Femeie jandarm, călcată în picioare de protestatari, internată în spital. Ar putea rămâne paralizată

Distribuie!by UPDATE: În aceste momente, femeia jandarm e la investigații imagistice, i se face RMN pentru a vedea dacă este coloana afectată, fiind suspectă de fractură de coloană cervicală.  loading...   Jandarmeria confirmă că i s-a făcut pistolul femeii jandarm în timp ce era bătută cu bestialitate. Oana Zamfir a transmis o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

UPDATE: În aceste momente, femeia jandarm e la investigații imagistice, i se face RMN pentru a vedea dacă este coloana afectată, fiind suspectă de fractură de coloană cervicală. 

loading...

 

Jandarmeria confirmă că i s-a făcut pistolul femeii jandarm în timp ce era bătută cu bestialitate.


Oana Zamfir a transmis o nouă informație care ar veni să confirme că femeia jandarm are fractură de coloană cervicală. Ea este suspectă de mai multe fracturi după ce a fost călcată în picioare de bărbații din Piața Victoriei. Deocamdată nu sunt informații oficiale.

Femeia jandarm e în stare gravă, internată în spital. Are suspiciune de fractură de coloană cervicală.


Vezi aici video

Au prins-o la mijloc și au călcat-o în picioare. Femeia jandarm a fost lovită de zeci de bărbați în cap. I-au smuls casca de protecție și au călcat-o la propriu în picioare.

Doi jandarmi au fost prinși la mijloc de protestatarii violenți și au fost bătuți.

Unul dintre jandarmi este o femeie. Deși i-au dat casca jos și au văzut că este femeie, protestatarii, zeci de bărbați, au lovit-o cu picioarele și pumni. Cei doi au fost puși la pământ și zeci de protestatari violenți s-au pus peste ei, lovindu-i.

(w670)

https://www.dcnews.ro/femeie-jandarm-calcata-in-picioare-de-protestatari_607344.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

REVOLTĂTOR. Casa lui Horea, o RUINĂ. Conacele grofilor maghiari, refăcute cu milioane de euro din banii publici !!!
Începe războiul? Ce ne-ar putea OBLIGA NATO să facem:
Ai grijă la contul de Facebook și Instagram, Fiscul va trage cu ochiul la ce postezi
Noi evoluții în Scandalul apei - Suspiciuni mari cu privire la probele prelevate
OMV-EXON-LUKOIL s-au hotărât să tragă cea mai mare țeapă sau cel mai mare furt din istoria României, de 1.500 miliarde euro. Toată lumea, Iohannis, Tăriceanu, Hellvig s-a pus de acord
Ministrul Ana Birchall, coada de topor a SUA, garanta lichidării SIIJ, vector al unei „justiții” pe placul binomului Iohannis-SRI și a corporațiilor. Cazul procuroarei teroriste de la Baia de Aramă este unul dintre mult prea numeroasele abuzuri care se vor petrece de-acum înainte. Birchall e coada de topor a SUA, posibil înșurubată la Ministerul Justiției pentru a reface legătura slăbită dintre sistemul juridic autohton și centrala de spionaj a SUA din România.
Sluga Lazar, fugarita de FSB!
Legea de vanzare - cumparare a terenurilor agricole extravilane se aplica de astazi. In ce conditii se anuleaza tranzactia?
România a semnat Declarația euro-africană ce recunoaște „avantajele migraţiei în ceea ce priveşte dezvoltarea”: UNGARIA RESPINGE
Deputații au decis. Defăimarea pe Facebook va costa până la 100.000 de lei
Dezvăluirea anului: Generalul Coldea este şeful Juntei Militare care conduce România!
Trei țări ortodoxe: CIPRU CADE, GRECIA CADE, ROMÂNIA încă REZISTĂ în luptă cu homosexualitatea
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro