Femeie jandarm, călcată în picioare de protestatari, internată în spital. Ar putea rămâne paralizată

Distribuie!by UPDATE: În aceste momente, femeia jandarm e la investigații imagistice, i se face RMN pentru a vedea dacă este coloana afectată, fiind suspectă de fractură de coloană cervicală.  loading...   Jandarmeria confirmă că i s-a făcut pistolul femeii jandarm în timp ce era bătută cu bestialitate. Oana Zamfir a transmis o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

UPDATE: În aceste momente, femeia jandarm e la investigații imagistice, i se face RMN pentru a vedea dacă este coloana afectată, fiind suspectă de fractură de coloană cervicală. 

loading...

 

Jandarmeria confirmă că i s-a făcut pistolul femeii jandarm în timp ce era bătută cu bestialitate.


Oana Zamfir a transmis o nouă informație care ar veni să confirme că femeia jandarm are fractură de coloană cervicală. Ea este suspectă de mai multe fracturi după ce a fost călcată în picioare de bărbații din Piața Victoriei. Deocamdată nu sunt informații oficiale.

Femeia jandarm e în stare gravă, internată în spital. Are suspiciune de fractură de coloană cervicală.


Vezi aici video

Au prins-o la mijloc și au călcat-o în picioare. Femeia jandarm a fost lovită de zeci de bărbați în cap. I-au smuls casca de protecție și au călcat-o la propriu în picioare.

Doi jandarmi au fost prinși la mijloc de protestatarii violenți și au fost bătuți.

Unul dintre jandarmi este o femeie. Deși i-au dat casca jos și au văzut că este femeie, protestatarii, zeci de bărbați, au lovit-o cu picioarele și pumni. Cei doi au fost puși la pământ și zeci de protestatari violenți s-au pus peste ei, lovindu-i.

(w670)

https://www.dcnews.ro/femeie-jandarm-calcata-in-picioare-de-protestatari_607344.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Lupta intre Donald Trump cu Statul Paralel din FBI. După ce Directorul FBI a fost dat afară anul trecut, Directorul adjunct al FBI a fost dat afară acum, cu 2 zile înainte să de pensioneze.
BOMBĂ. Maghiarii au făcut către Ambasadorul SUA o cerere expresă de Autonomie Teritorială pe Criterii Etnice. Ambasadorul le-a spus că STATELE UNITE au venit SPECIAL să se INFORMEZE și că Statele Unite sunt interesate de „SITUAȚIA DIN REGIUNE”
Alertă maximă printre şoferi! Feriţi-vă de această şmecherie! VIDEO
In România se vând și se fură chiar și… RÂURILE. Afacerea microcentralelor distruge biodiversitatea Românie
Vin vremuri grele pentru Economia Mondială sau sunt Programate să Vină? Soros îşi reduce expunerea în acţiuni americane cu 37% și investeşte în aur. Aurul a urcat cu 16% în primele trei luni ale anului, cel mai puternic avans din 1986.
O LECȚIE PENTRU ROMÂNI: Noaptea în care fermierii francezi și-au salvat culturile! GALERIE FOTO
Un Rabin declară: Coronavirusul va dispărea doar după ce se va construi Al Treilea Templu
ROMANIA SUB ASEDIU – Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, discurs exploziv impotriva Statului Paralel: “Am vazut in ultimii ani o actiune sistematica si concertata de eliminare a elitelor... Dupa cucerirea Poloniei nemtii au procedat la o metodica distrugere a elitelor. Dar atunci era razboi... Ma astept ca presedintele Iohannis sa continue sa fie avocatul Statului Paralel, intrucat spera ca in acest fel va obtine al doilea mandat, probabil asa cum l-a obtinut si pe primul”
Șeful CNCD, Csaba Astalosz, amenință cu CEDO parlamentarii care au respins parteneriatul civil între homosexuali
Județele care au votat partide precum USR care sunt împotriva familiei și pro homosexualitate, sunt lovite de natura furioasă și acesta e doar inceputul!
Primul care a scris – în anul 1997! – despre implicarea soților Iohannis în traficul internațional de copii a fost actualul pupincurist prezidențial Dan Tăpălagă
Vodafone o multinațională care câştigă miliarde pe spinarea românilor face politică progresistă şi atacă presa independentă CU MINCIUNA si FAKE NEWS .Vodafone nu mai vrea ca reclamele sale să apară în publicaţii şi la canalele TV care promovează ştiri false
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro