Feminista topless mimeaza AVORTAREA LUI IISUS intr-o biserica din Paris apoi URINEAZA. Pe piept are scris „344 CURVE”. Pe spate „CRACIUNUL ESTE AVORTAT” …

Distribuie!by   loading... Iata ce aflam din articolul Paris: O militantă Femen a protestat față de condamnarea avortului, cu bustul gol, într-o biserică: O militantă din grupul feminist Femen a mimat un avort, în fața altarului unei biserici din Paris, la o zi după o acțiune similară în piața Sfântul Petru. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

dbUkzRgExD

loading...

Iata ce aflam din articolul Paris: O militantă Femen a protestat față de condamnarea avortului, cu bustul gol, într-o biserică:

O militantă din grupul feminist Femen a mimat un avort, în fața altarului unei biserici din Paris, la o zi după o acțiune similară în piața Sfântul Petru.
Femeia a intrat în biserică cu bustul gol, îndreptându-se spre altar. Conform declaraţiilor preotului paroh, tânăra a pus mai întâi în faţa altarului o bucată de ficat de viţel menită să reprezinte un fetus înainte de a urina pe scările altarului. Aceasta a părăsit biserica fără a pronunţa un singur cuvânt, relatează AFP.
Mai mult, femeia avea scris pe abdomen cuvintele ”344 salopes”, o referință la cele 343 de femei care au semnat un apel la depenalizarea avortului în Franța, în timp ce pe spate avea scrie ”Christmas is aborted”.

Cuvantul „salopes” inseamna curve.

   Conform site-ului http://femen.org/en/gallery/id/282 salope asta a dorit sa arate „avortarea embrionului Iisus”.

Iar conform articolului Who funds Femen in France? asks MP after church abortion stunt apoi a si urinat in fata celor prezenti.


Sursa:  Saccsiv – Weblog

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro