Fiica unui ofițer de Securitate ce avea ca sarcină urmărirea părintelui Nicolae Steinhardt, numită Secretar de stat la Ministerul Justiției

Distribuie!by Premierul Ludovic Orban a numit-o pe Olivia Diana Morar în funcția de Secretar de Stat al Ministerului Justiției, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial, citate de ziare.com. Morar este de profesie avocat și este fost consilier PNL în Municipiul Bistrița și șefă a organizației de femei a PNL din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Premierul Ludovic Orban a numit-o pe Olivia Diana Morar în funcția de Secretar de Stat al Ministerului Justiției, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial, citate de ziare.com.
Morar este de profesie avocat și este fost consilier PNL în Municipiul Bistrița și șefă a organizației de femei a PNL din județ.
Tatăl Oliviei Diana Morar a fost fostul căpitan de Securitate Bonca Valeriu, decedat în 2013. În dosarul părintelui Nicolae Steinhardt, apare faptul că acest ofițer fusese unul dintre însărcinații cu aflarea „acțiunilor necorespunzătoare” pe care monahul de la Rohia le-ar fi întreprins împreună cu fostul deținut politic Teohar Mihadaș și profesorul Radu Săplăcan.
De fapt, părintele Steinhardt era „vinovat” că participa la un Cenaclu Literar organizat în orașul Beclean, din județul Bistrița Năsăud de profesorul Săplăcan, după scria Gazeta de Maramureș.
La decesul căpitanului Bonca Valeriu, în 2013, în presa locală au fost publicate numeroase mesaje de condoleanțe de foști colegi, colonei în rezerva și chiar Asociația Ofițerilor în Rezervă și Retragere din SRI a vrut sa aducă, astfel, „un pios omagiu la trecerea in eternitate a fostului nostru camarad”, după cum notează ziare.com.
Potrivit unei declaratii de avere depuse in iunie 2018, cand era consilier local in Bistrita, Morar detine 16 terenuri cumparate sau obtinute prin succesiune in Bistrita, Bihor, Oradea, Constanta, Satu Mare, Timisoara, Turda si Bucuresti. In afara de o faneata, toate sunt terenuri intravilane dobandite intre 2012 si 2014, cu suprafete ce variaza de la 70 la 2.609 de metri patrati. Doar in cazul a 3 terenuri este unic proprietar, restul impartindu-le si cu alte persoane ce nu sunt numite in declaratia de avere, asa cum stipuleaza legea.

loading...

Situatia e similara si in cazul caselor. Ea are trecute in declaratie 12 case – 3 in Bistrita, 3 in Oradea, 2 in Timisoara, si cate una in Bucuresti, Satu Mare, Constanta si Bihor. Cea mai mare este cea din Timisoara, de 1.106 metri patrati, obtinuta prin succesiune si unde detine cota parte 3/80.


Ea mai detine si 4 apartamente, in Oradea, Bistrita, Hunedoara si Baia Mare, dar si doua spatii comerciale in Baia Mare si Huedin.

Are o singura masina, un BMW 316 din 2013. Nu are datorii, dar nici bani in conturi.


In 2017, anul la care face referire declaratia depusa in vara lui 2018, Morar sustine ca a obtinut o indemnizatie de 393 de lei/luna ca si consilier local. Situatia s-ar explica prin faptul ca in acelasi an are declarata si indemnizatia de crestere a copilului, in valoare de 77930 de lei (aprox. 6.500 de lei/luna).

Venituri mai consistente a obtinut din avocatura – aproape 14.750 de lei/luna.

Cum era de asteptat, Morar are venituri si din chirii, in total aproape 3.800 de lei/luna.

In declaratia de avere nu apare nimic despre Scoala Postliceala “Henri Coanda” din Bistrita. Aceasta institutie face parte din reteaua nationala de scoli private, din 23 de judete, pe care o patroneaza Fundatia Cultural-Umanitara “Henri Coanda”, cu sediul in Oradea, fondata in anul 2000 de Valeriu Bonca, tatal Dianei Morar, unde aceasta e vicepresedinte, potrivit presei locale.

https://www.activenews.ro/stiri-politic/Fiica-unui-fost-ofiter-de-Securitate-ce-avea-ca-sarcina-urmarirea-parintelui-Nicolae-Steinhardt-numita-Secretar-de-stat-la-Ministerul-Justitiei-159655?fbclid=IwAR1psTEbqk3bKhwjRUNXJ0LvaukHKYn5rSDsOxE6lR5YxXgRNg1iFzqZjjQ

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

În prezent, 16 copii români din șapte familii sunt în custodia autoritatilor norvegiene, conform MAE
Ungaria se pregăteşte să achiziţioneze pământ în România. Există strategii şi pentru apele minerale din Transilvania
FONDATORUL „Doi și-un sfert” va fi EXTRĂDAT! | Amănunte INCENDIARE!
Klaus Gură de Aur -nu își reproșează nimic în urma mandatului de 5 ani!
Francois de Combret si Orfanii României - milioane de euro în joc ! Unde duc toate drumurile misterioase ale adoptiilor din Romania: Pizza Gate , Trafic de Organe, Sacrificii Satanice ?
Ministresa Justiţiei, Raluca Prună, autodenunţ: "Am minţit la CEDO în problema penitenciarelor"
PA SI PUSI - Motivarea CCR pentru revocarea lui Kovesi. Sefa DNA nu are cum sa scape. Iohannis e obligat sa o demita: “Sintagma 'revocarea se face' are un inteles imperativ, si nu acorda presedintelui optiunea... Presedintele ar fi trebuit sa emita decretul de revocare... Presedintele si-a arogat o putere discretionara proprie, inexistenta potrivit Constitutiei... Se constata impiedicarea ministrului de a-si indeplini rolul constitutional in legatura cu revocarea procurorului-sef DNA” (Decizia)
Ambasada Rusiei ne învață ”istoria adevărată”
Fost şef al Poliţiei Române, Ion Pitulescu: “România este un stat mafiot!”
Serviciile încearcă să confiște revolta populară !!
Realităţi care pot distruge România
Studentul SNSPA cu media 10 care a protestat în fața BCU pentru că nu a fost lăsat să intre la „dezbaterea” lui Iohannis spune că și în public s-a intrat cu pile!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro