Fiti solidar in primul rand cu romanii si dupa aceea NEGOCIATI cu UE cota de emigranti, domnule Johannis!

Distribuie!by Domnule Klaus Wener Johannis, dovedeti ca sunteti presedintele Romaniei nu sluga UE. Inainte sa fiti un bun european ar trebui sa invatati sa fiti un bun roman. loading... Inainte sa acceptati o cota de emigranti pe care  sa ii primeasca Romania ar trebui sa va intereseze si soarta romanilor […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Domnule Klaus Wener Johannis, dovedeti ca sunteti presedintele Romaniei nu sluga UE. Inainte sa fiti un bun european ar trebui sa invatati sa fiti un bun roman.

loading...

Inainte sa acceptati o cota de emigranti pe care  sa ii primeasca Romania ar trebui sa va intereseze si soarta romanilor care, din lipsa de locuinta, traiesc pe strazi, in locuinte de carton improvizate sau prin canalele de la Gara de Nord. Asigurati-va ca au cazare si un venit minim garantat. Sunteti si presedintele lor nu doar presedintele  celor care va lauda pe dumneavoastra si rochiile sotiei.

Intre doua vizite in strainatate programati-va o intalnire cu partidele politice si faceti un pact pentru romanii aflati in dificultate asa cum ati facut un pact pentru APARARE.  Fiti solidar in primul rand cu romanii  si desigur ca dupa aceea NEGOCIATI cu UE  cota de emigranti. Si a NEGOCIA nu inseamna a accepta cu capul plecat ce hotaraste UE.

Sigur ca emigrantii sunt oameni si au nevoie de ajutor, de protectie dar si romanii aflati pe strazi sunt oameni care au nevoie URGENTA de protectia si ajutorul statului roman. Sunt familii intregi care dorm pe unde apuca, nu se spala, copiii lor nu merg la scoala, nu au ce sa manance, nu au parte de consultatii medicale.

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

EXCLUSIV. Când "fochistii" au devenit deputati... COMPLICITATE CU MAFIA LEMNULUI. Legea monitorizării exportului de masă lemnoasă, blocată de ȘASE luni la Camera Deputaților
Prăbușirea sportului românesc, după Revoluție. Ce ne-a mai rămas după trei decenii. Comunismul a avut doar perfromanțe in sport!
ROMÂNIA, VENEZUELA, LIBIA, IRAK - STATE ALE CĂROR CONDUCERI PATRIOTICE AU FOST ELIMINATE PRIN PROCEDURI IDENTICE SAU FOARTE SIMILARE. Caz de studiu. Dati “Share” să afle și alți români din experiența conducerilor patriotice.
Iohannis a încasat 580.000 de euro din casa luată abuziv și nici nu a declarat toți banii la fisc. Vă convine?
Actorii principali din spatele proiectului Rosia Montana – Gold Corporation.
Cum spionau americanii Baza Deveselu acum 50 de ani, când UNITATEA MILITARĂ era o componentă SISTEMULUI gândit de URSS. În 1964 Direcția de Contraspionaj a prins un agent secret al SUA
Daca aveam un Ceausescu se rezolva imediat situatia: Alo mass-media, alo Iohannis, alo Dragnea salvati copii Smicala din inchisoarea din Finlanda naibii odata!!!!
Video mesaj către toți românii!
Avioane de vânătoare britanice, trimise deasupra Mării Negre pentru interceptarea unui bombardier rus
Judecătoarea Mădălina Afrăsinie, mesaj dur pentru Iohannis: Aveți dreptate când spuneți că românii cinstiți își doresc autostrăzi, spitale, educație. Ne spuneți dacă ați plătit impozite pentru meditațiile pe care dv ați declarat că le-ați dat?
Saracii sunt condamnati la saracie transgenerationala. OECD a emis un uluitor raport referitor la Franta, din care rezulta ca cei 10% dintre francezi care reprezinta clasa cea mai saraca a societatii au nevoie de 6 (sase) generatii ca sa ajunga in clasa medie.
CONTRA NOSTRA.Transfer istoric de suveranitate pregătit de UE: Frontierele naționale vor fi apărate de o nouă forță de poliție a Comisiei Europene
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro