Femeie jandarm, călcată în picioare de protestatari, internată în spital. Ar putea rămâne paralizată

Distribuie!by UPDATE: În aceste momente, femeia jandarm e la investigații imagistice, i se face RMN pentru a vedea dacă este coloana afectată, fiind suspectă de fractură de coloană cervicală.  loading...   Jandarmeria confirmă că i s-a făcut pistolul femeii jandarm în timp ce era bătută cu bestialitate. Oana Zamfir a transmis o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

UPDATE: În aceste momente, femeia jandarm e la investigații imagistice, i se face RMN pentru a vedea dacă este coloana afectată, fiind suspectă de fractură de coloană cervicală. 

loading...

 

Jandarmeria confirmă că i s-a făcut pistolul femeii jandarm în timp ce era bătută cu bestialitate.


Oana Zamfir a transmis o nouă informație care ar veni să confirme că femeia jandarm are fractură de coloană cervicală. Ea este suspectă de mai multe fracturi după ce a fost călcată în picioare de bărbații din Piața Victoriei. Deocamdată nu sunt informații oficiale.

Femeia jandarm e în stare gravă, internată în spital. Are suspiciune de fractură de coloană cervicală.


Vezi aici video

Au prins-o la mijloc și au călcat-o în picioare. Femeia jandarm a fost lovită de zeci de bărbați în cap. I-au smuls casca de protecție și au călcat-o la propriu în picioare.

Doi jandarmi au fost prinși la mijloc de protestatarii violenți și au fost bătuți.

Unul dintre jandarmi este o femeie. Deși i-au dat casca jos și au văzut că este femeie, protestatarii, zeci de bărbați, au lovit-o cu picioarele și pumni. Cei doi au fost puși la pământ și zeci de protestatari violenți s-au pus peste ei, lovindu-i.

(w670)

https://www.dcnews.ro/femeie-jandarm-calcata-in-picioare-de-protestatari_607344.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro