Federaliștii Progresiști de la Bruxelles tac ca porcu-n păpușoi și-și freacă mâinile de plăcere uitându-se la Referendumul Neconstituțional din Catalonia dar urlau de mama focului la Referendumul tot Neconstituțional din Crimeea

Distribuie!by loading... Opinia Fluierul.ro Federaliștii Progresiști de la Bruxelles tac ca porcu-n păpușoi și-și freacă mâinile de plăcere uitându-se la Referendumul Neconstituțional din Catalonia dar urlau de mama focului la Referendumul tot Neconstituțional din Crimeea. Drama zilei de duminică s-a desfășurat în Spania acolo unde Spania stă să se destrame […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Opinia Fluierul.ro

Federaliștii Progresiști de la Bruxelles tac ca porcu-n păpușoi și-și freacă mâinile de plăcere uitându-se la Referendumul Neconstituțional din Catalonia dar urlau de mama focului la Referendumul tot Neconstituțional din Crimeea.


Drama zilei de duminică s-a desfășurat în Spania acolo unde Spania stă să se destrame sau să alunece spre violențe și tensiuni de durată de nedescris

Ce se-ntâmplă de fapt:


Separatiștii din Catalonia (o regiune a Spaniei, ce a primit o largă autonomie etnică și teritorială de ani de zile, cu guvern și autorități locale proprii așa cum cer și ungurii în Harghita și Covasna) au organizat de capul lor încălcând Constituția Spania un referendum de Independență prin care să se despartă de Spania și să destrame această țară

Catalanii (peste 7 milioane) sunt o etnie distinctă de spanioli, ce au o limbă distinctă, Catalana, care e o limbă ce a derivat din Latină la fel ca Româna, Spaniola, Franceza, Italiana, Reto-Romana, Portugheza , etc..


Din punct de vedere al dreptului internațional se pune întrebarea când o regiune dintr-o țară poate decide să se separe de capul ei de țara respectivă?

Dacă acea regiune nu a fost ocupată cu forța cum au făcut rușii cu jumătate din Europa și dacă nu există o federație cu un acord legal ce prevede o procedură de separare: răspunsul este NICICUM

Din punct de vedere al dreptului internațional țările nu pot fi destrămate la cererea unor minorități din acea țară

Lucru de altfel corect. Căci altfel orice țară s-ar putea sparge în regiuni în care ar exista alte minorități care s-ar sparge și ele în regiuni mai mici șamd. Prin absurd, după regula asta , s-ar putea ajunge ca unele persoane să se declare ele singure ca fiind o ȚARĂ INDEPENDENTĂ și să facă un referendum fiecare singur ca să voteze DA pentru propria independență…

Vă amintiți cum mai urlau federaliştii de la Bruxelles atunci când s-a organizat referendumul neconstituțional din Crimeea ?

Referendumul din Crimeea a fost evident unul neconstituțional la fel ca şi cel din Catalonia de azi şi la fel ca şi cel din Kosovo

Toate aceste referendumuri au încălcat grosolan constituțiile acelor țări.

Ce vrem noi să vă arătăm aici e ipocrizia şi mizeria morală a federaliştilor progresişti de la Bruxelles care conduc Uniunea Europeană şi a rețelelor lor progresiste de pe tot mapamondul.

Vă amintiți cum mai urlau federaliştii de la Bruxelles atunci când s-a organizat referendumul neconstituțional din Crimeea? Mamă, mamă ce mai urlau. Ai fi zis “cu bune intenții”, dacă anterior aceeași indivizi nu ar fi susținut cu cinism referendumul tot neconstituțional din Kosovo.

Dar acum, Federaliștii Progresiști de la Bruxelles tac ca porcu-n păpușoi și-și freacă mâinile de plăcere uitându-se la Referendumul Neconstituțional din Catalonia ei care urlau de mama focului la Referendumul tot Neconstituțional din Crimeea.

Dublă măsură e puțin spus …

Ați auzit acum ca Uniunea Europeană care zbiară la țările membre din te miri ce, să dea vreun comunicat în aceste zile ca să condamne acțiunile separatiste, ilegale şi neconstituționale ale separatiştilor catalani?

Ați auzit ca Komisarii UERSS, în frunte cu “gauleiterii” lor Juncker, Tusk, Merkel, bilderbergul Macron, bilderbergul Timmermans care zbiară la țările membre UE din te miri ce, să dea vreun comunicat în aceste zile prin care să condamne acțiunile separatiste, ilegale şi neconstituționale ale separatiştilor catalani?

Unde e respectarea dreptului internațional? Unde e respectarea integrității teritoriale a Spaniei şi condamnarea fermă din partea UE-ului a încălcării legii şi Constituției în Spania de către separatiştii catalani?

NICĂIERI.Ipocrizie e puțin spus. Cinism e puțin spus. Dublă măsură e puțin spus.

Acest dublu joc al Uniunii Europene e o amenințare directă şi la integritatea teritorială a României şi la adresa tuturor țărilor care se pot confrunta pe teritoriul lor cu astfel de acțiuni separatiste.

Presa mondială şi locală progresisto-internaționalistă condamnă “violențele poliției spaniole” uitând să spună sau trecând la “şi-altele” că referendumul separatist este ilegal şi neconstituțional

Neputând oficial să spună “cât de bine şi frumos” este să încalci Constituția unei țări, progresiştii din presă că şi cei de la UE condamnă “violențele guvernului spaniol” ca modalitate de a manipula şi a arăta în mod parșiv “cine e victima” (Catalonia) şi “cine e călăul” (Spania)

La France 24 postul de stat progresist al guvernului progresist francez, analistul adus în studio îl numea pe primul ministru spaniol Rajoy ca fiind un “neo-franchist” adică un fel de “neo-fascist”.

La noi, HotNews, Digi24, Adevărul şi restul presei progresisto-soroşistă au publicat ample materiale despre “violențele guvernului spaniol”. Când poliția spaniolă i-a bătut la sânge pe spaniolii care protestau pentru că băncile străine le iau casele, presa de la noi nu a spus mai nimic.

Niște indivizi în țara ta, pun de un referendum ilegal într-o regiune cu minorități majoritare şi atunci ce-ar trebui să facă autoritățile din țara repectivă? Să stea şi să se uite cum li se destramă țara? NORMAL că trimit poliția ca să împiedice încălcarea Constituției şi Destrămarea țării lor. Normal că trimit poliția ca să împiedice un Referendum organizat ilegal de niște separatişti care încalcă Constituția.

A doua parşivenie e că oficialii europeni ca şi presa progresistă soroşistă cer ca “părțile să se pună la masă şi să urmeze calea dialogului”

Cum să te pui la masă cu unul care a încălcat Constituția şi care vrea să-ți Destrame Țară? În cazul lui intervine procuratura şi poliția şi aplică legea.

Dar așa cum am spus planul progresiştilor este de a destrăma Statele Naționale din Europa iar una din modalități este de a le sparge în euroregiuni atât prin “reorganizare administrativă” cât şi prin autonomizarea şi destrămarea lor pe criterii etnice, ori de câte ori e posibil.

Atenție! Rețeaua Progresisto-Globalistă nu susține ruperea Cataloniei de Spania de dragul catalanilor. Ea susține destrămarea oricărui stat național pe care mai apoi vrea să-l dizolve şi să-l integreze complet într-o federație progresistă suprastatală numită Uniunea Europeană

Acesta este motivul pentru care Uniunea Europeană tace ca porcu-n păpuşoi în cazul gravei încălcări a Constituției Spaniei de către separatiştii catalani.

Federaliștii Progresiști de la Bruxelles tac ca porcu-n păpușoi și-și freacă mâinile de plăcere uitându-se la Referendumul Neconstituțional din Catalonia dar urlau de mama focului la Referendumul tot Neconstituțional din Crimeea

Un lucru e SIGUR: dacă nu ne apărăm noi zi de zi şi ceas de ceas integritatea unitatea şi suveranitatea țării noastre, nu ne-o va apăra nimeni. Din contră, ne paşte marea primejdie ca să fim din nou destrămați așa cum am pățit şi în anul de tristă amintire, 1940.

(FLUIERUL)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

După 27 de ani: spitalele României - anticamerele mortii, în care ajungi doar ca să ai unde să mori. Spitale cu gândaci, toalete insalubre şi aparatură bună de aruncat. Dar guvernul "masonic" işi face griji pentru sănătatea şi vaccinarea bebeluşilor, insă distrug sistematic sistemul de sănătate“ . Nu vă este clar că acestia doresc depopularea românilor ??
Ce s-a întâmplat cu copiii din traficul internațional de carne vie în care au fost implicați soții Iohannis?
Banii coloniali și banii suverani emiși de un BNR . Care este diferența?
DOCUMENT OFICIAL EXPLOZIV: Peste 300.000 de români ascultați oficial, în Săveni 259 de dosare de interceptare
Cornel Nistorescu: Mai ușor cu momentul istoric de la Washington. Ce-a obținut Klaus Iohannis în SUA?
Se ANULEAZĂ condamnarea lui Liviu Dragnea: eroare URIAŞĂ a Liviei Stanciu - Expert
Erou la dezbaterea nord coreeană a lui Iohannis: studentul care a întrebat de ce nu au fost invitati jurnaliști care aveau voie să pună întrebări incomode
Gral. IULIAN VLAD: SERGIU NICOLAESCU A REGIZAT MOMENTELE DE PANICĂ ȘI EXPLOZII, URMATE DE ȚIPETE, de la mitingul de susținere a lui CEAUȘESCU. A folosit cascadori și recuzita de film. Ultimul șef...
Jurnalist: analiza pe discursul lui Iohannis de la Bistrița- Conform DEX, Iohannis e analfabet
Vă mai amintiți când Iohannis vizita un spital privat in Brașov, nu unul de stat unde se afla Călin, tânărul de 29 de ani care și-a strans singur 200.000 de euro pentru un transplant?
Ion Iliescu, acuzat de infracțiuni contra umanității în dosarul "Mineriada"
Sinuciderea „celei mai generoase naţiuni de pe Pământ”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro