Fetița de 11 dispărută vineri, după ce ieșea de la școală, a fost găsită MOARTĂ: Cadavrul prezintă urme de violență

Distribuie!by O fată de 11 ani din localitatea Gura Suții, județul Dâmbovița, care a dispărut vineri, după școală, a fost găsită. Conform primelor informații, ea a fost sugrumată, iar cadavrul i-a fost aruncat în niște tufișuri. Ultimele imagini cu fata în viață au fost surprinse de o cameră de supraveghere, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
O fată de 11 ani din localitatea Gura Suții, județul Dâmbovița, care a dispărut vineri, după școală, a fost găsită. Conform primelor informații, ea a fost sugrumată, iar cadavrul i-a fost aruncat în niște tufișuri. Ultimele imagini cu fata în viață au fost surprinse de o cameră de supraveghere, iar fata mergea, alături de alți copii, spre casă, după ore.

loading...

Fata din localitatea Gura Suții a fost dată dispărută vineri, după ce fratele ei a sesizat polițiștii că nu s-a mai întors de la școală. Potrivit IGPR, aceasta a fost găsită pe un câmp de pe raza comunei Produlești. „Aceasta prezintă urme de violență. În acest moment polițiștii au un cerc de suspecți”, au precizat reprezentanții IGPR.

Căutările fetei au fost începute în aceeași zi, iar în acțiune au fost implicate un elicopter și drone, dar și sute de polițiști.

 


Sursa: stiripesurse

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Autoritățile manipulează din nou. DSV Argeș:"Lactate Brădetu a făcut brânza de vaci la care noi am găsit eColi, pe 22 FEBRUARIE." Bebelușii au murit pe 4, 15 și 16 februarie. Brânza s-a produs pe 22 februarie, deci după ce bebelușii au murit.
Marine Le Pen a refuzat să poarte vălul islamic la întâlnirea cu marele muftiu la Beirut
Ungaria DĂ AFARĂ delegația venită să verifice STATUL de DREPT|Sunt toti oamenii lui Soros!
Dezvaluiri ale unor patrioti din SRI despre structura ARABA din Romania, informatii ignorate de Coldea
Ilie Șerbănescu: „Bucureştiul va pierde Ardealul … îl va pierde în linişte, pe Facebook!”
STATUL FEDERAL NEO-MARXIST IMPOTRIVA ULTIMILOR OPOZANTI: DREAPTA POLONEZA SI UNGARA
Yuval Noah Harari: Supravegherea oamenilor motivată de pandemie „poate crea un sistem totalitar cum nu a mai existat vreodată”
REMEMBER: Jaful secolului din Romania - Vanzarea Petrom catre OMV Austria - Statul roman a pierdut deja peste 20 de miliarde de dolari prin privatizarea Petrom - si pierde in continuare 3 milioane de dolari pe zi - VIDEO
Ziua Marinei 2019. Militar american leșinat în fața lui Klaus Iohannis. Klaus armă letală, au apărut glume deja pe internet
Iredentistii maghiari au marsaluit in Budapesta cerand DESTRAMAREA Romaniei (FOTO+VIDEO)
LOCUINȚELE FĂCUTE PE VREMEA LUI NICOLAE CEAUSESCU, ULTIMUL CAPITOL LA CARE ROMÂNIA STA BINE. Eurostat: România, țara cu cei mai mulți proprietari de locuințe din UE.
Ce salarii aveau românii înainte de Revoluţie şi ce se putea cumpăra din venitul câştigat. Ne permitem mai multe acum? Si Bilantul unei distrugeri premeditate: LISTA INTREPRINDERILOR (peste 1200!)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro