEGOCIA nu inseamna a accepta cu capul plecat ce hotaraste UE.

Sigur ca emigrantii sunt oameni si au nevoie de ajutor, de protectie dar si romanii aflati pe strazi sunt oameni care au nevoie URGENTA de protectia si ajutorul statului roman. Sunt familii intregi care dorm pe unde apuca, nu se spala, copiii lor nu merg la scoala, nu au ce sa manance, nu au parte de consultatii medicale.

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro